Firmoo glasses

Dnešek byl daleko úspěšnější - podařené zkoušení z mat.tématu Belgie ve francouzštině, cvičení v tělocviku tak po měsíci, bezproblémová prohlídka u zubařky a dokonce i doučování bylo fajn, dneska jí to šlo :) Zítra jdu konečně pofotit tu nádheru venku, tak snad nezmrznu. A měla bych dokoupit poslední dva dárky a všechno to zabalit a naaranžovat. Co vy a dárky, máte?


Když mi na e-mail přišla nabídka spolupráce s internetovou optikou firmoo.com, mrkla jsem na jejich e-shop a prohlížela si všechny ty krásné a stylové brýle, co jich tam mají. Líbilo se mi jich hodně, tak bylo celkem těžké si nějaké vybrat. Ale když se zaregistrujete, můžete si vložit svou fotku a uvidíte, jak brýle budou ve skutečnosti vypadat na vašem obličeji. Což je fajn a vybrala jsem si jenom díky této možnosti :)
Brýle vyexpedovali, čekala jsem necelý týden a balíček mi přijel až domů. A kdo že ho doručil? Přímo FedEx, což mě neskutečně překvapilo a potěšilo, vážně luxus - zavolají vám předem, jestli jste doma, podobně jako PPL :) Brýle byly zabalené v bublinkové obálce a pak ještě v jedné velké obálce od FedExu. 
 Po rozbalení na mě vykouklo krásné pevné pouzdro s brýlemi a taky obal na brýle, přičemž uvnitř obalu byl ještě pytlíček s takovým divným šroubovákem a náhradními šroubky, kdyby se vám šroubky uvolnily nebo nějakým způsobem úplně vypadly. Což teda hodnotím velmi pozitivně, s brýlemi vám přijde veškerý servis!

 V pouzdře najdete ještě navíc hadřík na čištění skel. Nevím, jestli to je náhoda, že zrovna já jsem dostala zelený, každopádně mě to velice potěšilo, víte, jak tuhle barvu miluju :) Brýle jsem si objednávala bez dioptrií, protože je hodlám nosit při běžném denním nošení, kdy mám v očích ještě čočky. Já už bych bez čoček nedala ani ránu, takže tyhle brýle beru jako modní doplněk, spíše než funkční věc. Momentálně je asi moc nosit nebudu, vím, jak jsem se v zimě vždycky navztekala, brýle se mi všemožně mlžily, rosily, atd. Takže si počkám až na jaro a zatím se jimi budu kochat :)
 A tady pár fotek, jak že s nimi vypadám. Čekala jsem, že budou širší, ale myslím, že mi sedí i tak. Rozhodně bych nemohla mít jiný tvar a barvu jsem si vybrala univerzální černou, která se hodí ke všemu. Prý vypadám jako profesorka angličtiny, tak se vyjádřil můj Tom, ale tak posudte sami :D

A tuhle fotku berte spíše z recese, nic vážného :D Tady jsem vážně chtěla vypadat jako přísná profesorka / sexy profesorka z porna :D

A na závěr dobrá zpráva pro vás - když se na stránkách firmoo.com zaregistrujete, automaticky získáváte možnost dostat brýle zdarma, platíte si pouze poštovné. To vás sice vyjde na 24$, ale s přihlédnutím na to, že tyhle moje brýle by mě stály 33$ plus poštovné, docela slušně ušetříte :) Je to jen na vás, podle mě se to vyplatí. Brýle jsou vážně kvalitní, žádné rozviklané nožičky se nekonají, všechno plní svou funkci tak, jak má. A samozřejmě slepci jako já si mohou objednat i brýle dioptrické. Netuším, jestli se za to něco připlácí, ale pokud ano, tak když využijete tu první objednávku zdarma, tak vám to může být stejně jedno :)

To bude asi všechno, co jsem vám chtěla napsat. Doufám, že tahle blogová spolupráce byla nějaký přínosem i pro vás a pokud si odtamtud nějaké brýle objednáte, rozhodně dejte vědět :) Za mě e-shop dostává 10 bodů z 10 možných.

26 komentářů

  1. brýle ti fakt moc sluší :) takže se nedivím, že sis objednávala bez dioptrií, protože jako módní doplněk budou super :))

    OdpovědětVymazat
  2. já jsem s nima staršně spokojená hlavně se slunečníma jsou uplně úžasné!
    a ta poslední fotka a popisek nejlepší :D

    OdpovědětVymazat
  3. Pristanú ti :-)... ja robím s touto firmou giveaway tak Vás srdečne pozývam ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. :D Já dárky jdu nakupovat tento pátek ..:D Ale teda balím je až na štědrý den...;) Barun

    OdpovědětVymazat
  5. jojo překlep :D my máte takový podělaný komp, že mi při každém řádku kurzor skáče a najednou se to napojí někde kde vůbec nechci :D a tak to dopadá, předělá to celé slovo :D

    OdpovědětVymazat
  6. také mi dneska kurýr přinesl balíček z firmoo, ale já si vybrala trochu jiné :) moc ti sluší, prófo! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to už jsem zvědavá na tvé brejlounské příspěvky, Šmudlo :D

      Vymazat
  7. jsou pěkný a seknou ti, vypadáš v nich seriózně)

    http://howimetfashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. jó, taky mi přišla nabídka, ale nijak mě nezaujala, protože se mi tam popravdě žádné nelíbily :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš a já si zase nemohla vybrat! Ale měla jsem celkem bobky z toho, jestli mi budou slušet, většina brýlí mi nesluší :D Naštěstí!

      Vymazat
  9. Ty už jsi druhý člověk, co potřebuje dioptrické brýle a místo toho, aby si je objednal, si dá do oka čočku a na to nedioptrické.. toto fakt nepochopím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pobavila jsi mě, jak jsi to napsala, tak to vážně zní divně :D Ale já už bych bez čoček nedala ránu, díky tomu, že je nosím, tak už se mi nezhoršuje zrak, když jsem nosila brýle, tak mi dioptrie šly neuvěřitelně nahoru.. Takže věř, že pro to mám svoje důvody :)

      Vymazat
    2. Pravdou je, že se mi taky přestaly rapidně zhoršovat dioptrie, když jsem začala nosit čočky.. Takže na tom asi něco bude.. Ale já to tak střídám - občas čočky, občas brýle :)

      Vymazat
  10. na tej poslednej fotke si zlata!:)

    OdpovědětVymazat
  11. Já tě uplně chápu, taky raději nosím čočky a dioptrické brýle bych si odpustila :D Seknout ti, ale to i ta košile!
    Hezký den, G.

    OdpovědětVymazat
  12. Ty brýle ti sluší a košile je taky super! A gratuluju k úspěšnému zkoušení. :)

    OdpovědětVymazat
  13. nice)

    PS: Zvu te na svoji giveaway na svem blogu o Stefanel limecek:)
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2012/11/1st-giveaway.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  14. víš, že Ti ty brýle fakt sluší?! :)) já sice brýle nosím hrozně nerada, raději čočky, ale do takových bych klidně také šla.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)