Erasmus reunion in Prague

Ahojte! Venku je posledních pár dní opravdu krásně, tak se snažím si to co nejvíc užít. Bohužel tím, že jsem přes víkend byla v Praze, se mi nakupila spousta věcí a teď to všechno dodělávám a nic nestíhám... Navíc mě z toho všeho začalo bolet oko, napuchlo mi spodní víčko a při mrkání a doteku to pěkně bolí, tak mažu mastičku a snad to bude brzo ok a nepřeroste to v nějaký zánět :( Snad se máte lépe a náladu vám kdyžtak zpříjemní dnešní článek, který bude plný fotek z Prahy, hlavně podzimních, protože to já miluju :)


Tohle je už i má nová úvodka na FB stránce blogu, no řekněte, to ani nepotřebuje komentář a už vůbec ne žádný filtr nebo úpravy <3
 "Zpívající" fontána před Letohrádkem sv. Anny

 Zahrady pod Pražským hradem a podzimní nádhera :)

 Výhled z Petřínských sadů.

 Pohled na Pražský hrad, tahle fotka se fakt povedla :)


 Užily jsme si srandu v zrcadlovém bludišti, naposledy jsem tam byla, když mi bylo 12 :D

 Podvečerní Kampa a milion labutí, krása!


 Konečně jsem taky viděla zeď Johna Lennona, i když je teď necelý rok nová, když ji loni v listopadu přetřeli na bílo... Magické místo :)
 U kamarádky doma jsme si i uvařily společnou večeři (dobře, já jsem ji uvařila, protože mě to baví) a popíjely k tomu víno.
 V neděli jsme si vyšly na Vyšehrad :)
No co vám mám napsat, byl to skvělý víkend, jsem moc ráda, že jsem holky zase viděla, poznala jsem i nové lidi a hlavně jsem ráda, že k nám do Prahy zavítala Berta, tu jsem viděla skoro po roce! A řeknu vám, stačily mi 3 dny, kdy se mluvilo jenom anglicky, abych zas začala přemýšlet v angličtině :D Pak jsem chtěla i Tomovi odpovídat anglicky, když se mě na něco ptal česky, šílený. Schválně mi napište, kdo jste byli na Erasmu, jestli jste taky uspořádali nějaký "reunion"? Jestli pořád udržujete vztahy s kamarády, které jste potkali v zahraničí? Vážně by mě to zajímalo, tohle určitě nebyl náš poslední sraz, co nejdřív chceme do Německa za Bertou a ráda bych viděla i holky z Belgie :)

6 komentářů

  1. Povedené fotky! :) A snad výjdou plány na další setkání :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné fotky nádherného podzimu :) Věřím, že jste si to v Praze s holkama užily ;)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Nééé, to nééé tyhle fotky ve mě zahrnují pocit, že už brzy budu odjíždět a jsem smutná :D (sice až v únoru ale i tak....) hrozně to tu letí !
    ....ale ta Praha...ach jo, to je tak krásné město. Já jsem jí nikdy nepovažovala za krásné město, ale když teď vidím ty fotky, chce se mi brečet, hned bych se tam vrátila a procházela se a koukala na spadané listí, na hrad...no až přijedu, tak to hned musím napravit! Čím déle jsem mimo ČR, tím více si vážím míst v, které v ČR máme, a hlavně Prahy teda :)

    OdpovědětVymazat
  4. Podzim mám moc ráda a když vidím tvoje fotky, tak vím proč:-) Doufám že bude trvat ještě pěkně dlouho!!! Moc pěkný článek
    :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Všechny fotky jsou povedené Ani :)

    OdpovědětVymazat
  6. Fotky se ti vazne povedly. :)))
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)