Spotřebováno | listopad, prosinec 2019

Ahojte! Konečně jsem si našla čas na nafocení spotřebovaných produktů a na sepsání článku. Tak pojďme rovnou na to :)

NYX Vivid brights oční linky

Oční linky skoro vůbec nenosím, tyhle barevné jsem kdysi měla hodně ráda na ozvláštnění líčení. Naposledy, když jsem dostala chuť si je nalíčit, jsem bohužel zjistila, že už mi vyschly. Není se čemu divit no, měla jsem je dlouho a jak říkám, nebyly moc používané. Každopádně si pamatuju, že byly super, ty fialové jsem měla o něco raději než žluté, dokonce i lépe držely a tolik se nedrolily jako ty žluté. Ani nevím, jestli je NYX pořád vyrábí, ale pokud jo, můžu je doporučit.

Catrice Camouflage tekutý korektor

Netřeba komentovat, moje stálice, samozřejmě už používám další balení.

L'Occitane Amande tělové mléko (vzoreček)

Vzoreček mandlového tělového mléka mám myslím ještě z Vánoc 2018 z adventního kalendáře od L'Occitane. Jak asi víte, na tělová mléka mě moc neužije, takže i tohle mini balení (20 ml) mi trvalo spotřebovat. Využívala jsem ho hlavně, když jsme šli do sauny / do wellnessu nebo na cestování. Vůně boží, mléko bylo takové hutnější a i v zimě pokožku vyživilo.

Lush Yog Nog sprchový gel (vzoreček)

Tom objednával sestře balíček z Lushe na Vánoce, já dostala koupelovou pěnu na tyčce a k tomu tři vzorečky, co v balíku přišly. Jedním z nich byl tento sprchový gel Yog Nog, který mi voněl po vanilce, perníčkách nebo karamelu a hlavně byl metalický a zlatý. Radost se s ním umývat! Vydržel mi sotva na dvakrát, ale klidně bych si dokázala představit ho mít v plném balení. Provoněl koupelnu a na nějakou dobu i mé tělo.

Dermacol Express odlakovač na nehty

Další z mých dlouhodobě oblíbených produktů, na které nedám dopustit. Odlakuje naprosto všechno a přitom nehty nevysuší. Už používám další balení :)

Manufaktura Beer cosmetics krém na ruce

Krémy na ruce od Manufaktury používám moc ráda a ani tento pivní nebyl výjimkou. Vůně celé této řady je mi velmi příjemná a navíc je dost unisexová, potěší jak dámy, tak i pány. Právem jsou produkty z této řady jejich nejprodávanější.

L'Occitane Mon Amour krém na ruce

A to stejné krémy na ruce od L'Occitanu, za ty také dám ruku do ohně. Tento byl z limitované edice v kooperaci s Rifle Paper Co., jedná se o krém s bambuckým máslem s vůní růže. Hodně hutný, krásně vyživující, moc fajn.


Yves Rocher Hydra Végétal gelový peeling

Řadu Hydra Végétal od YR mám hodně oblíbenou, tohle by měl myslím být poslední produkt z mých zásob, který jsem dopotřebovala. Jednalo se o gelový peeling, který jsem používala na dočištění obličeje. Vyhovoval mi, zrníčka v něm byla tak akorát a pleť mi nevysušoval.

Astrid Detox micelární voda 3v1

Micelárka s aktivním uhlím, 3v1 protože se dá použít na obličej, oči i rty (což nevím, jestli bych vyzdvihovala, myslím si, že každá micelárka zvládne odlíčit všechny tři oblasti). Nijak extra mě nenadchla, ale ani neurazila. Ke konci balení už jsem se těšila, až ji dopotřebuju, přeci jen 400 ml je hodně.

Bioderma Sensibio micelární voda

Růžová micelárka od Biodermy je určitě mou nejoblíbenější a momentálně mám její půllitrové balení. Na rozdíl od té Astriďácké si ji ale budu užívat po celou dobu a až mi dojde, budu smutná. Tahle mini 100ml balení jsem měla dokonce dvě, jsou super na cestování nebo na víkendy u rodičů. Tento prázdný obal si zrovna nechám a přeliju si tam příděl do Vietnamu :)

Yves Rocher Elixir Jeunesse denní krém

Produkty z řady Elixir Jeunesse od YR jsou taktéž mé oblíbené. Mají neskutečně příjemnou vůni a texturu. Tento krém by se mnohým z vás mohl zdát dost tekutý a spíše takový gelový než krémový, ale díky tomu se hrozně dobře roztíral a vsakoval do pleti. Teď používám další od YR, Sebo Végétal, ten je zas takový tuhý, ale také mi vyhovuje. Celkově krémy na obličej od YR můžu doporučit.

Korika SciBeauty maska na rty

A na konec speciální produkt, na který jsem málem zapomněla, že jej mám! Naštěstí jsem si vzpomněla a použila jsem jej před firemním vánočním večírkem. Jedná se o gelovou masku na rty právě ve tvaru rtů. Maska se přiloží na rty na 15-20 min a výsledkem by měly být hydratované, jemné a pevné rty. Zaprvé, maska dost špatně drží, chce to nejlépe si s tím lehnout, pokud chodíte po bytě a děláte všechno možné jako já, každou chvíli si ji budete muset přitiskávat zpátky. Zadruhé, nevydržela jsem ji mít na rtech ani těch 15 minut, rty mě po nějaké době začaly dost brnět a pálit (což je nejspíš v pořádku, protože maska slibuje i mírně zvětšení rtů, a to se děje právě tímto způsobem, že brní a pálí). A zatřetí, žádný ohromující výsledek mě nečekal. Stejně jsem si pak ještě dala balzám na nějakou dobu a pak až rtěnku. Takže za mě ztráta času a peněz.

Který z produktů vás zaujal nejvíc? Znáte nějakou fajn masku na rty, která by stála za vyzkoušení? Budu se moc těšit na vaše komentáře a díky za přečtení článku! Mějte se krásně a snad brzy u dalšího článku :)

10 komentářů

  1. Ahoj,
    já píšu články o spotřebovaných produktech každý měsíc, prosincové už na blogu mám:-) Zaujal mě krém s růží, já se zrovna mažu třešňovým od stejné značky a je moc příjemný. Jinak většinu těch produkt taky znám a už jsem je měla. Super byl třeba peeling od YR, ale naopak nesnáším ten odlakovač od Dermacolu, ale očividně jsem jediná:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, mně vyhovuje ta dvouměsíční frekvence, nastřádám toho alespoň víc a mám šanci střídat mezitím jiná témata :) Třešňový od L'Occitane je taky skvělý a také nádherně voní! S tím odlakovačem vážně slyším negativní recenzi snad poprvé, tak možná budeš jediná, haha. Určitě máš nějaký jiný odlakovač, co ti funguje skvěle :) Díky za komentář a měj se krásně, Hani!

      Vymazat
  2. Mě poslední dobou bohužel Yves Rocher přestal vyhovovat...., takže jsem si žádné nové produkty nepořizovala a ty načaté jsem "nějak" dopotřebovala. ☺ Krémy na ruce od Loccitanu jsou mými topkami a micelárka od Biodermy je skvělá, ráda se k ní vracím. ☺♥
    Měj krásný nedělní den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo tak to nerada slyším, že ti YR přestal vyhovovat! Se zbytkem souhlas :) Mockrát děkuju za komentář a přeju krásný den!

      Vymazat
  3. Bioderma i mne vyhovuje ale viac sa oplatí väčšie balenie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě, ta půllitrová micelárka je nejvýhodnější. Ještě když vychytáš akci 1+1, co občas v lékárnách mívali (nevím, jestli pořád bývá), tak to je top :)

      Vymazat
  4. Fakt ma zaujímalo, ako sa ti pozdávala tá maska na pery, lebo som ju v nejakom Notino balíčku dostala tiež, ale nenabrala som odvahu vyskúšať ju. :D No, a teraz už asi dupľom do toho nejdem. :D

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele může to taky být tím, že jsem ji měla doma dlouho a už nejspíš byla po záruce :D Ale pokud jsi nenabrala odvahu doteď, tak po té mojí recenzi už k tomu asi fakt nedojde. No myslím, že o nic nepřicházíš :D

      Vymazat
  5. S tím Catrice to máme naprosto stejné. :) Jen je škoda, že u nás ve měste dostupný v drogériích není.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. Krémy Elixír Jeunesse jsem měla taky a byla jsem spokojená - dopotřebovala jsem je nedávno a čekají na můj lednový článek Z kosmetické poličky :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)