Essence all eyes on me - brown mascara

Protože jsem momentálně v Brně, už mám po příjmačkách a bud sedím s kamarádkou někde na kafíčku nebo běhám po obchodech, tak je tento článek přednastaven. Poslední dobou vás nepatrně zanedbávám a bohužel se obávám, že tomu tak bude i v následujících týdnech. Vy víte proč :) Nerada bych to všechno zanedbala, takže blog musí jet na druhou kolej. Ale protože dnešní den je extrémně významný, nemohla jsem vás nechat bez článku. Blog je součástí mého života už 2 roky, díky vám mě to pořád baví a pořád mám čím přispívat. Děláte mi velkou radost, at už tady v komentářích nebo na dalších sociálních sítích apod. :) Bez vás by to nebylo ono! Takže já přeju blogu minimálně další úspěšný rok a ještě jednou vám za všechno děkuji ♥


Dnes se podívám na zoubek (spíše na kartáček) řasence od Essence. Kupovala jsem si ji s myšlenkou: "O víkendu, když jsem doma a chci jít třeba do obchodu něco koupit a nechci jít úplně nenamalovaná, hnědá řasenka se bude hodit!" A taky jsem si přečetla, že prý vypadá přirozeněji než černá. Tak za těch pár korun, co stála (cca 60Kč), jsem ji koupila a vyzkoušela. 

Jak vidíte, kartáček má naprosto obyčejný, nemá žádný prodlužující nebo zhuštující efekt. Já mám dlouhé řasy od přírody, takže mně tohle naprosto nevadí, ale věřím, že většině z vás ten kartáček bude dělat problém, protože řasy nijak výrazně nenatočí. 
No a tady už vidíte porovnání. Určitý rozdíl tam je, na fotce napravo mám teda jednu vrstvu řasenky. 
Tady je ještě porovnání s mou stálicí, kterou používám téměř každý den. Tady už mám nalevo dvě vrstvy řasenky. Já v tom teda velký rozdíl nevidím, spíš minimální. Že by ta hnědá byla nějak víc přirozenější poznat nejde a řasy mám přibližně stejně natočené jako vždy. Ale jak už jsem psala, to je jen v mém případě, kdo máte kratičké řasy, tak tohoto efektu určitě nedosáhnete.

Konečné hodnocení je tedy opět velice subjektivní, dávám 7 bodů z 10. Kdybych měla krátké řasy, asi dám tak 4 nebo 5 bodů. Takže si tuto recenzi pečlivě pročtěte, tentokrát nekoukejte jen na konečné body :) Pokud máte podobné řasy jako já, nejspíš tahle řasenka nebude k zahození, v opačném případě spíše nekupovat.

15 komentářů

  1. Just want to say - BEAUTIFUL EYES LIKE BEAUTYFUL 2 YEARS ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, tam mezi nima není skoro rozdíl.

    OdpovědětVymazat
  3. Ja mám presne túto od Essence, ale čiernu, no kefka mi absolútne nevyhovuje :/ :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak toto asi nebude nejlepší výrobek pro mě. Já miluju hodně výrazné řasy, a tahle řasenka tedy moc nezvýrazňuje :-)

    OdpovědětVymazat
  5. já mám od essence nějakou černou a jelikož mám dost dlouhé řasy tak mi stačí jen si řasy přečmárnu a je to :D
    jinak gratuluju!!

    OdpovědětVymazat
  6. Hnědou řasenku jsem ještě neměla, je pravda, že i málokdo vyrábí různé barvy řasenek :).

    OdpovědětVymazat
  7. Moc rozdíl nevidím, ale musím uznat, že možná trošku přirozeněji opravdu ta hnědá vypadá.

    OdpovědětVymazat
  8. Přijde mi že ta essence ti dělá hezčí dolní řasy jo a v minulém postu ti to moc sluší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš a já na dolních řasách nemám ani v jednom případě žádnou řasenku :D:D Děkuju Katy!

      Vymazat
  9. Ta řasenka vypadá moc dobře:) mám od Esssence taky jednu vyhlídlou:) a gratuluji k dvou ročnímu výročí!:) Ať se ti s blogem daří i nadéle!:)

    OdpovědětVymazat
  10. Moc Ti gratuluji k dvouletému výročí blogu! Jen tak dál..! :) Už se těším na další články! ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Jj, tyhle kartáčky toho moc nezvládnou. Pro absolutně nevhodné :-(

    OdpovědětVymazat
  12. Já v tom vidím tedy hodně velký rozdíl. Sama černou jako světlá blondýnka nepoužívám. Vypadá to na mě nepřirozeně a tvrdě. A ani sebelepším kartáčkem se nedostanu při nanášení řasenky zcela ke kořínkům a již vůbec ne z vrchní části a mé světlé řasy pak divně u oka vykukují. Je to milimetřík, ale je a já si tak připadám trapně a nepřirozeně.
    Možná brunetky to tak řešit nemusí, ale na světlých typech je to velký rozdíl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo tak to tě naprosto chápu, známá je zrzka, tak taky řasenky hodně musí řešit, aby to vypadalo dobře. Takže vím, jaký je to trápení. Brunetky v tomto mají opravdu docela výhodu :)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)