Na kosmetice u Hany Daněčkové

Ahojte! Dnešní článek bude trochu netradiční, bude to fotoreport z návštěvy kosmetického salonu Hana Daněčková - Professional cosmetics. Hanka před časem oslovila hrstku blogerek z Brna, jestli bychom k ní do salonu nechtěly přijít a zakusit kompletní kosmetické ošetření pleti přípravky kosmetiky Medex, která je na českém trhu ještě dost neprobádaná. Jelikož jsem na kosmetice byla naposledy někdy v 17 letech (dokonce jsem o tom i psala článek, TADY) a přece jen, kdo by se nechtěl nechat hýčkat, pozvání jsem přijala a moc jsem se těšila.


Salon Hanky se nachází v prostorách kadeřnického salonu Táňa Kmenta na ulici Křenová 8. No, salon, je to taková malá útulná místnůstka, vymalovaná na růžovo a zpříjemněná spoustou zapálených svíček. Celkově z toho dýchá moc příjemná atmosféra.
 Abych vám napsala pár slov k tomu, jak ošetření probíhá - napřed se pleť odlíčí, nejprve odličovacím mlékem, čímž se odstraní povrchové nečistoty. Poté čistícím gelem, ten odstraní nečistoty pod povrchem pokožky a třetí fází čištění je odstranění nečistot z hlubky pleti, z pórů. (Doufám, že jsem to napsala jakž takž dobře, už si to úplně nepamatuju, jak mi to Hanka říkala.) Dříve se aplikovalo mačkání pupínků, ale dnes už tato metoda téměř vymizela a místo ní se používá tzv. ultrazvuková špachtle. To mě z celého ošetření zaujalo asi nejvíce, špachtlí se jezdí po navlhčeném obličeji, vibruje to a odstraňuje maz, dost efektivně. Největší práci měla Hanka s mým nosem, což asi znáte každá, že na nose je nejvíc černých teček.
 Hanka mi ještě přetrhala obočí, ale moc práce s ním nebylo, trhám si ho pravidelně. Nicméně na to měla speciální lampu, díky které krásně vidí i ty nejjemnější chloupky, takže za to palec nahoru! Obočí si můžete nechat i nabarvit, ale já ho mám dost tmavé, tak jsem to nepotřebovala. Následovala aplikace zklidňující ampulky s olejíčkem, který mi pleť uklidnil, i když červenou jsem ji měla jen na tvářích, které mám sušší. Jinak pleť byla úplně v pohodě, takže ten mýtus, že z kosmetiky odcházíte s červeným obličejem a radši nikoho ve městě nepotkat, je opravdu jen mýtusem :)
Teď přichází nejlepší část - masáž hlavy, obličeje, krku a dekoltu. A trochu i zad, zkrátka bylo to moc příjemné, k tomu hrála relaxační hudba a s Hankou jsme si povídaly. Slast! Dále mi Hanka nanesla regenerační masku, na to používala tzv. fan brush a bylo to moc příjemné. Pak ještě následoval výživný krém na obličej a nakonec ještě jedna zklidňující ampulka - ach ty mé tváře!
 Hodinka a půl najednou byla fuč, já byla odpočatá, dozvěděla jsem se spoustu nových věcí a zkrátka bylo mi fajn. Je vidět, že Hanka je opravdová profesionálka, o svém oboru toho ví hodně a dokáže vhodně poradit. Je vidět, že ji práce baví a naplňuje, což je podle mě úplně nejdůležitější a lidé to ocení. Hance jsem přiznala, že jsem hrozný lenoch na mazání, takže nepoužívám žádné krémy, naštěstí v mém věku to ještě není na škodu, ale do budoucna bych se na hydrataci měla zaměřit. Jinak mám prý moc hezkou pleť a měla bych si ji tak udržovat.
Tady jedna selfie "po", mám tam nějaké rozlítané obočí, ale tak, toho si určitě nikdo nevšimnete O:-)
 Tady už je obsah taštičky, kterou jsem od Hanky dostala - katalog produktů Medex, vizitka Hanky, dva vzorečky Medex (esenciální olejíček a denní výživný krém) a ještě příjemný bonus, kokosová svíčka. Kokosová, chápete to, je vidět, že Hanka si dobře prohlédla můj blog. Děkuju!
Abych vám napsala ještě něco o kosmetice Medex - je to tedy holandská značka, která existuje už více než 35 let, ale na českém trhu není vůbec známá. V Brně najdete pouze dvě místa, kde kosmetiku můžete sehnat - u Hanky v salonu a u předního distributora. Svými účinky se Medex řadí mezi produkty lékařské kosmetiky, používá přírodní suroviny. Kdybyste si chtěli přečíst více, klikejte SEM.
Já už jsem párkrát vyzkoušela i mé vzorečky, denní krém s papájou je texturou velmi lehký, moc hezky se roztírá a zároveň obličej krásně vyživuje a hydratuje. Navíc krásně voní, já jsem moc spokojená a dokážu si představit, že bych ho používala pravidelně. P.S.: Nelekněte se, že krém je anti-ageing, ony skoro všechny produkty Medex tohle na sobě mají napsané, je to díky použitým ingrediencím a celému konceptu značky. Je to ale vhodné i pro mladou pleť :)
Druhým vzorečkem byla ampulka s esenciálním olejem, který by pleť měl zklidnit. Použila jsem ho večer po důkladném odlíčení, nakapala jsem si malé množství do dlaně a vmasírovávala olej do obličeje. Ráno jsem se probudila s krásnou hladkou pletí, která byla vyživená. Olejíček taky moc hezky voní, takže opět není co řešit. V této ampulce je ho 5 ml a myslím, že tak na 5 dní by mi mohl vydržet, taková týdenní kůra v podstatě :)

Já končím s vykecáváním se, dnešní článek byl spíše o textu než fotkách, ale věřím, že aspoň některé z vás ho přečetly celý a Brňačky se třeba nechají inspirovat a k Hance si zajdou. TADY je odkaz na její stránky, TADY na Facebookovou stránku. A vás se ptám, jestli na kosmetiku chodíte nebo jste taky jako já a ještě si říkáte, že je čas? A znali jste kosmetiku Medex?

14 komentářů

  1. Obvykle nemám ráda PR recenze (myšleno všeobecně)... ale přečtu si je :), ale je vidět, že tahle spolupráce ti opravdu sedla. :) U kosmetičky jsem byla jednou a nípání bylo fakt nesnesitelné a v jednom obočí jsem měla menší mezeru, jak nějaký raper. :D

    OdpovědětVymazat
  2. To sis musela náležitě užít, prostředí a i paní kosmetička vypadá moc dobře :-))
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Krásne prostredie, hned by som išla aj ja :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, to muselo být bájo, salon i precedůra vypadá moc dobře!

    OdpovědětVymazat
  5. Jááj, na masáži u kosmetičky jsem byla vloni, bylo to boží. Úplně jsem si to vybavila a šla bych okamžitě znovu :-D Čištění špachtlí zní taky moc dobře, lepší než to hrozné vymačkávání.

    OdpovědětVymazat
  6. opravdu hezké prostředí :) cítila bych sem se tam jako doma :3

    Blond LADY

    OdpovědětVymazat
  7. Věřím, že to muselo být příjemné. Prostředí vypadá velmi hezky. Já u kosmetičky ještě nikdy nebyla.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. tam odsad by se mi nechtělo! :)

    OdpovědětVymazat
  9. To prostředí vypadá báječné

    OdpovědětVymazat
  10. Má to tam krásne <3 Hlavne keď vidím tú rúžovú <3
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  11. Prostředí působí moc příjemně a masáž hlavy, no bych si teda nechala líbit :)

    OdpovědětVymazat
  12. Holky, děkuju všem za krásné reakce, moc to mě i Hanku těší :)

    OdpovědětVymazat
  13. Já jsem před otěhotněním byla také zvyklá chodit do kosmetických salónů, ale v těhotenství se mi nikam nechtělo, tak jsem o sebe začala pečovat sama a už jsem u toho zůstala. Nakoupila jsem si různé kosmetické přípravy a i nehty si lakuji sama. Osvědčily se mi gel laky, které jsem si objednala z https://www.rajnehtu.cz/gel-laky/ . Lakování mi zabere pár minut a gel lak mi na nich vydrží docela dlouho.

    OdpovědětVymazat
  14. Myslím že super recenze, já spíš teda welness, jakože saunu, vířivku a bazén v kosmetickém salonu jsem ještě nebyla možná do budoucna někdy vyzkouším, byla jsem teda na thajských masážích a na rozlučce se svobodou jsem byla na takové a byl to docela zážitek. Dostala jsem poukaz od kamarádek.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)