Spotřebováno | červenec, srpen 2019

Ahojte! Poměrně netradičně vychází nový článek ve čtvrtek, protože a jelikož jsem to jednoduše v neděli nestíhala. Úkol "nafotit spotřebováno" (a Nespresso kapsle) mám na to-do listu už několik týdnů a až dnes včera jsem se dostala k jeho splnění, nutno podotknout že za ne moc dobrého světla. Ale snažila jsem se ve Photoshopu z fotek vytáhnout maximum, tak snad se vám to bude líbit. Spotřebovaných produktů je zase hodně, tak jdeme na to!

Diptyque sprchový gel

Podařilo se mi spotřebovat první věc z nejlepšího cestovního balíčku od Diptyque, luxusní francouzské značky. Sprchový gel se mnou cestoval na několik výletů a už došel. Asi nemusím zmiňovat, že jsem tu jeho vůni naprosto milovala! A líbil se mi i systém dávkování, kdy stačilo uzávěrem pootočit a gel vymáčknout. Nikdy se mi nestalo, že by se uzávěr v tašce / kufru sám pootočil, takže na cestování fakt ideálka. Zbytek produktů si stále šetřím a užívám :)

L'Occitane sprchový gel Verbena

Sprchový gel číslo dva, tentokrát v plném balení, je z verbenové řady od L'Occitane. Tato verze je ryze letní, protože vaše tělo při sprchování příjemně ochlazuje. Fakt to funguje a loni i letos v létě jsem to dost ocenila. Jen bylo potřeba dobře si umýt ruce, jakmile trocha gelu zůstala mezi prsty, už to tak příjemné nebylo. Pokud vám v létě bývá fakt horko a ani studená sprcha vám nestačí, zkuste mrknout na tento sprcháč.

Théophile Berthon sprchový gel Mandle

Poslední sprchový gel je taktéž od francouzské značky, tu jsem ovšem do té doby, než se ke mně sprcháč dostal, vůbec neznala. V logu má olivu, protože všechny její produkty obsahují olivový olej, který pokožku zvláčňuje. Sprcháč voněl naprosto božsky po mandlích, sladkých mandlích. Provoněl nejen koupelnu, ale na dlouhou dobu i pokožku. Další parťák na cesty, kterého jsem dopotřebovala dost nerada. Plné balení by mi fakt nevadilo! Máte tušení, kde se tahle značka dá koupit?

Balea sprej na nohy & do bot

Sprej na nohy (a do bot) je můj letní must-have, takže není divu, že se tady objevil vypotřebovaný. Koupila jsem si ho hned znovu, hezky mi voní po mátě a zeleném čaji, na nepříjemný zápach docela pomáhá (samozřejmě nic nepomůže lépe jako sprcha a praní v případě bot) a stojí pár korun. Navíc to je 2 v 1, předtím jsem mívala zvlášť sprej na nohy a jiný sprej do bot, tohle je lepší.

Yves Rocher Hydra végétal čisticí gel na obličej

Z řady Hydra végétal se tu již objevilo několik vypotřebovaných produktů, se všemi jsem byla spokojená a ani tento čisticí gel není výjimkou. Stačilo ho úplně malinko na to, aby na obličeji hezky napěnil a pleť dočistil. Nevysušoval ji, příjemně a jemně voněl, navíc je jako již většina YR produktů v eco balení. Můžu jen doporučit!

Ziaja péče na nedokonalosti pleti Manuka

Konečně jsem dopotřebovala tuhle mini tubičku, jo! Jednalo se o lokální péči na nedokonalosti, kterou jsem většinou používala stejně na celý obličej na noc místo krému. Bohužel jsem za celou dobu používání (ano, nijak pravidelného, nutno podotknout) nezaznamenala žádné zlepšení, takže tohle za mě ne.

Astrid slupovací pleťová maska Detox

Taková už docela klasická slupovací maska s černým uhlím, kterou vyrábí mnoho značek. Mám dopotřebovanou zatím půlku z dvojpytlíčku a už teď můžu říct, že to nestojí za koupi. Zkoušela jsem těch černých masek několik a ani jedna mi nefungovala. Navíc tyhle masky v pytlíčcích, z nichž každý má být na jednou použití, ale je minimálně na dvakrát, fakt nemám ráda. Kdyby se ke mně nedostala skrz spolupráci, v drogerii bych o ni ani nezavadila...

Kiehl's rozjasňující krém na obličej

Moje první zkušenost se značkou Kiehl's. Dostal se ke mně vzoreček krému na obličej, respektive nějaké rozjasňující a hydratační formule s výtažky z granátového jablka. Produkt měl zajímavou skořicovou barvu a naprosto božsky voněl. Vystačil by mi na třikrát, jenomže jsem jej použila dvakrát a zbytek se mi rozprcnul v kosmetické taštičce :D Neva, i tak jsem ráda, že jsem ho vyzkoušela, super produkt. Jen teda značka Kiehl's je mimo můj budget za kosmetiku... Vy od nich něco znáte a používáte, stojí to za ty peníze?

Alcina krém na obličej s hyaluronem

Druhý vzoreček krému na obličej byl od Alciny. Oproti tomu od Kiehl's ale nebyl nijak zajímavý, klasický bílý krém, bez nějaké výrazné parfemace, moc si toho o něm nepamatuju. Ale pleť mi hydratoval obstojně.

Calvin Klein Obsessed

Vzoreček vůně od Calvin Klein jsem měla vůbec poprvé. A docela mě zaujala na první dobrou, na to, že to není úplně můj typ vůní, se mi líbila hodně. Je to taková hodně aromatická orientální vůně. Na podzim bych si ji dokázala představit v plném balení.

Rexona Maximum Protection Stress Control

Naprostá klasika a moje stálice, samozřejmě už mám nové balení a nehodlám Rexonu jen tak měnit za jiný antiperspirant.

Rituals krém na ruce Ritual od Ayurveda

Dvě miniaturky od Rituals se ke mně dostaly společně s pytlíčkem od Diptyque. Krém na ruce jsem nosila přes léto v kosmetické taštičce, na léto mi plně vyhovovala jeho mini velikost, protože si ruce skoro nemažu. Voněl po růžích a mandlích a vždy, když jsem si jím namazala, všichni okolo ocenili jeho krásnou vůni. Navíc měl hrozně příjemnou, takovou sametově hebkou strukturu, když jsem si ho rozmazala, hrozně rychle se vsákl a vůbec ruce nemastil, po chvilce jsem ho ani necítila. Ale svoji službu odvedl dobře. Od Rituals bych chtěla zkusit hlavně tu jejich sprchovou pěnu, ale je to pěkně drahá značka, tak třeba ji dostanu jako dárek? :)

Revlon řasenka Dramatic Definition

Řasenka od Revlonu je už moje druhá v pořadí, předtím jsem měla její sestřičku s modrým vrškem Mega Multiplier. Tahle teda měla silikonový kartáček, což mi vyhovuje více. A řasy mi dělala krásné, měla jsem ji dost ráda. Nikam se nedrolila, neroztíkala a odlíčit šla úplně v pohodě.

Catrice Camouflage tekutý korektor

Další moje stálice a několikáté balení. Tohle byl odstín 010, teď na podzim už mám zase ten nejsvětlejší 005. V poměru cena / výkon neznám lepší tekutý korektor pod oči.

Gabriella Salvete houbička na make-up

Tohle byla v podstatě moje první houbička na make-up, která za něco stála. Předtím jsem měla na zkoušku nějakou z Ebay za pár korun, ale ta byla hrozně tvrdá a neforemná. Tahle od GS byla moc fajn a používala jsem ji dlouho a ráda. Jen už zkrátka potřebovala nahradit, byla na pár místech natrhlá a už nešla úplně vyprat.

Dejte mi vědět, který z produktů znáte a třeba jste ho taky někdy používali? Máte zkušenosti se značkami Rituals a Kiehl's? Budu se moc těšit na vaše komentáře, mějte se krásně <3

1 komentářů

Děkuju moc za každý komentář :)