Frozen lake nails

Ahoj! Dnes mi udělalo radost spoustu věcí - hlavně to, že už opravdu oficiálně mám udělané všechny zkoušky a zápočty (U toho dnešního výsledku mě málem trefilo, měla jsem 71% a podmínkou je 70%, ale přesto jsem měla políčko červené... Naštěstí se ukázalo, že to je opravdu chyba, takže cajk!), přišly dva očekávané balíčky a ve městě jsem si udělala malou radost v DMku, nakoupila jsem věci od Balei, měli akci, že když koupíte 5 a víc výrobků privátních značek DM, tak získáte na vše 25% slevu. Platí to ještě do 28.1., tak to šupejte využít, je to fajn :)


Dnešní nehty jsou dost jednoduché a udělané docela narychlo. Když jsem si vybírala lak, tak mi oči spočinuly na tomto modráskovi od Essie (Coat Azure), kterého už jsem pořádně dlouho neprovětrala. A k zimě se přece modrá hodí, ne? Pak jsem k tomu ještě nahodila třpytkatý lak od Color Club (Beyond the Mistletoe) a bylo hotovo. Nehty mi s trochou představivosti připomínají zamrzlé jezero, tak proto ten název článku :)



Zatím je mám druhý den a drží jako přibité, že by za to zase mohl ten úžasný sušič od Sally Hansen? O:-)
Jak se vám líbí?

17 komentářů

  1. Tyhle 2 laky se mi moc líbí a ten třpytivý dělá moc krásný efekt:)

    OdpovědětVymazat
  2. Také se mi to moc líbí, ten třpytivý je úžasný :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten Color Club je teda úžasný! Už dlouho po CC lacích pokukuji, už bych to mohla fakt prubnout! :D Jinak gratuluji k ukončení prvního semestru! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeho problém je, že když ho mám jenom samotný, ne jako top coat, tak se skoro hned sloupne. Ale takhle na nějakém laku je zatím skvělý, tak ho asi budu využívat takto :) A děkuju!

      Vymazat
  4. Krásné nehty a gratuluju ke zkouškám a zápočtům! :) Já mám před sebou poslední zkoušku z mikra (ještě k tomu ústní) ve čtvrtek a už teď se klepu jak ratlík. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ohhh, zrovna z mikra mít ústní, to bych nechtěla! Držím palceee :)

      Vymazat
  5. Vypadají krásně :) Už jsem viděla tvoje výsledky u zkoušek na fb, jsi dobrá :) Já taky, dala jsem test z účetnictví na 1 :D
    Tenhle lak je boží, ten vysoušeč bych asi potřebovala, včera jsem zas moc rychle po nalakování musela něco dělat a jsou zničené, mě se ale vůbec nechce je opravovat :D V tomhle miluju pískáče od GS, ty hned zaschnou, nemusím řešit jestli je mám úplně hladké a když se kousek uloupne tak ho jen domaluji a ani to nejde poznat. Jak se tohle odlakovává?

    PS: Co ta hrubka v předposlední větě? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo v tomhle jsou pískáče od GS fakt bezkonkurenční :) Ale ten sušič za to vážně stojí, budu o něm mluvit v oblíbencích a možná na něj udělám i samostatnou recenzi.
      P.S. Panebože, stydím se, a to si vždycky články po sobě kontroluju, nechápu to! Díky za upozornění :D

      Vymazat
  6. Laky jsou super a jsem ráda, že sis zkrátila nehty, teď se mi líbí víc:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už byla potřeba to zkrátit :) Mně se ale takhle kratičké zas tak nelíbí, preferuji je o kousíček delší. A děkuju!

      Vymazat
  7. Manikura sa ti naozaj podarila a gratulujem ku skuskam. ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)