Nehtysnu.cz

Dnes bez zbytečných keců okolo, nemám čas :)
Protože jsem si z toho e-shopu nedávno objednávala, chtěla bych vám ho představit. Jak už název napovídá, e-shop se zabývá prodejem příslušenství k nehtům. Na stránce najdete opravdu všechno, od laků, destiček, nálepek, glitrů až po UV lampy a štětce na gelové nehty.



Já preferuju přírodní nehty, takže jsem podle toho také vybírala, chtěla jsem štěteček na zdobení a nějaké zdobící laky. K tomu se ještě přidaly dvoje glitry, takže jsem si nakonec objednala těchto pět věcí (bílé glitry na obrázku nejsou, mají blbou fotku :D)
Objednávala jsem ve čtvrtek nebo v pátek a balíček přišel v úterý. Přišel by i dřív, ale zrovna jsem měla tu smůlu na dovolenou. Ale vůbec to nevadilo, i tak je rychlost chvályhodná :) Poštovné se pohybuje od 59Kč za doporučenou zásilku (to jsem zvolila já) po 129Kč za dobírku. Zásilky posílají i na Slovensko, což mi přijde skvělé.
Komunikují s vámi napřed e-mailem a když vám má balíček přijít, zavolají vám, abyste byli doma. Tohle je taky úžasné, nesnáším, když najdu lísteček ve schránce, že si mám přijít na poštu a přitom jsem třeba byla doma.
K tomu, co mi přišlo - skvěle zabalené, všechno zvlášt v bublinkové folii a dohromady v bublinkové obálce. Produkty vypadají kvalitně a za tu cenu koupě nelituju. Navíc mě po otevření faktury čekal ještě malý dárek - jakési barevné kamínky, na kterých byl přicvaknutý vzkaz "Děkujeme za Váš nákup". Tohle mě dokáže vždycky potěšit :)
Už jste určitě poznali, že jsem s nákupem byla velmi spokojená, takže pro nehtové šílence, jako jsem já, rozhodně doporučuju! Určitě budu objednávat znovu :)
10 bodů z 10 možných

10 komentářů

  1. Moc pěkné :) Podívám se, ale objednávat si asi nebudu, tedy aspoň do té doby, než dám do pořádku nehty :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já nějaké nehty mít tak si taky budu objednávat plno glitříků atd :D Ale jinak dobrý tip :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já si z internetových obchodů zatím moc neobjednávala, ale ráda se jimi kochám :) Koukám, že tenhle patří mezi ty lepší :) Ty třpytky hledám u nás všude, ale zatím jsem na ně nikde nenarazila :/ Moc hezký nákup :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se spíš kochám, než objednávám, ale jelikož v našem městě takové věci prostě nekoupím, tak jsem si objednala a udělala dobře :)

      Vymazat
  4. skvělé :) určitě se podívám ;)

    OdpovědětVymazat
  5. vyzerá to super, ale ja by som to vôbec nevyužila :D

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkné pěkné :) já mám problém si i normálně nalakovat pravou ruku, takže nic pro mě :DD

    OdpovědětVymazat
  7. skvelé :) ale ja na takéto nie som, nevyužila by som to :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jéé :))
    Určite si objednám aj ja!! :))

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)