Sudocrem - akné je pryč!

Ahojte! Poslušně hlásím, že včerejší zkoušku (a po neuvěřitelném štěstí i páteční zápočet) mám úspěšně za sebou a už mě čekají jenom 2 ústní, asi nejhorší, zkoušky. Takže pokud se mi povede je složit, mám od úterka volno až do té doby, než vám na konci srpna odjedu do Francie na Erasmus :) Doufám, že to máte se školou podobně dobré jako já a máte se dobře. V dnešní recenzi bych vám chtěla ukázat mého pomocníka na akné, takže koho tento problém trápí a ještě nikdy neslyšel o Sudocremu - zpozorněte!


Ke mně se povědomí o Sudocremu dostalo napřed od Adélky z violentlullaby a pak jsem o něm slyšela mluvit i kejty004 na YT. Tak jsem si řekla, že to taky zkusím. Já teda s akné problém nemám, mám celkem bezproblémovou plet, ale přeci jen sem tam se nějaký ten pupínek objeví. Doposud jsem to ničím neléčila, nechala jsem to tak, ale s používáním Sudocremu se pupínky hojí daleko rychleji a navíc se neobjevují tak často!
 Já jsem si Sudocrem koupila v nejmenším 60g balení, které mě v lékarně vyšlo na 80-90Kč. Prý se nově prodává i v DM drogeriích, takže byste ho měli sehnat i tam. Dělá se i ve větším balení, ale to mi přišlo zbytečné, když Sudocrem používám pouze lokálně.
 Já jsem člověk chemií nedotčený, ovšem vím, že Sudocrem funguje na bázi zinku, který pomáhá pupínek vysušovat zevnitř a tím pádem ho rychleji hojit. Tento účinek mohu potvrdit, už jen když Sudocrem nechám působit přes noc, je vidět, že je pupínek ráno menší a neviditelnější :) Když se mi na obličeji vytvoří tzv. kráter (pupínek, který nejde vidět, je zaseklý pod kůží a jenom hrooozně moc bolí), tak Sudocrem aplikuju i přes den. Takový kráter se mi podařilo vyléčit cca za 3-5 dní, respektive po 3 dnech už to nebolelo a po 5 dnech už ani nebylo vidět zarudnutí.
 Sudocrem je velice hustý, bílý krém. Dá se rozetřít do ztracena nebo jej můžete aplikovat v silnější vrstvě a nechat působit přes noc, krém se hezky vsákne. Tedy pokud si ho nesetřete o polštář, což je malinko problém, zvláště pokud máte pupínky i po stranách obličeje a spíte na boku... Mně se to zatím nestalo, naopak se občas ráno probudím a ještě objevím lehký film po krému, který jenom rozetřu a pak si umyju obličej.
Mimochodem - to, že je Sudocrem vážně borec, vám potvrdí i můj přítel. Ten s pupínky bojuje neustále a vždycky si je nějak blbě rozškrábne a potom má po obličeji stroupky. Ukázala jsem mu Sudocrem s tím, že si pupínky prostě nebude mačkat a bude si to mazat a uvidí, že to funguje. Poslechl mě a ted mi Sudocrem vždycky krade z poličky, opravdu mu pomáhá :)
Nemůžu jinak než 10 bodů z 10 možných!

A na vás směřuje otázka, jestli Sudocrem znáte nebo jej dokonce vlastníte a jste s ním spokojené? A máte některá podobnou zkušenost s přítelem nebo bráchou, že by jim krém taky pomohl? No a pokud jste Sudocrem dodnes neznaly, doufám, že vás má recenze přesvědčila ke koupi. Vážně to za to stojí ;)

25 komentářů

  1. Asi pořídím, ale netuším, jestli pomůže. Mohl by :) Mám problémy s tím, že nemám pupínky takové, které se dají vymáčknout (jako občas taky, ale moc ne). Mám prostě červené flíčky, hlavně na čele a po stranách obličeje, které bolí, ale nevím, co s nima. Ani nevím, čím to může být způsobeno, mám to poslední dobou a docela už mě to štve :/

    O Sudocreamu čtu už po několikáté, takže ho asi otestuju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je tam napsáno, že je to i na ostatní problémy pleti i na jizvičky a tak, takže by to MOHLO pomoct. Zase to nestojí tolik, takže bych to být tebou zkusila a uvidíš :) Kdyby nepomohlo, tak asi zajít na kožní no.

      Vymazat
  2. Já teda na pupínky už díky bohu netrpním a když tak jen náhodou. Ale Peťanovi se dělají hodně na zádech. Myslíš, že by mu to pomohlo?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdysi jsem to zkoušela máznout, když se mi udělal pupínek v dekoltu a taky byl během chvilky pryč. Takže proč by to nefungovalo i na zádech, ale zkus se zeptat spíš v lékarně :)

      Vymazat
  3. Tak to určitě zkusím :-) já mám problém hlavně v tom, že když se mi udělá pupínek, tak ho mačkám..když jsem nervozní, tak mačkám i pupínky, který nejsou vidět.. no a pak to vypadá hrozně:-D tak snad mi to taky pomůže:-) s těma zkouškama se máš, já budu mít zkoušky asi i o prázdninách, takže všechno na levačku :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho právě taky vždycky mačkala a ted už se dokážu zkrotit a raději to máznu :) Zkoušky o prázdninách tedy nezávidím, bohužel ne všem to vyjde, aby to nezasáhlo do prázdnin no.. Věřím, že to zvládneš!

      Vymazat
  4. Tak to díky moc za tip pořídím si ho :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Mám štěstí, že mě akné netrápí :) Jinak k těm zkouškám gratuluji, mě zbývají ještě 3 :). Jak budeš na Erasmu budeš pořád přispívat na blog? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to už máš také za pár! A jasně, přispívat budu pořád a doufám, že během Erasmu ještě častěji. Hlavně se hrozně těším, že jak budu cestovat, tak budu natáčet vlogy z různých míst O:-) A snad to tady obohatím i o kosmetiku z Francie :)

      Vymazat
    2. To se teda těším na příspěvky z Francie :)

      Vymazat
  6. Tohle je geniální krém, sama vlastním jednu krabičku a nedám na něj dopustit!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  7. máme ho doma a asi po něm brzo sáhnu, jelikož stres se docela podepisuje na mé pleti a všechno okolo netuším moc čím to je, ale jsem z toho nešťastná, tak snad! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Na akné trpím hodně a sudocream jsem používala dlouhou dobu, mě absolutně nepomohl, takže zkouším dál :)

    OdpovědětVymazat
  9. S akné mám opravdu velké problémy a pořád hledám něco co by mě toho aspoň částečně zbavilo, takže tohle rozhodně vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  10. já ho mám už delší dobu a na moje pupínky teda tak dobře nepůsobí, ale je pravda, že zmírňuje zarudnutí.

    OdpovědětVymazat
  11. Aničko to jsem ráda, že nejsem jediná, koho moje ''poslední tažení'' překvapilo :D
    Ptala jsi se na koláč- ano, opravdu je sladký :). Já jsem taky ten typ, co si taky raději vybere trojvrsvý cheesecake než je ten holý. Vždycky se sháním po solidní vrsvičce ovoce :D. Ale musím říci, že tenhle je dokonalý tak jak je, sice vypadá trošku jako chudáček žebráček, ale každá chuť navíc by myslím rušila. Doufám, že někdy budu mít příležitost Tě na něj pozvat...až se někdy třeba dostaneš do Plzně :)). Teda....když tak koukám na tolik vět, co jsem napsala o obyčejném, pouze holém koláči, začínám si myslet, že do něj dávají nějakou drogu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, prý drogu :D Jinak věřím, že je dobrý i jen tak. Plzen mám příšerně daleko, takže to je asi ve hvězdách, ale kdyby se konal nějaký sraz blogerek v Praze přes léto, tak bych moc ráda přijela. Tak bys mohla taky :)

      Vymazat
  12. Tak me sudocrem nezabiral :) ale ja jsem ho pouzivala, kdyz jsem mela dost hrozne problemy... :) jinak videla jsem tvuj fb (komentovala jsi Kaji prispevek) a vsimla jsem si, ze chodis na Hospodarskou politiku.. To je dobra nahoda, protoze ja se pro ni taky rozhodla :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi to není zas tak veliký zázrak, pokud máš vážně velké problémy s akné, mně lokálně pomáhá :) A ano, mám hospodářskou politiku, to je boží náhoda teda. Já jedu na podzim na Erasmus, takže se budeme potkávat teda až v jarním semestru, každopádně je to super :)

      Vymazat
  13. Ano to jsem cetla :) tak v jarnim semestru snad na sebe narazime nekdy :)

    OdpovědětVymazat
  14. je to fakt šikovná věcička za ty peníze :)

    OdpovědětVymazat
  15. Sudokrém je super věc,ten nám vždycky dávala mamka na opruzenej zadek když jsme byli malí :D

    OdpovědětVymazat
  16. Dobrý článek :) ..mám synovce a moje švagrová mu ho maže na zadek proti opruzeninám, všimla jsem si, že mu to pomáhá a má krásný zadeček :) .. i ona si ho nemůže vynachválit,řekla jsem si, že ho též zkusim a musím říct, že mi opravdu pomáhá, jsem ten typ člověka, který se zaujme a mačká :) ..když si dám sudocreme, nemám si co mačkat a můj obličej je i o malé procento lepší :) chce to i malou trpělivost..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, taky jsem vždycky mačkala a teď dám Sudocrem a i přes noc je to o něco lepší, stačí vydržet a jde to :) Děkuju!

      Vymazat
  17. Ano je to hotový zázrak.Perfektně působí na akné ale i na opruzeniny a jiné problémy.Pracuji jako pečovatelka v domově důchodců a tam ho využíváme snad na vše :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)