Missha M perfect cover BB cream

Málem jsem umrzla! Po škole jsem šla fotit zimní přírodu a málem jsem to nepřežila, dost tuhá zima tam dnes panuje.. Pak jsem šla něco málo nakoupit do obchodu a koupila jsem si novinku od Relaxu - džus, ze kterého se lehce dá udělat horký džus a chutná teda báječně :) Zapálila jsem si svíčku a za chvilku se pustím do sepisování referátu na zítřek. Candles and hot beverages, this is the way I like winter! You?


Dnes to bude o další spolupráci, tentokrát s e-shopem www.bbcreamshop.sk. Téma BB krémů mě vždycky nechávalo tak nějak chladnou, make-upy nepoužívám a přece si nebudu kupovat drahý BB krém. Ale s postupem času mě to začalo tak nějak nahlodávat a nakonec jsem si říkala, že to zkusím. Viděla jsem různé recenze na BB krémy právě z tohoto e-shopu, tak jsem jim napsala e-mail, jestli by mi neposkytli něco ke zrecenzování. Mohla jsem si vybrat ze 6 BB krémů, zvolila jsem tento od značky Missha. Ještě bych podotkla, že e-shop prodává asijské BB krémy, evropské značky tam nenajdete. A myslím, že to není vůbec na škodu, v tomto jsou Asiaté zřejmě lepší :) Najdete tam značky jako Skin 79, Missha nebo Skin Food, plus další. 

 Na první fotce vidíte, že balíček byl úhledně zabalený, byly v něm hobliny nebo jak to mám nazvat, aby se při převážení nic nestalo. Nahoře byla vizitka e-shopu a pod ní tyto 4 vzorečky, na které se také s radostí vrhnu. Ted už k samostnému Missha BB krému.

 Dostala jsem ho ve velikosti 20ml, na e-shopu najdete i větší 50ml balení. Je to v podstatě denní krém, make-up a opalovací krém v jednom. Opalovací krém? Co to je za blbost? No ano, obsahuje totiž vysokou ochranu proti UV záření, faktor SPF 42. A to se hodí. V zimě to nijak nevnímáme, ale UV záření na naši plet působí snad ještě víc než v létě, tak je potřeba ji chránit. Krém má poskytovat dokonalé barevné krytí, má anti-aging efekt, který jaksi nemohu posoudit, a taky bělící recepturu, která pomáhá bělit tmavé skvrnky na pleti. Hydratuje pokožku a dodává jí přirozený vzhled.
 A můj názor? Vlastnosti splnuje naprosto na jedničku - sjednotí mi barevně ton pleti, zakryje i menší nedostatky (samozřejmě neočekávejte extra krytí, přece jenom to není make-up), větší nedostatky jako začervenalá místa a pupínky zakrývám korektorem. Když pak pokožku přepudruju, mám ji dokonalou. BB krém mám v tom nejsvětlejším odstínu #13 Mléčná béžová, protože mám hodně světlou plet a odstín mi 100% vyhovuje. Bála jsem se toho, ale zbytečně. Asiatky mají taky porcelánovou plet, proto je výběr odstínů pro takovou barvu pleti :) A myslím, že většině z nás to vyhovuje.
Na závěr bych ještě dodala, že jsem si nikdy nezvykla používat make-up denně, pak jsem na něj zanevřela úplně. Ale tento BB krém mám zatím týden a použila jsem ho každý den, zvykla jsem si na něj poměrně rychle a nechci ho pustit z ruky. Kdo byste si ho chtěli objednat, stojí necelých 12€ a najdete ho ZDE. Poštovné do ČR jsou 3€, Slovenky to mají za polovinu. Já osobně jsem jak s e-shopem, tak s výrobkem spokojená. 10 bodů z 10 možných

14 komentářů

  1. Vypadáto celkem luxusně...:D A já bych ty "hobliny" nazvala lýko;) Budeš dělat teďka někdy nějaký "christmas post" ?:)Barun

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lýko, to je to slovo, které jsem hledala :D Christmas post bude, bude vánoční video tag, fotky se sněhem, nějaký výnoční random :)

      Vymazat
  2. To máš pravdu, dneska byla opravdu kosa jako blázen, chodila jsem s mamkou po městě a umrzaly mi ruce v rukavicích, nohy v kozačkách a s teplýma ponožkama.. hnus :(.

    BB Cream vypadá skvěle, já zkoušela akorát vzorky :))

    OdpovědětVymazat
  3. vypadá skvěle, vždy se mi líbí jak je to zabalené <33)

    http://howimetfashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. naozaj velmi pekne krytie, na to nie som prilis u takychto kremov zvyknuta!
    Inak nezabudni sa zapojiť do mojej predvianočnej Ziaja giveaway: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2012/11/ziaja-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  5. U mě na blogu právě probíhá giveaway o voucher na nákup libovolného sortimentu značky Triola. Budu ráda, když se zúčastníš. ;)

    OdpovědětVymazat
  6. asi si na vánoce udělám radost, taky nenosím makepuy, jen podkladové krémy a ted už ani ten pul roku ne, ale tohle chci zkusit :)

    OdpovědětVymazat
  7. ja mám od nich taký oranžový a je hrozne super! Celkovo tieto BB krémy sú veľmi fajn

    OdpovědětVymazat
  8. Já mám růžový BB cream od SKIN79. Je moc fajn. Chtěla bych ti dát jednu radu. Raději, pokud budeš BB používat i nadále, si ho objednej z ebay. Já jsem 40ml pořídila za necelé tři stovky. Ceny v českých a slovenských e-shopech mi přijdou hrozně přemrštěné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tuhle značku taky plánuju vyzkoušet! A zrovna dnes jsem u Timbo četla, že objednávala z ebaye za daleko nižší cenu, takže díky za radu :)

      Vymazat
  9. Jo, mě zrovna dnes dorazil tenhle BB krém z E-bay, v přepočtu nějaké 300 za 50 ml. Kryje docela slušně a krásně sjednotí odstín pleti. Kam se hrabou make-upy :D

    http://anesagill.blogspot.com


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo z ebay si ho chci také objednat, až mi tento dojde. No přesně, kam se hrabou make-upy, když tohle skoro nezatěžuje plet a sjednotí ji :)

      Vymazat
  10. Ahoj, nevieš, či má tento BB cream ružový podtón? Ja si chcem tiež objednať Milky Beige, ale neviem, či to nebude ružové, mám skôr žltý podtón pleti :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně přijde, že nemá ani žlutý, ani růžový, je takový neutrální :)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)