Catrice Camouflage cream

Ahojte! Dnes je v Brně teda parádní aprílové počasí, chvilku to vypadá na konec světa a chvilku zase svítí sluníčko. Já dnes byla akorát ve škole na jednu hodinu, kde jsem se dozvěděla více než uspokojivý výsledek z průběžného testu, který jsme psali minule. A jinak finišujeme s Tomem jeho bakalářku, dnes ji odevzdává, tak už jen ladíme poslední úpravy. Mám za pomoc avizovaného něco velkého, tak jsem zvědavá O:-) A mimo to budeme tento týden natáčet video My bf does my makeup, tak se na něj velmi brzy těšte! A mějte pěkný týden :)


V dnešní recenzi vám představím hodně známého a chváleného prcka, tuhý korektor v kalíšku Camouflage cream od značky Catrice. Pokukovala jsem po něm už delší dobu, je to jeden z dalších produktů, který jsem si koupila díky blogům a YouTube. Když už jsem viděla, že s korektorem od Dermacolu (Makeup Cover) toho moc nesvedu - měla jsem totiž tmavý odstín a navíc mi tubička na jednom místě praskla - začala jsem čmuchat po drogeriích Rossmann právě po tomto mazlíkovi. Neuvěřili byste, jak dlouho mi trvalo, než jsem konečně ukořistila nejsvětlejší odstín 010 Ivory. Ten totiž bývá skoro pořád vyprodaný a na mě čekal poslední kousek. Zaplavil mě pocit štěstí a těšení se na to, jaký korektor bude.

 Jak už jsem zmínila, korektor je spíše tuhý a je umístěný v kalíšku. Pokud tedy máte umělé nebo dlouhé přírodní nehty, aplikace Camouflage creamu bude asi dost těžká. Já si ale poslední dobou nenechávám nehty narůst moc dlouhé, takže s tím problém nemám. Aspoň zatím, až se budu dostávat na dno, tak s tím asi problémy budou. Ale budiž. S korektorem se moc hezky pracuje, já jej používám na zakrytí nedokonalostí, tedy pupínků. Pod oči je na můj vkus korektor moc tuhý a nevypadal by tak přirozeně a asi by se i dost sléval do vrásek. Korektor pupínek hezky zakryje, krytí bych popsala jako střední až vysoké, když dáte větší vrstvu.
 Odstín 010 Ivory mi docela hezky sedne, takhle na ruce to možná úplně nevypadá, ale na pleti po jeho rozetření není ani stopy. Korektor i dost dlouho vydrží, když přijdu po celém dni domů, pleť mám pořád hezkou, pupínky jsou stále zakryté. Na večer už je potřeba vrstvu korektoru obnovit, ale i tak si myslím, že výdrž má Camouflage cream obstojnou.
Obsah kalíšku je 3 gramy, což není moc, ale zatím korektor používám cca měsíc a vypadá tak, jako vidíte na fotkách. Ubylo z něj úplně minimálně. Což taky musím připsat stavu své pleti, já zas na nějaké velké akné netrpím. Myslím, že v poměru cena (cca 85 Kč) - výkon asi neseženete lepší krycí korektor. Dost jsem si jej oblíbila a i to shánění světlého odstínu stálo za to.
10 bodů z 10 možných

A co vy, máte s ním zkušenost? Nebo po mé recenzi konečně poběžíte do Rossmannu si ho koupit, protože o něm už dlouho uvažujete? Dejte mi vědět, těším se na vaše názory!

11 komentářů

  1. Děkuji za tip, vypadá velmi dobře :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja se tak strasne na to vase video tesim!! :)
    A s temito balenimi mam diky gelovkam fakt dost problemy, ale nedalo by se to vyresit treba steteckem? Jasne klasickou modrou niveu steteckem bohuzel na oblicej nenapatlam, ale korektor by jit mohl, nebo j to az prilis tuhe?
    Jinak ja jsem svuj prvni korektor mela nekdy ve 14, to mi vyschl a od te doby si zadny nekoupila, nevim, naucila jsem se asi zit i bez nich. :) posledni dobou mi celkove nedela problem vyjit i nenamalovana. Krom rtenky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě to jde nanášet štětečkem, zas tak tuhé to není, pod teplem prstů to má takovou máslovitou konzistenci. Já to ale právě ráda nanáším prstama, jak makeup, tak korektor :)
      Já už skoro nepoužívám makeup, tak aspoň ten korektor si dávám, ale taky mi nedělá problém vyjít nenamalovaná :)

      Vymazat
  3. No s tím počasím mi povídej :D, zrovna co jsem vyšla z bytu do školy, tak slejvák jako blázen, přijdu do školy a začne svítit slunce! :D Jinak na tento korektor jsem četla samé dobré zkušenosti

    OdpovědětVymazat
  4. Vypada dosti dobre.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Dnešní počasí bylo vážně hrozné :D
    Korektor vypadá vážně dobře, díky za tip! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Málem mi dneska uletěl deštník :D To počasí je příšerný. Ach Catrice... Taky je to moje slabůstka. Doufám, že s korektorem budeš spokojená. ;)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Já ho používám už rok a koupila bych si ho klidně znovu!!! Je úžasný :)

    OdpovědětVymazat
  8. Taky po něm pokukuju už dlouho, tak to asi konečně dotáhnu do konce a koupím ho- když teda seženu odstín :))

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)