3/2/2014

Ciao, momentálně jsem někde na cestě mezi KM a Velkými Losinami, kde máme ubytování v penzionku. Dnes, jak přijedem, tak se jenom vybalíme, najíme a jde se kalit, lyžovat budeme až zítra. Už se na to všechno moc těším :) O víkendu jsme se s přítelem dívali na italský film Život je krásný, zezačátku to vypadá jako komedie, ale končí to smutně. Je to starší film, ale stojí za to, abyste na to mrkli. My se dívali v originále s českými titulky a moc mě potěšilo, že jsem útržkům a někdy i celým větám rozumněla - aneb skoro 2 roky v italské pizzerce se projevují velmi pozitivně! Allora, ci vediamo venerdì :)


Miluju americký týden v Lidlu, tyhle dvě věci si tam koupím úplně vždycky. Arašídové máslo, které jsem viděla na tolika blozích, mě nijak neláká, ale hlavně pro jelly beans bych zabíjela ♥
 Momentálně čtu první díl Milénia, tak rok zpátky jsem to viděla jako film a už dlouho jsem si chtěla přečíst knížky. Zatím jsem na začátku, ale vím, že mě to bude moc bavit :)
Jak už jsem psala, mám nové tělo zrcadlovky - Nikon D3100. Tenhle šikula už umí natáčet videa a vy v pátek první video jím natáčené uvidíte!
O tzv. holi powderu jsem se také zmínila, už je hotov a čeká na lepší počasí, aby se s ním mohly udělat nějaký skvělý fotky :) Do té doby asi udělám ještě jinou barvičku, co takhle žlutou?
 První testovací fotka z D3100 a hroznej bordel na zemi ze dvou balíků + kousek ještě stále nedoskládaného puzzle. Jsem vážně zvědavá, jestli to někdy dokončím, pomoooc :D
 Obsah lednového brandnooz boxu - na první pohled hodně věcí, ale musím říct, že mě zas tak nezaujal oproti tomu prosincovému. Musli a ta voda vedle musli jsou věci pro děti (já to jako sním a vypiju, ale tak nezaujalo mě to), brambůrky jsou moc dobré, ty mě potěšily, omáčka od Uncle Bens už je snězená a vy tady vlastně brzo uvidíte další z mých jednoduchých receptů právě s touto omáčkou. Energy drink je z Německa, u nás ještě není. Zaujal mě vysoký podíl ovocné složky, ale zatím jsem ho nevypila, tak uvidíme. Sušenky Ego mě potěšily, tyhle věci já můžu. Žvýkačky Mentos a pak ty ovocné žvýkací bonbony jsou fajn, ale moc nezaujmou. Směs na pečené kuře určitě využiju, vždycky jsem chtěla vyzkoušet něco péct v tom pečícím sáčku. No a nejvíc mě potěšil zelený čaj, já skoro žádný jiný nepiju a druh sencha jsem kdysi ochutnala v čajovně a bylo to super.
 Teekanne ho ted má i v sáčcích a za mě palec nahoru. Tohle bych mohla pít pořád :)
A nakonec fotka obsahu mé kosmetické taštičky, kterou jsem posílala do jedné giveaway, tak jsem si říkala, že ji dám i do random fotek. Tu taštičku miluju a všechny věci v ní také, ovšem potřebuju nový pudr a tvářenku, jak vidíte, tak jsou na prach a převážet se to opravdu nedá :D

12 komentářů

  1. Hahahah! Akorát jsme si načla jelly beans!!<33 Jsou nejlepší!!!!! Ať žije Lidl. Jinak moc krásní fotky, závidím foťák:)

    OdpovědětVymazat
  2. ten holi powder, to je niečo také, ako rozdrtená krieda? teda robia sa s tým fotky napr. ako mala Sára z liveinfashion? :-) bože, vyjadrujem sa hrozne. :-D Inak krásne fotky!

    liveinfoxworld.blogspot.com

    ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, Simčo, právě ten článek u Sárky mě inspiroval k tomu se mrknout, jestli nějak nejde si to vyrobit doma, tak jsem to zrealizovala :)

      Vymazat
  3. Krásný fotky a opravdu povedený článek :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ta kosmetická taštička je mega roztomilá! Užijte si to na horách! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jů, Jely Beans jsou nejlepší a právě je tu papám :D :)
    Krásné fotky a těším se na videa s tímto foťáčkem :))

    OdpovědětVymazat
  6. No tak to já asi příště do Lidlu na americký týden také zajdu :D.

    OdpovědětVymazat
  7. veľmi sa mi páčia tie obaly od mcennedy :D
    Beauté Caresse

    OdpovědětVymazat
  8. Já si v tom pitomým americkým týdnu zase nic nekoupila.. Docela mě i lákalo arašídové máslo, ale co já vím, jestli mi bude chutnat/vyhozený peníze? Naštěstí už ho neměli..:D
    Už se strašně těším na fotky s holi powder.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho právě taky ještě nikdy neměla a nechce se mi za to vyhazovat peníze, když nevím, jestli mi to bude chutnat :D Ale na spoustě blogů jsem viděla, že na to holky naběhly a braly to po 5 a více :D

      Vymazat
  9. i love jelly beans!<3 following you now , please follow me back if you want:*) xoxo

    OdpovědětVymazat
  10. téda! nové tělo jo? :) tak to už se těším na videa.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)