A-Derma Phys-AC micelární voda a péče na akné

Ahojte! Mám za sebou první den školy, první ze šesti, protože končíme, tak máme jenom 6 týdnů semestru. Uf, to hrozně uteče! Večer jsme byli s kamarády na Flédě na koncertu The Dumplings, bylo to moc fajn, sice nezahráli svoji nejznámější Technicolor Yawn, ale i tak super koncert :) Jen nás trochu mrzelo, že nešli pak mezi lidi a byli zalezlí někde v backstage. A když jsme my s Tomem odjeli nočním rozjezdem domů, tak naše kamarádky je náhodou potkaly ještě před Flédou a mají s něma fotku, ach jo :D Nedá se nic dělat, raději přejdeme k dnešní recenzi!


Nová řada Phys-AC od francouzské značky kosmetiky A-Derma je produktová řada, která poskytuje komplexní péči pro aknózní pleť. Obsahuje 4 produkty, a to micelární vodu, čistící pěnivý gel, intenzivní péči o nedokonalosti pleti a SOS krém pro křehkou pleť. Mně a dalším několika blogerkám zaslalo díky výzvě na blogerky.cz zastoupení A-Derma micelární vodu a péči na nedokonalosti pleti, což je takový gelový krém, který se nanáší ve větší vrstvě na obličej jednou denně. Všechny produkty obsahují výhonky ovsa Rhealba, který napomáhá křehkou pleť vrátit zpátky do rovnováhy.

 Micelární voda pleť čistí, odličuje i voděodolný makeup (nemám vyzkoušeno, nepoužívám voděodolné produkty) a díky hydratační složce pleť nevysouší. Voda je příjemně parfemovaná, na pleti nelepí, hezky odlíčí a obličej opravdu nevysušuje. Péče na nedokonalosti pleti se používá jednou denně a pokud ji použijete ráno, má sloužit i jako skvělý podklad pod makeup. Ten já nenosím a většinou péči nanáším večer, takže tohle nemohu posoudit. Má příjemnou konzistenci "něco mezi krémem a gelem", krásně se nanáší a roztírá. Jen mám trochu problém s její parfemací, na první přičichnutí voní stejně jako micelárka, ale pak zjistíte, že vlastně smrdí. Po octu. Teda aspoň já tam cítím ocet, je to docela nepříjemné. Na druhou stranu, zřejmě tato složka způsobuje to, že pokud máte na obličeji nějaké rozškráblé pupínky, péče na obličeji v těchto místech dost štípe. Ale říkám si, že aspoň vidím, že to něco dělá, že to nějak působí.
A teď už k efektům, které na sobě pozoruju. Předem upozorňuju, že nemám aknózní pleť, pupínek se mi objeví sem tam, většinou na čele nebo na tvářích. Ale od začátku roku se mi pleť nějak zbláznila a pupínků přibývalo a já nevěděla, co s tím. Takže tohle testování přišlo jak na zavolanou. No, jak se to vezme. Nemůžu říct, že bych výsledek viděla hned. Produkty používám více než 2 týdny a teprve teď se projevují účinky - konečně jsem se zbavila pupínků na čele a levé tváři! Nic jiného na akné jsem nepoužívala, takže to musí být těmito produkty. Takže já jsem spokojená, i jakožto holka se suchou pletí, která netrpí na akné. Věřím, že s dalším pravidelným používáním vzniku pupínků i předejdu. Dám vědět určitě pak ve spotřebováno :)
Ještě zbývá dodat ceny - péče má 40 ml a stojí 379 Kč, micelárka má 200 ml a stojí 349 Kč. Ceny jsou myslím si odpovídající tomu, že A-Derma je lékárenská kosmetika, a tedy produkty seženete pouze v lékárnách.

Slyšeli jste už o této značce? Zkoušeli jste nějaké produkty? A-Derma spadá pod laboratoře Pierre Fabre, které mají na svědomí i produkty Avene nebo Klorane. Tak se opět těším na vaše komentáře :)

4 komentářů

  1. Tahle pece by byla pro me no uvidime zda se po ni mrknu.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. Také jsem vyzkoušela a byla jsem spokojená ačkoliv aknózní pleť taky nemám :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem se na výzvu koukala, ale nemám aknózní pleť, takže jsem se tam nehlásila :). Ale je super, že Tobě teď pomohly

    OdpovědětVymazat
  4. Mně tahle micelárka sedla jako poklice na hrnec. :-)
    Fairychain

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)