Pure Dead Sea handcream coconut & vanilla

Ahojte! Tak úterní party byla dost na prd, hrozně malej klub, lidi namačkaní na sebe a strašný vedro. Hrůza :D Včera jsem měla dvě hodiny ve škole, během jedné jsme pracovali v Excelu - noční můra! My jsme se něco učili na gymplu, ale už jsem to pozapomínala a teď to zase potřebuju, ach jo. Taky jsem se byla vyfotit v takové té foto budce, protože tady prostě pořád potřebujete nějaké fotky a já měla z domu "jenom" 5 a už mi došly.. No a dnes jsem se byla zapsat na kurzy frániny, které Erasmáci mají zadarmo (teda, za 5 kreditů), tak už se na to těším! Zatím totiž mluvím převážně anglicky a taky hodně česky. Až mě to začíná štvát, že je tady tolik Čechů (a Slováků) :D
P.S.: Zítra se těšte konečně na první vlog a co nevidět snad natočím něco dalšího. Pak budou vlogy z těch dvou výletů, o kterých jsem vám psala, takže určitě je na co se těšit :)


Před necelým měsícem mi přišla nabídka na vyzkoušení a zrecenzování nové kosmetiky s minerály z Mrtvého moře, kosmetiky Pure Dead Sea. Prohlédla jsem si jejich web (TADY), všechno to poctivě pročetla a dost mě to zaujalo. V té době jsem totiž ještě měla dost velký problém s loupáním kůže na dlaních, tak jsem doufala, že mi v tom tento krém na ruce pomůže.
Kosmetika je prověřená léty působení na mezinárodním trhu i referencemi spokojených zákaznic, které ji otestovaly. Jejími tvůrci jsou lékaři od Mrtvého moře i vyléčení pacienti z kožních neduh. Naším cílem je rozšířit ji mezi ostatní ženy. Proto má Pure Dead Sea nyní launch v Česku.
Krém s vůní vanilky a kokosu (určitě už dávno víte, jak tyhle dvě vůně miluju) obsahuje jojobový, mandlový a hroznový olej, dále bambucký tuk a vitamín E. Díky svému složení pokožka nezůstane mastná, ale rychle látky vstřebá dovnitř. Po použití krému je příjemně hladká a zároveň skvěle chráněná.
Všechno mohu potvrdit - krém se velice rychle vstřebá, nezanechá mastnou pokožku a po jeho použití máte pocit vyživené a hladké pokožky. Navíc opravdu úžasně voní, což je jeho další plus! A jak jsem na začátku článku psala o mém problému s loupáním kůže, tak ten už nemám. Už mám zase krásné ručky :)
Dávkování má klasické, pokud ho špatně dovřete, tak se vám "vyprcne" do kabelky (otestováno za vás :D), pokud nejste tak šikovní jako já, není s tím žádný problém. Konzistence je příjemná, ani moc tuhá, ani moc tekutá. Krém obsahuje 75 ml a seženete jej za cenu 219 Kč.
Značka Pure Dead Sea je v Česku poměrně nová, a tak má v nabídce celou testovací sadu: peeling, tělové mléko, krém na ruce a krém na nohy. Tu seženete za zaváděcích 990 Kč a můžete si k tomu ještě přikoupit další produkty v různých parfemacích. Nebo lze koupit jen jednotlivé produkty, nemusíte kupovat celou sadu.
Hodnocení krému: 9 bodů z 10 možných, přeci jen cena je poněkud vyšší, i když to za to stojí. 

A vás se ptám, jestli jste o této nové značce už slyšeli? Nebo dokonce už jste něco vyzkoušeli? A pokud ne, jak vás značka a moje recenze zaujala? Těším se na vaše komentáře!

7 komentářů

  1. O této značce jsem zatím myslím neslyšela, ale nalákala jsi mě. Vůni vanilka-kokos mám taky moc ráda :). Hned jdu probrouzdat jejich internetové stránky :) To je super, že Ti ten krém tak pomohl na ruce
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. škoda té kokosové vůně, tu já naopak nemůžu cítit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vůbec jsem o téhle značce neslyšela, ale krém vypadá dobře :) Na zimu bych ho brala, ale jinak bych si vybrala nějaký méně hydratační, jelikož se suchými místy na rukou problém nemám.

    OdpovědětVymazat
  4. O této značce jsem ještě neslyšela, ale zaujala mě kombinace vůní. Mám ji ráda :-)

    Ty jo, škoda té češtiny, to by mě asi také začalo trošku štvát :-) Zase to asi motivuje k zapsaní dalších přednášek v cizím jazyce,že? :-D Nebo je to nějak hodně omezeno?

    Měj se tam hezky,
    skills-of-art.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám tu 4 předměty ve fránině a 2 v angličtině, za 14 dní ještě začnu chodit na intenzivní kurzy frániny. Včera jsme se bavili celý večer francouzsky s klukama z Alžírska a Réunionu, takže snad to nebude tak hrozný s tou češtinou :D

      Vymazat
  5. vypadá úžasně, miluju vanilku

    OdpovědětVymazat
  6. na vlog se moc těším! :) tahle značka je sympatická a ta vůně by mě moc zajímala - v poslední době jsem na kokos úplně ujetá :D nicméně ta cena je poměrně vysoká :/

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)