Vlog #5 - Fougères

Ahojte, všechny vás zdravím! Chtěla jsem tento příspěvek přidat ještě včera, ale z výletu jsem se vrátila pozdě a pak jsem skypovala s Tomáškem, takže už nezbyl čas. Trochu s tímto vlogem zaostávám, ze včerejšího výletu do Dinanu a St Malo už se chystá další :) Za sebe můžu říct, že St Malo mě okouzlilo asi zatím nejvíc. Ale to potom uvidíte. Dnes se chystáme na další menší výlet, ale tam vlog natáčet nebudu, je to dost malé městečko, nestálo by to za to. Takže se těšte jen na fotky, pokud tedy nebude pršet, jak to hlásí přepověď.. Aspoň už jsem si koupila nový deštník, když se mi ten starý zlomil :D Ale na to už se sami podívejte ve videu.

Těším se na vaše komentáře, doufám, že mi jich napíšete víc než obvykle k videím :) Mějte se krásně!

4 komentářů

  1. Tenhle vlog se mi asi zatím líbil nejvíc ze všech:)
    Hrad byl fakt nádherný, domečky úžasné :) deštník mě pobavil a musím říct, že já taky piju jen svařák z červeného vína, z bílého moc neznám ;) taky se měj hezky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé tak to moc děkuju! Já právě červené víno nepiju ani normálně, jsem zvyklá na bílé, ale je to asi vážně výjimečné :)

      Vymazat
  2. Krásné místo, tam by se mi líbilo procházet se, moc pěkný vlog :). Chudák deštník :D

    OdpovědětVymazat
  3. je to krásně zachované oproti některým našim hradům. takhle ve videu to vypadá ještě krásnější :)) ten deštník mě dostal! :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)