Soothing toner Mixa

Ahojte! Počasí v Rennes je poslední dny všelijaké, v neděli bylo na tričko, včera jsem měla svetr a křivák a bylo to tak tak a dnes je sice hezky, ale šíleně fouká. Jak vypadá situace v Čechách, doma? Já se vám musím přiznat, že po tom, co se mi stalo, se tady už vůbec necítím bezpečně. Nikdy tomuto pokoji neřeknu domov a začíná mě to tady celkově štvát.. Věřím, že to je jenom krizovka a zase bude dobře, přítel mě určitě nabije pozitivní energií :) A ty zbývající necelé 2 měsíce si ještě pořádně užiju! Jojo, člověk by nevěřil, že už jsem skoro v půlce pobytu, tak to letí. Doufám, že se máte dobře a užijete si dnešní recenzi :)


 Micelárku od Mixy jsem si kdysi kupovala v Kauflandě do zásoby, měli ji tam totiž ve výprodeji za 60Kč, takže chápete, že jsem ji tam nemohla nechat. Řada na ni přišla až tady v Rennes, jak úžasné, že francouzskou značku kosmetiky začnu používat až ve Francii :)
 Micelárka není parfémovaná (ten extrakt z růží tam fakt necítím), na obličeji mi nedělá žádnou neplechu, tzn. neštípe, ani v očích (a nezapomínejte, že nosím čočky). Odlíčí mi z obličeje všechno, od linek přes makeup až po rtěnku a přitom obličej nezanechá nijak vysušený. To, že bych si ráno při umývání obličeje všimla zbytků řasenky pod očima, se mi stane tak dvakrát do měsíce, ale spíš to připisuju nocím po party, kdy to odličování flákám a chci jít brzo do postele :D Jinak Mixa odlíčí všechno beze zbytků.
Co mi na této micelárce přijde nejlepší, je rozhodně dávkování. Jak vidíte, má pumpičku, díky které si na tamponek vždycky pumpnu přesně to množství, které potřebuju. Pravda, když tamponek úplně nepřitisknete k pumpičce, může se stát, že trochu micelárky vystříkne do vzduchu, takže na to už si dávám pozor. Ale jinak to je úžasné. Po cca 2 měsících jsem v necelé půlce z 200 ml, což si myslím, že je skvělé. Vydrží mi to na celý Erasmus :)
Dávám 9 bodů z 10 možných (aneb plánuju vyzkoušet další micelárky a nemohu se unáhlit) a rozhodně doporučuju. Běžná cena se pohybuje okolo 100-150Kč.

Už se těším na vaše zkušenosti s touto nebo klidně i jinou micelárkou, kterou byste mi doporučily!

9 komentářů

  1. já se chystám na jejich micelárku, tak doufám, že budu také spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si celou dobu myslela, že mám taky micelárku a až u psaní recenze jsem byla vyvedena z omylu :D

      Vymazat
  2. Já teď zkouším micelárku od Avéne a zatím mi celkem vyhovuje :) Odlíčí mi celkem dobře řasenku, voděodolné věci jsem ještě nezkoušela odličovat :) Taky je to velké balení a myslím že na půl roku mám vystaráno :D

    OdpovědětVymazat
  3. já jsem měla micelárku od Mixy a měla jsem jí moc ráda, ale mnohem radši mám tu od L´Oréalu ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od L'oréalu jsem právě měla předtím a taky mi vyhovovala, jediný na prd to dávkování, vždycky jsem si na tamponek vylila moc toho :D

      Vymazat
  4. Zrovna minulý týden jsem si tuhle micelárku koupila v DM, od Mixy jsem ještě nic nezkoušela, tak jsem chtěla vyzkoušet taky něco novýho. A musím říct, že za mě super, odlíčí oči krásně a neštípe mě. A víš, že já tam zase ty růže cítím :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že jsi spokojená! A já co četla recenze, tak hodně lidí tam ty růže cítí, já ne no. Na tom je krásně vidět, jak to má každý jinak :)

      Vymazat
  5. tato micelárka je rozhodně jedna z nejlepších, byla jsem s ní hrozně spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mám akorát pleťovou vodu a ta je v celku fajn :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)