Green stripe in my hair

Hezký večer, dnešní počasí mě neodradilo a den jsem si užila i tak. Vstávání o 3/4 na 9 mě opravdu baví, druhou věcí je, že díky tomu nikdy nestíhám, dnes jsem přišla o pět minut později do školy :D Taky jsem získala první jedničku za vyprávění v angličtině - reakce na větu Young people are irresponsible and waste their time. Ve tři hodiny mě čekalo stříhání u kadeřníka a taky jedna menší změna - zelený proužek do ofiny. Nakonec je to taková zeleno modrá, ale líbí se mi to snad ještě víc, než kdyby to bylo nějak výrazně zelené. Pak už jsem jenom šla s kamarádkou na kafe, pořešit, kdo co bude brát do Francie. A zítra zase na 10 do školy, to je nádhera :)
Good evening, today's weather didn't piss me and I enjoyed this day. Waking up at 8:45 rocks, the other thing is that I always come late to school, today it was 5 mins :D Also I got my first A for speaking in English - reaction to the sentence Young people are irresponsible and waste their time. At 3 I went to my hairdresser's for cutting and also one little change - green stripe in my fringe. In the end it's more green-blue but I like it more than it would be like extra green. Then I just went to a café with my friend to sort out who will take what to France. And tomorrow again waking up at 8:45, that's beautiful :)




Jo a ten svetr naprosto miluju! Brzo čekejte další new in článek :)

22 komentářů

  1. vypadá to fakt perfektně, taky bych měla udělat nějakou změnu :)
    jinak se těším an fotky z Francie a tak :)

    OdpovědětVymazat
  2. taky jsem dostala jedničku za vyprávění v angličtině.. já povídala na téma ,,My ideal hotel" :D. Sluší ti to, dobrý nápady máš, barva je stylová :).

    OdpovědětVymazat
  3. Já měla kdysi tak v 11 nebo 12 červený melíry a pak se mi to přestalo líbit, tak jsem se bála s těma vlasama něco dělat a ted mě přepadla taková touha a ono se to mě i okolí líbí :) Takže bych se toho nebála!

    OdpovědětVymazat
  4. Musím říct že tohle je fakt pecka a když to říkam tak to tak prostě je. Najednou si je z obyčejné holky hodně zajímavá holka:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wow, tak takovou pochvalu jsem dlouho nedostala, děkuji tisíckrát!

      Vymazat
  5. Nádherné fotky! Ty vlasy máš takhle krásný, moc ti to sluší :)

    http://sheisbrunette.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. barevný vlasy se mi vůbec nelíbí :D ale musím uznat že tobě to moc sluší a uplně mi to k tobě sedí i ostříhaná si hezky:) A užij si Francii .)

    OdpovědětVymazat
  7. hezké ;) sluší Ti to, ovšem ten svetr ♥ wow!! Odkud ho máš??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten je, co? Z Charleyho, hned v pondělí jsem tam naběhla na novou kolekci ♥ Mají tam krásný věci, fakt!

      Vymazat
    2. taky už z tama jeden mám, ale nemůžu ho ukazovat - mám ho k Vánocům :D

      Vymazat
  8. Wow, to vypadá fakt skvěle. A máš to přidělané nebo nabarvené? Musela ti to kadeřnice odbarvovat? Já mám tmavé vlasy a chtěla jsem červený proužek a kadeřnice mi to odbarvovala na 3x a pak mi řekla, že to nejde odbarvit, protože mám moc kvalitní vlasy a ten odbarvovač je prý musí trochu narušit a stáhnout z nich tu tmavou barvu, tak mi to nejde. O čemž dost pochybuju, protože denně potkávám holky s krásnými barevnými proužky...asi neschopná kadeřnice.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nabarvené, kadeřník mi to musel odbarvit no. A v pohodě napoprvé, ani to netrvalo nějak dlouho, nechal to jenom do žluta, ne vyloženě do blond. A v tvém případě to bude asi vážně neschopná kadeřnice nebo nekvalitní odbarvovač, protože to je fakt blbost, že by ti to nešlo. Zkus to jinde :)

      Vymazat
  9. Ten zelený proužek Ti vážně sluší :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tvoje vlasy vypadají pěkně zdravě a proužek je super, já bych šla do růžového ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Ty proužky vypadají super a moc Ti to sluší. :) Jinak jestli můžu takovou radu - netrhej si tolik to obočí. Není to pěkné. Zkus si ho nechat úplně dorůst a vytrhávat pouze takové ty "zcestné" chloupky. Uvidíš, že to bude vypadat mnohem líp! :)
    Měj se hezky, Lucka. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo s tím obočím to vím, chtěla jsem si udělat větší oblouk a vytrhala to nějak moc, takže ted čekám, až to doroste :) Jinak děkuju!

      Vymazat
  12. si celá kočka + ten svetr je úžasnej <3

    OdpovědětVymazat
  13. moc hezký! škoda jen, že tyhle barvy nic nevydrží :( to by možná bylo lepší investovat do připínacího proužku vlasů :)

    OdpovědětVymazat
  14. teda Ani, vypadá to úžasně! jsi opravdu odvážná, já bych se takové výrazné barvy do vlasů asi bála.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)