Artsperky.cz + giveaway

Dnešní článek bude věnován e-shopu artsperky.cz, který mě oslovil, jestli bych o něm nenapsala článek. Jelikož se mi spousta produktů na stránkách zalíbila, řekla jsem si, proč ne. Jak už název napovídá, jedná se o obchod se šperky z celého světa. Šperky pečlivě vybírají a objednávají je v omezeném počtu kusů, takže se může stát, že se nabídka bude opakovat, ale také nemusí.


Na šperky se používají tyto materiály: stříbro, polodrahokamy, perleť, křišťálové sklo, tyrkys, jantar, markazit. Na webu jsou rozděleny do 6 kategorií - náušnice, prsteny, náramky, náhrdelníky, přívěsky, řetízky. Nabídka je tedy opravdu pestrá :) Nyní už přejděme k tomu, které 3 produkty mě zaujaly nejvíce.


Říkala jsem si, že řetízky a náramky vybírat nebudu, na nich není nic zajímavého. A náhrdelníky se mi nelíbí, když se na web mrknete, tak jsou v takovém spíš africkém a hippie stylu, který mi nic neříká :) Tak jsem zabrousila mezi prstýnky, přívěsky a náušnice. Líbí se mi, že tato stránka vyrábí pouze stříbrné šperky, nemám moc ráda zlato.
Prsten jsem si vybrala, protože je mezi těmi všemi ostatními takový extravagantní, neobyčejný. Tím, že je tak "na vysoko" a je podle mě moc hezky zdobený spirálkami. Cenově je naprosto v pořádku, nemám co dodat. Snad jen, že na skladě mají pouze jednu velikost.. Najdete ho ZDE.
Přívěsek s mořskou hvězdou je skvělý, protože mě mořští tvorové vždy přitahovali. V tomto případě je hvězda nádherně zdobená perletí, což se sice odráží i na ceně, ale pořád není nijak závratná. Chic doplněk, navíc zavěšený na stylovém trojúhelníkovém očku, které podle mě vypadá lépe než klasický kroužek. Najdete ho ZDE.
A do třetice náušnice. Mám ráda větší visací náušnice, podle toho jsem i vybrala tato srdíčka. Jsou moc hezky vypouklá a vyplněná jakoby krajkou, což mi přijde nežné a na romantickou večeři jako dělané. Za tu cenu bych je brala všemi deseti :) Najdete je ZDE.

Recenze byla tentokrát trochu jiná, protože nemám zkušenosti s doručováním zboží z obchodu, ale kdybyste si tam chtěli něco objednat, tak poštovné činí nádherných 44Kč, kdo by chtěl dobírku, tak si připočte ještě 34Kč navíc. A jelikož vás mám ráda a těší mě vás odměnovat, věnuju vám poukaz na 200Kč do tohoto e-shopu. Takže vlastně taková giveaway :)
Úplně stačí, že jste mým čtenářem a píšete komentáře, protože tentokrát to udělám tak, že vylosuju náhodný článek a zpod náhodného článku náhodný komentář. Chci, aby to dostal někdo, kdo mi články pravidleně komentuje :) Takže nemusíte nic dělat a uvidíte, třeba se štěstí usměje právě na Vás! Vítěze vyhlásím na FB stránkách blogu v neděli.

8 komentářů

  1. :D to je hustý systém losování! snad tam započítáš ty moje anonymy z dob, kdy jsem neměla ještě google učet :D:D a ty naušničky jsou fakt krásné, za to ta hvězda se mě teba nelíbí vůbec.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, že jo! Doufám, že to nevybere nějaký můj komentář, kde zrovna někomu odpovídám, to bych nevěděla, co dělat :D

      Vymazat
  2. ta hvězdička je krásná :).. originální losování, myslím, že je to super nápad :)).

    OdpovědětVymazat
  3. teda,zaujímavé šperky :) najmä ten prvý prsteň,ktorý si sem dala

    OdpovědětVymazat
  4. tak jsem zvědavá kdo to vyhraje :)
    a ten prstýnek mě zaujal hned, já třeba mám ráda taky jiné doplňky, ale na krku nosím pořád klasický hladký řetízek a stříbrné přívěsky pro štěstí :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné šperky :) A to losování si udělala chytře a originálně! Skvělý nápad :)

    http://sheisbrunette.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)