Rimmel - Lasting finish & Wonderfull

Ahojte, zdravím vás takto při víkendu, doufám, že si ho užíváte! Zatímco půlka Erasmáků jela do Disneylandu, já šla včera do města na drink, dnes jsem si pospala a čeká mě studijní sobota. Musím dokončit pár seminárek a projektů, začít se učit na středeční zkoušku, atd. Ale zítra máme v plánu jít na vánoční trhy, tak už se hrozně moc těším. Celkově podle toho, co jsem slyšela, tady ta vánoční atmosféra bude kouzelná :) Já už mám většinu dárků nakoupených, letos jsem to řešila přes internet a naštěstí obdarovávám opravdu jen ty nejbližší, tak to šlo skoro samo. A co vy, jak se těšíte na Vánoce?


Když jsem všude na blozích začala vídat tyhle nové produkty od Rimmelu, věděla jsem, že mi přišly domů taky. Poprosila jsem tedy mamku, ať mi je po Tomovi pošle sem do Francie, abych je pro vás mohla vyzkoušet a zrecenzovat. Proto tedy s jejich recenzí přicházím malinko později než ostatní blogerky :) Rimmel mi zaslal nový makeup Lasting Finish 25h ve skleněné lahvičce, který se dávkuje pumpičkou, pak ten samý makeup (Nude) akorát v tubičce, primer pod makeup a novou řasenku s obsahem arganového oleje.

 Oba makeupy i primer voní po jablíčkách, úplně mě ta vůně po otevření překvapila, nejsem zvyklá na to, že by makeupy voněly! Takže za to u mě mají velké plus. Ten ve skle mám v odstínu 100 Ivory, což je sice nejsvětlější, ale na mě už je teď tmavý. V létě bych ho asi unosila, teď už bohužel. Slibuje plné krytí, což mohu docela potvrdit, ale řekla bych spíš střední až plné. Má SPF 20, což není vůbec špatné, a obsahuje tzv. comfort sérum. Slibuje výdrž až 25h (nechápu, proč 25 a ne 24, ale tak fajn), tak dlouho jsem ho nikdy neměla, ale zvládne se mnou klasický den od rána do večera, večer ho odličuju skoro neporušený.
Jeho kolega v tubičce je na tom s vlastnostmi podobně, také slibuje výdrž 25h, kterou hravě dodrží, také má SPF 20, ale narozdíl od skleněného bratříčka je tento středně krycí. Opět, řekla bych spíš jemně až středně. Nádherně se roztírá, splyne s pletí a sjednotí její tón. Mám ho v odstínu 010 Light porcelain, což je taky nejsvětlější odstín těchto makeupů a pro mě, naprostou bledulku, je tento odstín perfektní. Konečně pořádně světlý makeup, který seženete v drogericíh. Jo, tento jsem si fakt zamilovala. BBčko je BBčko, ale když chci vyšší krytí, sáhnu po tomhle a cítím se skvěle :)
A nakonec pár slov k primeru, který já moc nepoužívám, takže jsem ho zatím zkoušela jenom jednou. Jak vidíte na fotce, je bílý, ale po rozetření (jedna báseň) se barva vytratí a zůstane vám jenom transparentní "něco" na obličeji, co zmenšuje viditelnost pórů a napomáhá sjednocení tónu pleti a prodlužuje výdrž makeupu. Pro mě je primer něco, co využiju maximálně na nějaký ples nebo podobnou událost, kdy potřebuju, aby můj makeup byl opravdu bezchybný. Na každodenní použití to rozhodně není, jak všichni víme, tak primery jsou nabité silikony a tento není výjimkou. I když je pro mě milionkrát příjemnější než taková báze od Dermacolu :)
 Přesouváme se k řasence Wonder'full, která obsahuje arganový olej a měla by tedy při dlouhodobém používání napomáhat k lepšímu růstu řas. Používám ji zhruba 3 týdny a i když mám řasy přirozeně docela husté, všimla jsem si, že jsou možná malinko delší. Kartáček má umělý s jemnými štětinkami, což mi naprosto vyhovuje. Ale tedy pořád se mi stává, že řasenkou přetáhnu a zůstane mi okolo řas na víčku! A určitě to není rukama, u jiných řasenek se mi to nestává. Jak mi řasy nalíčí můžete vidět na fotce, přijde mi, že malinko slepuje, ale řasy prodlouží a zahustí. Přijde mi, že s ní řasy vypadají docela přirozeně, ten efekt se mi líbí. Plus je extra lehká, vůbec ji na řasách necítím, nezatěžuje je.
Na závěr zbývá dodat, že se všemi čtyřmi produkty jsem velmi spokojená. Mají nějaké své mouchy, ale nepatrné. Celkově musím pochválit Rimmel, že přišel do drogerií s takovými super makeupy a ještě k tomu konečně ve světlých odstínech. Ten ve skle seženete za 219Kč, ten v tubičce za 189Kč, primer stojí 169Kč a řasenka je momentálně v e-shopu za 172Kč. I když píšou, že doporučená cena je 229Kč, což mi přijde na řasenku opravdu hodně. Nevím, bohužel vám neřeknu přesné ceny v drogeriích, ty si budete muset zjistit v ČR sami :)

Doufám, že ty z vás, které o nějakém z produktů uvažovaly, teď už ví, že to za to stojí. A pokud některá máte něco doma, napište mi, jak jste spokojené. Budu se těšit na vaše komentáře!

8 komentářů

  1. No, já jsem měla dneska první letošní svařák a už se těším na ty pravé vánoční trhy :) Dárečky už mám vesměs také všechny, ale vždycky se ještě nějaká ta blbůstka ráda přikoupí :))) Produkty vypadají fajn, chtěla bych zkusit primer :))

    Měj se hezky a na trhu foť, ať také "čichneme" k francouzské vánoční atmosféře :-)))

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  2. na make-up jsem také zrovna dnes psala recenzi, je fajn :) na řasenku se chystám, protože už podle kartáčku hádám, že bych si s ní moooc rozuměla :)

    OdpovědětVymazat
  3. Už se chystám na ten makeup, jelikož by to byl pro mě ideální odstín na zimu (světlejší v drogerce snad není, takže bude určitě ideální :D na mou "bílá jak stěna" pleť) a řasenka taky nevypadá špatně! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tan makeup v lahvičce mě láká, takže si na něj brousím zuby :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Make-up jsem vyzkoušela zatím jen ze vzorku a musím říct, že nevypadá vůbec špatně :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Řasenka pěkně prodlouží, já už se nemůžu Vánoc dočkat :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  7. Skvelá recenzia. Rimmel podľa mňa robí skvelé báze a som si istá, že nakoniec si kúpim aj túto. Kika

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)