Bourjois Rouge edition lipstick

Ahojte, zdravím vás v novém týdnu, pro mě v posledním týdnu zkouškového. Zítra snad zdárně dokončím poslední zkoušku a těch 5 dní, co mi zbyde do nového semestru, si pěkně užiju! Vím, že některým už semestr začal, tak přeju hodně zdaru :) Dnes odpoledne mě čeká práce a večer se účastním tzv. coffee & cake tour po brněnských kavárnách, budu tak provádět nové Erasmáky, co do Brna přijeli a už se na to těším! A co čeká v tomto týdnu vás?


V dnešním článku vám představím rtěnku od Bourjois z řady Rouge edition, kterou mi poskytla stránka www.parfemy-elnino.cz k recenzi, děkuji! Vybrala jsem si odstín 13 Rouge Jet Set, což je taková typická červená. Moc se mi líbí řešení obalu rtěnky, tzn. že naspod vidíte její barvu a když rtěnku skladujete vzhůru nohama, lehce máte v barvách přehled. Obal je jednoduchý a přesto elegantni.

 Rtěnka je klasicky vysouvací, přijde mi, že nijak nevoní, což je v pořádku, u dekorativky ani parfemace nevyhledávám. Konzistence je moc fajn, taková krémovitá, velmi lehce se nanáší. Rtěnka není vyloženě matná, ale ani nemá žádný shimmer.
 Pořádně jsem ji testovala na pátečním plese, který se mnou vydržela celý, samozřejmě jsem ji párkrát doplnit musela, ale jinak má výdrž moc dobrou. Ovšem docela zalézá do vrásek a zvýrazňuje nedostatky rtů, takže je potřeba mít rty v top stavu, což mně se povede málokdy. Odličuje se lehce, jen pokud máte na rtech suchou kůžičku, tak z té jde rtěnka velmi špatně dolů (měla jsem ji tam ještě ráno po probuzení...)
Rtěnku seženete na stránkách www.parfemy-elnino.cz, konkrétně TADY a jinak by měla být normálně v drogeriích. Cena se pohybuje okolo 180 Kč. Hodnotím 8 body z 10 možných, příjemná záležitost.

Máte s touto řadou rtěnek zkušenost? Nebo celkově se značkou Bourjois? Dejte mi vědět do komentářů, těším se!

10 komentářů

  1. Já mám od Bourjois tekutou rtěnku s aplikátorem, jaký bývá u lesků
    Tato má moc pěkný odstín a to balení je super :)
    Tak na zkoušku držím pěsti, mě čeká poslední ve středu a pak máme volno až do 2. března :)

    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda, to máte nějaký dlouhý semestr! Tak si to pak užij :)

      Vymazat
  2. Love it!
    You're blog is so perf, girl - I'm in love!

    adoorablee.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Vypada skvele!
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluju ke zkoušce, jsi skvělá, Ani :) Zajímalo by mně, jestli dělá bourjois hypoalergenní rtěnky, protože jinak bych neváhala!

    OdpovědětVymazat
  5. Chtěla bych vyzkoušet jejich (myslím že jsou zapečené) tvářenky, ty se mi moc líbí! :) Rtěnka vypadá dobře o těch taky teď hodně čtu, ale zas tak moc mě nelákají :)

    OdpovědětVymazat
  6. Rtěnku od Bourjois plánuju koupit už dlouho, snad se k tomu teď v únoru už konečně dokopu. :) Krásnou barvu sis vybrala. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Barva super! Snad někdy od nich taky vyzkouším:)

    OdpovědětVymazat
  8. nádherná barva, červené rtěnka zbožňuju :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)