Swan lake

Ahojte! Jelikož se o víkendu udělalo hezky, mohla jsem konečně vytáhnout sukni, kterou jsem si vybrala na stránkách SheIn (bývalé SheInside) a od té doby, co mi přišla a sedla mi jako ulitá, jsem se děsně těšila, až ji vytáhnu. Protože takovou sukni jen tak někdo nemá! A taky že přitahuje spoustu pohledů :)

 Řeč je o této skvostné, lehce žluté sukni s potiskem černých labutí. Jak jste si asi všimli, tohle léto jsem propadla sukním v délce po kolena nebo těsně pod kolena, které jsou nejlépe áčkového střihu. Takže když jsem tuhle krásku na SheIn uviděla, věděla jsem, že musí být moje a že mi krásně oživí šatník. Žádnou žlutou věc jsem v něm totiž neměla.


 Vybrala jsem si velikost S, řídila jsem se mírami napsanými na stránkách. Když sukně přišla, připadala mi obrovská a říkala jsem si, že asi spletli velikost, vážně mi ten obvod v pase přišel veliký. Ale jak jsem si ji oblekla, veškeré obavy zmizely, sedla mi jako víteco na hrnec. Musela jsem z ní ostříhat pár nití, ale to není na závadu, nebyly to nitě, které by se po odstřižení páraly. A musím vyzdvihnout materiál, je takový lehký, ale zároveň ne tenký, takže ji budu moct nosit i na podzim s punčocháčema <3
 Jak jste asi poznali, jsem ze sukně nadšená. Viděla jsem, že třeba taková Flabgee má stejnou v květovaném provedení a mám takový dojem, že Reb z Fresshion má taky minimálně jednu dost podobnou sukni ze SheIn. Tahle moje labutí momentálně stojí $21.45 (cca 500Kč), což je za takovou krásnou a kvalitní sukni skoro směšná částka. Když si na SheIn vyberete ještě něco a budete mít objednávku nad 30 dolarů, tak ani neplatíte poštovné.
Sukni jsem sladila s basic černým tričkem, mými oblíbenými sandálky na podpatku, protože s botami bez podpatku sukně nevypadá tak dobře a zkracuje mi nohy, co si budeme. Navrch jsem ještě přidala křivák, protože se mi líbí spojení něžné sukně a trochu drsnějšího křiváku. Vzala jsem i kabelku, kterou už znáte z minulého outfitu, a sladila k ní jak nehty na rukou, tak na nohou. Zbytek tvoří zlaté doplňky.
Sukně - SheIn (odkaz), křivák - Pimkie, tričko - Gate, sandálky - F&F, kabelka - Kabea.cz, náramek - Sinsay, náhrdelník - dárek, prstýnky - dárek (H&M), lak na nehtech - NYC Raindrop
A nakonec jedna vysmátá bonusová fotka, kdy jsem vám chtěla ukázat, jak se sukně krásně vzedme, když se zatočím :D Nafotili jsme jich s Tomem asi 30, ale tahle jediná je jakž takž použitelná.

Těším se na vaše názory, jak se vám sukně líbí?

23 komentářů

  1. Jee, to je super outfit :) Ta sukně je krásná!

    OdpovědětVymazat
  2. Nemám slov, to je tak děsně rozkošná sukýnka :) Moc ti sluší :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  3. Úžasná sukně, moc povedený outfit! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná, originalní a stylová sukně! Poslední dobou si všímám, že se tyhle motivy stále více vracejí, resp. výrazné vzory na sukních, což je perfektní, protože právě tohle můžu :)
    http://chicadriana.blogspot.co.at/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Adrianko, taky si toho všímám, že je toho teď tak nějak víc, a taky mám z toho radost :)

      Vymazat
  5. Mam take radost s tebou. Ta sukne je uzasna. A take se mi libi vlasky.

    OdpovědětVymazat
  6. Kde jsi si prosim byla ostrihat vlasky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právěže už 2 měsíce nikde, mám to hrozně dlouhé! Naštěstí už jdu tento pátek a chodím k jednomu kadeřníkovi v Kroměříži, je to takový rodinný známý :)

      Vymazat
    2. Ja si prave ze myslim, ze tahle delka je na podzim uplne idealni.

      Vymazat
    3. Já to vepředu zas tolik nezkracuju, ale vzadu na krku, jak to mám vystříhané, tak to po 2 měsících opravdu už potřebuje znovu přejet holicím strojkem. Už je to přerostlé a štve mě to. Zezadu ty moje vlasy asi nikdy nevidíte, tak možná proto někdy ani nepoznáte, jestli jsem ostříhaná nebo ne :) Díky za komentář!

      Vymazat
  7. Ani, ta je naprosto úžasná! A moc krásně jsi to sladila. Fotky taky perfektní, kolem MZK je to super prstředí. ;)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Ta sukně je nádherná! Jinak taky ráda kombinuji křivák s něžnějšími kousky oblečení. :)
    Beautyna CZ

    OdpovědětVymazat
  9. super sukňa, outfit s ňou je úplne mega! :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  10. Sukýnka je fakt super, s tím černým zbytkem krásně vyniká a křivák je k tomu na jedničku :))


    Pieces of FRECKLED style

    OdpovědětVymazat
  11. Sukně je opravdu moc pěkná. Celý outfit ti sluší.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  12. Páňi! Moc ti to sluší a kožená bunda je super:)

    OdpovědětVymazat
  13. Ta sukne me normalne dostala, je nadherna a slusi ti.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  14. Krásná sukýnka :)
    http://www.meetmylovelyworld.com

    OdpovědětVymazat
  15. Ta sukně je super, hned když jsem jí viděla u tebe na instagramu jsem se zamilovala :) Akorát jsem až z článku zjistila, že je žlutá :D Každopádně je super a moc ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  16. Sukně je Ani moc krásná a sladění se zlatýma doplňkama je super nápad :) Ani se nedivím, že sukně přitahovala pozornost, protože určitě má proč. A máš na těchto fotkách i moc krásný vlasy!

    OdpovědětVymazat
  17. téééda, tohle je úplně nejskvělejší outfit! :) tahle délka sukně jen tak někomu nesluší, Ty jsi v ní jako hvězda <3

    OdpovědětVymazat
  18. Wow, ta sukně opravdu velmi zajímavá!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)