NYC baby blue nailpolish

Ahojte, všechny vás zdravím v novém měsíci! Dnes počasí v Brně vypadalo už dost aprílově, chvilku pršelo, chvilku svítilo sluníčko, no hrůza. Já jsem se vydala na chvilku do školy a potom se svěřila do rukou Žanety v kadeřnictví Táňa Kmenta. Potřebovali modelku s krátkými vlasy, tak jsem se "obětovala", protože můj kadeřník v Kroměříži na mě neměl čas. No a s výsledkem jsem moc spokojená, největší změna je jako vždy vzadu, kde to už potřebovalo pořádně vybrat :) Pak jsme si s Tomem ještě zašli do nové pobočky Bubble manie (tímto zdravím Marťu), takže pro mě pondělí bylo super dnem. A jaké bylo pro vás?


V dnešním článku vám ukážu světle modrého (baby blue) krasavce od NYC, kterého jsem si nedávno pořídila za krásných 30Kč. Lak od NYC mám doma jen jeden a tu barvu zrovna moc nenosím, jinak ale na jejich laky slyším samou chválu, tak jsem ráda, že jsem našla tu svoji barvu.

 Na nehtech ho mám už podruhé a dělá velkou parádu. S podlakem a nadlakem mi vydrží neporušený asi 3 dny, pak už se začnou ulamovat špičky a musím ho odlakovat. Takže výdrž teda nic moc, asi jsem čekala trochu víc. Nicméně lakuje se velmi příjemně, má velký tlustý štěteček, který mým nehtům vyhovuje. A kryje hezky ve dvou tenkých vrstvách, nebublinkuje ani nepruhuje. A odlakovává se taky moc dobře.
 Odstín se jmenuje 325 Raindrop, mám ráda, když se laky takto pojmenovávají a to jméno jim vyloženě sedí :) Značku NYC seženete v drogeriích Rossmann a já mám už delší dobu zálusk na jejich pudr, který je v blogosféře také velmi chválený.
A co vy a laky od NYC, máte, jste spokojení? A jak se vám líbí baby blue barva? Mně teda moc, dlouho mě žádná barva tak nezaujala a neokouzlila. Těším se na vaše komentáře a mějte se hezky :)

13 komentářů

  1. Já od nich mám asi tři nebo čtyři, jeden z nich je i Raindrop, a jsem s nimi v podstatě spokojená. V poměru cena-výkon podle mě odvádí slušnou práci ;) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám od NYC asi jen jeden lak, ale jsem s ním hodně spokojená :) Tahle barvička je krásná! Asi se po ní budu muset podívat :)

    OdpovědětVymazat
  3. Od NYC žádnej lak nemám! Nevim proč ani, tohle je nádherná barva!!:))

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je nadherna modra.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Od NYC nemám ještě žádný lak, ale po tomto mrknu, má fakt krásnou barvu :-)
    Thoughts by Lucys

    OdpovědětVymazat
  6. Myslíš, že ho ještě najdu ve slevách? Laky NYC mi vyhovují, výdrž nečekám od žádného :D a tyhle mají fajn štěteček i konzistenci :)
    U Táni Kmenity to bylo v rámci nějaké akce?

    Hanka z www.fashion-lists.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kupovala jsem ho v Rossmannu na Palackého třídě, jak je zastávka Husitská, tak mrkni, bylo jich tam ještě dost :)
      V podstatě jo, hledali modely s krátkými vlasy, na kterých se mohou kadeřnice "procvičit". Ale nebylo to takové to, že bys musela razantně změnit účes nebo barvu, takže jsem do toho šla :)

      Vymazat
  7. krásná barvička :)

    PS: U mě na blogu práve probíhá GIVEAWAY!:)
    www.lovies47.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)