New in #52

Ahojte! Mamka mě o víkendu varovala, že se v týdnu ochladí, tak abych si vzala teplé věci. Pche, právě naopak, tady v Brně to šajní o 106 (aneb ještě, že jsem ji neposlechla :D). Já jsem dnešní den věnovala psaní článků na blog, mám toho nachystaného spoustu, tak se těšte. Dnešním dnem jsme se, jakožto fanoušci Game of Thrones, konečně dočkali 4. série, tak už se těším na večer, až se s Tomem mrknem na nový díl! Taky jste z toho nadšení? :)


Sada Aussie Miracle moist + 3 minute miracle Reconstructor, o kterých uslyšíte v recenzi hodně brzo. Za poskytnutí produktů k testování mnohokrát díky společnosti Procter & Gamble!
 Košíčky na muffiny ve dvou velikostech, za 29Kč z Ikei :)
Laky Miss Sporty, na které byla nedávno akce v Tetě 1+1 zdarma, takže mě každý vyšel na směšných 15Kč. A zázrak z lékárny jménem Sudocrem (87Kč), o kterém taky plánuju napsat článek, protože si to sakra zaslouží :)
Průsvitná košile z Gate za krásných 98Kč, konečně jsem na nějakou průsvitnou košili sebrala odvahu!
 A tady ještě lepší úlovek z Gate - tmavě zelená mikinka za 48Kč, no nechte to tam, že :) Momentálně ji nesundávám.
Další skvělý úlovek z H&M - zlaté a stříbrné prstýnky ve třech různých tlouštkách, takže z nich vždycky vytvoříte jinou kombinaci. Každá sada za 30Kč, když to původně stálo 179Kč, opravdu jsem to tam nemohla nechat...
A dnešní nákup v DMku - zapomněla jsem si vzít do Brna tužku na obočí, tak jsem musela nouzově koupit tuhle od Essence (40Kč). No a sprcháčům Balea (33Kč) se nedá odolat nikdy, ještě, když tak nádherně voní po jahodách ♥ A jahodová je i svíčka z Ikei, to je prostě klasika, svíčku si v Ikei koupím pokaždé, když tam jedu, vy snad ne?

A já se vás opět ptám, co z mých nových věcí se líbí i vám a čím jste si udělali radost vy? Těším se na vaše komentáře!

20 komentářů

  1. ty prstýnky mě baví též je mám (za původní cenu ach jo haha)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta tmavě zelená mikina je úžasná :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/zpevnujici-telovy-olej-pece-na-dekolt.html

    OdpovědětVymazat
  3. Aussie a Sudocrem mám také ráda :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jsem viděla v Gatu tu košili, ale nakonec jsem ji tam nechala :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. miluju průsvitný košile, mam jich strašně moc a nejradši bych nosila jen je :)

    Na mém blogu probíhá giveaway, budu ráda když se zúčastníš. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ta mikina je teda super kup :), líbí se mi ta průsvitná košile, má krásnou barvu. Já jsem si udělala radost lakama na nehty :)

    OdpovědětVymazat
  7. aussie produkty mam tiež rada :) a ten zeleny sveter je úžasný ! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mikina je dokonalá, škoda že u nás zrušili GATE. :/

    OdpovědětVymazat
  9. Jsem hlavně na to oblečení a navíc miluju výhodné koupě. Tu mikinu neskutečně závidím, protože obyč. mikču jsem sháněla celou zimu a navíc za takovou cenu?! Bomba!

    www.earringsonabook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Ikea-svíčka-must have! :D Já chci do Ikey.... Ta průsvitná košile ti bude slušet! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Super úlovky, mně se skoro nikdy nepoštěstí nic sehnat s tak velkou slevou. Každopádně Ikea svíčka je povinnost, souhlasím.

    OdpovědětVymazat
  12. Mne sa páči všetko čo si si kúpila :) a čo mne spravilo radosť?asi nič posledné časy...som na tom dost biedne...

    http://fashionnicki.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  13. Ty ale umíš nakupovat :)! Moc se mi líbí ta průsvitná košile, také jsem ještě nesebrala odvahu na nějaký podobný kousek.

    OdpovědětVymazat
  14. Ta průsvitná košile je úžasná!

    OdpovědětVymazat
  15. Svicka v Ikey?To uz je tradice :-D Zrovna jsem si taky poridila tu jahodovou,nadherne voni po lesnich jahodach.Ta kosile je moc pekna :-) A jsem zvedava na tvuj nazor na Aussie.Ja mam pro dlouhe vlasy a nemuzu si jej vynachvalit...a ta vune!:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už se těším, až ji zápálím, ještě dopaluju jablíčkovou :) Taky si ho nemůžu vynachválit, už jsem o něm mluvila ve videu s oblíbenci a ještě bude podrobná recenze. A tu vůni mám taky hrozně ráda, ale vím, že spousta holek ji nesnáší :D

      Vymazat
  16. A šimla sis, že svíčky v Ikei jsou nové? To bych třeba být tebou do čánku napsala, protože mi příjde, že ty staré byly tak milionkrát lepší..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, všimla, jsou menší a tím pádem o pár korun levnější. Zatím jsem tu novou zapalovala jenom jednou a nepřijde mi, že by v nich byl nějaký rozdíl, ty staré ani ty nové stejně po zapálení nevoní..

      Vymazat
  17. na GoT jsem se hrozně těšila a je to snad ta nejlepší série! naprostá pecka a to nejen díky Joffreyho smrti :DDD ty nové svíčky se mi moc zamlouvají, protože přibylo hodně zajímavých vůní :) také mám pokaždé v košíku minimálně jednu.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)