Christmas baking - decorating

Ahojte! Šílený den, škola na 7, pak písemka z chemie, matika, fyzika a dvě hodiny filmu (mimochodem Havlova hra Mlýny, strašná blbost), kdy jsem usnula a poslintala si vlasy :D Jsem prostě čuně, ale luxusně jsem se vyspala. Pak jsem doučovala, ale hrála jsem s ní anglický pexeso, nějak se mi nechtělo dneska. Co vy?

 A dnes malá ukázka toho, jak jsem o víkendu zdobila perníčky :) Zbývá mi natřít džemem linecký, udělat rumový kuličky den předem a může být Štědrý den :) A hlavně pohádkýýýý ♥



12 komentářů

  1. my perníčky nezdobíme jelikož jediný kdo je jí jsem já a mě je to jedno jestli jsou nazdobené nebo ne , ale ty je máš krásné :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé takové pěkně ozdobené perníčky! :) Nádhera.

    OdpovědětVymazat
  3. Máš je krásně nazdobený :) Já dneska nazdobila 4 a už mě to nebavilo :D
    Jinak ti chci moc poděkovat za ten recept na kokosové sušenky s bílou čokoládou, mamka se prvně moc netvářila ale jak jsem to upekla a pak je ochutnala tak byla nadšená !!:D Takže od celé naší rodiny ti patří velký dík :D:)

    OdpovědětVymazat
  4. Už se taky moooc těším na pohádky!!!!

    OdpovědětVymazat
  5. poslintala? prase jedno! :D:D
    ježiš, nesnáším zdobení perníků, vlastně je ani nemám ráda chutově, takže je nedělám a když jee matka chce, udělá si je sama. mě už zbývají jen mandlové kuličky :) a pohádky, zase ty samé dokola... asi si stáhnu nějaké pěkné filmy s vánocemi, třeba Love Actually, to bych mohla vidět i stokrát! ♥

    V.

    OdpovědětVymazat
  6. aj ja sa občas oslintám:Dnič si z toho nerob:D...a perníčky si krásne nazdobila:Pmy sme tiež piekli:)

    OdpovědětVymazat
  7. juuj tak sa pokocham aj u teba, krasne sa ti podarilo to zdobenie, si sikovna, mne pusinky zvycajne napuchnu v rure a ked ich vytiahneme a kuknem sa za chvilku splasnu:)

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Petul: Já bych je prostě nenazdobené nemohla jíst, ta poleva k tomu patří!
    Sab: Asi by nepřišly do soboty :(
    S.): Jsem fakt moc ráda, že jsi to zkusila a povedlo se!
    V.: Jojo jsem strašně prase :D Nj, já to taky nějak nemám ráda, hned po šoulání rohlíčků, druhá nejneoblíbenější činnost na vánoce, ale co už. Bez polevy to není ono. Mandlové kuličky? Může být dobré, na příští rok chci recept! Jasně, já Lásku nebeskou už letos viděla, ale beztak si ji pustím znovu přes svátky :D Nejlepší ♥
    Kik:): :D To jsem ráda, že nejsem sama. Co už. Zajímavé je, že doma se mi to nikdy nestane, jenom ve škole :D Děkuju!
    evie: Pokochej! Děkuju moc. No přesně, taky mi vždycky splaskly, když jsem je vytáhla z trouby. Tak už jsem se na to vyprdla a je to jediný cukroví, co kupujeme :)
    Všem mockrát děkuju, pečení mě baví a jsem ráda, že se vám to líbí!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)