Gabriella Salvete novinky & giveaway | UKONČENO

Ahoj! Jelikož je tento článek tím posledním před Štědrým dnem, chtěla bych vám všem popřát krásné prožití vánočních svátků, odpočiňte si, moc se nepřejezte a prožijte klidný čas se svou rodinou a blízkými. My letos trávíme Štědrý večer s Tomem spolu sami dva a za rodinami jedeme na Boží hod :) Těším se na to, bude to nové, jiné, ale věřím, že super.
Dnešní článek věnuju nádhernému balíčku z Elnina, ve kterém přišla elegantní černá krabice s kopou novinek dekorativní kosmetiky Gabrielle Salvete. A když píšu kopou, tak to tak i myslím, však se sami podívejte, kolik dekorativních produktů krabice obsahovala. Hrozně moc děkuju Elninu za takovou nadílku! Pojďme se detailně podívat na jednotlivé produkty, z nichž některé jsem už stihla vyzkoušet, jiné na to ještě čekají. Článek tedy berte spíš jako "first impression" než plnohodnotnou recenzi.
V luxusní zlaté krabičce se ukrývala paletka celkem 16 očních stínů, jsou tam dohromady třpytivé i matné odstíny. Barvy stínů jsou hodně neutrální, z těch teplejších vyčnívá zlatá a cihlově červená, z těch studenějších zase tmavě zelená a modrá. Stíny zatím zkoušela akorát kamarádka, když jsme se u nás chystaly na vánoční firemní večírek, a vydržely jí hezky celou noc na víčku. Tahle paletka vypadá fakt slibně, já si teda stíny téměř nedávám, ale na občasné večerní příležitosti bude super ji mít k dispozici.
Paletku tvářenek už jsem stihla vyzkoušet, prubla jsem všechny tři odstíny. Líbí se mi úplně všechny, ta prostřední je taková nejněžnější, ta nalevo taková klasická a odstín napravo je super teď na zimu, když chci s tvářenkou trochu přitvrdit, ať nevypadám tak mrtvolně bledá. Na tvářenky je super ten konturovací štětec, nanese ji hezky jemně a do ztracena. Štětec na pudr už také vesele používám a jsem s ním spokojená. Ten, co jsem měla doposud, už pamatoval pár let a chtělo to náhradu. Oba štětce jsou krásně jemné a na obličeji moc příjemné.

Ze sypkých produktů byly v balíčku dva rozjasňující pudry Lumi & Glow powder. Každý z nich je složený z celkem tří různých odstínů, které můžete použít buď seprovaně nebo je štětcem nabrat všechny dohromady. Tyto pudry já nevyužiju, tak dočtěte až na konec článku, kde vás čeká soutěž :)
Z produktů na rty jsem v balíčku našla celkem čtyři zabarvené balzámy na rty a celkem pět lesků na rty. Z balzámů jsem si nechala ten tmavý vínový, odstín Plum, a ještě odstín Nude. Vínový už jsem jednou zkoušela, nanáší se pomocí houbičky, je na rtech hodně příjemný a když nemám náladu na rtěnku, kterou bych musela pořád kontrolovat, je zabarvený balzám na rty ideální věc.

Z lesků na rty jsem si taky nechala "jen" dva, ten prostřední v odstínu 04 a ten spodní v odstínu 05 - vlastně jsou to odstíny dost podobné těm balzámům, vypovídá to o tom, co fakt nosím :) Lesky mají pěnový aplikátor, nanáší se velmi jednoduše a ani mi nepřijde, že by byly extra lepivé. Jako jasně, když fouká, tak se vám vlasy na pusu přilepí, to si nevyberete, ale není to nic hrozného.
Teď ještě několik produktů na pleť - houbička na make-up se mi fakt hodí, mám jednu ze Sephory asi půl až 3/4 roku starou, asi bych ji měla brzy vyhodit. Tahle má trochu jiný tvar, je kulatější, ale zatím mi vyhovuje úplně stejně. Pod vodou hezky nabyde na objemu, je příjemně měkká a make-up se s ní lehce nanáší. Dále byly v balíčku celkem tři korektory, dva tuhé a jeden tekutý s pěnovým aplikátorem. Nechala jsem si ten světlejší tuhý, zbylé dva poputují k někomu z vás :) Zatím jsem ho zkoušela párkrát a přijde mi fajn, kryje docela obstojně, ale na mou stálici Catrice Camouflage asi určitě nemá.

Produkty v tyčince jsou rozjasňovač a duo stick na konturování. Rozjasňovačů mám hodně a nepoužívám je vůbec často, takže to je poslední produkt, který najdete v soutěžním balíčků. Tyčinku na konturování jsem si nechala s tím, že to vyzkouším. Když už jsem zkoušela konturovat, tak pudrovými produkty, takže tohle bude další výzva, zkusit to těmi krémovými. Přijde mi, že štětcem to nejde moc ztratit, tak uvidím, jestli se mi povede na to vyzrát. Můžete mi napsat nějaké triky, jak konturujete vy :)
Poslední dva kousky dekorativky jsou určené na úpravu obočí - vysouvací tužka s kartáčkem na rozčesání a gel na obočí. Gel má překvapivě dobrý kartáček, krátký a hustý. Manipulace s ním je ale trochu jiná než s mým oblíbeným Make me brow od Essence, takže spousta gelu zatím končí okolo obočí. Ale až to chytnu do ruky, tak si myslím, že to bude fajn gel na obočí, odstín mi sedí, takže dobrý. Tužka mi zatím přijde dost suchá a odstínově se bohužel neshoduje s gelem, ta mi asi k srdci nepřiroste.

No a protože mi toho přišlo fakt hodně a sama nejsem schopná to využít, mám tu pro vás soutěž o dva balíčky s produkty Gabriella Salvete :) Produkty jsem do balíčků seskládala tak, že první balíček je takový jemnější (hodí se mi pro blondýnky) a druhý o něco výraznější (pro brunetky). Pro zapojení se do soutěže stačí:
1. Sledovat můj blog přes GFC, Facebook nebo Instagram a napsat mi, přes kterou platformu a pod jakým jménem sledujete.
2. Napsat číslo balíčku, který chcete vyhrát.
3. Co si letos nejvíc přejete k Vánocům, ať už hmotného nebo ne? :)
4. Připojte mailovou adresu, kam vás kontaktuju v případě výhry.
Balíček č. 1 je takový jemnější, vybrala jsem do něj ten světlejší rozjasňující pudr, korektor, rozjasňovač v tyčince, zabarvený balzám na rty v meruňkovém odstínu a lesk na rty s jemnými třpytkami v nude odstínu.
Balíček č. 2 je trochu výraznější, obsahuje tmavší rozjasňující pudr, tmavší voděodolný tekutý korektor, balzám na rty v nude odstínu a dva lesky na rty se třpytkami, jeden do oranžova a druhý růžový.

Soutěž nechám běžet do 30. prosince a dva výherce vyhlásím na své Facebook stránce, tak to tam sledujte.

Teda, to byl vyčerpávající článek! Kdo jste ho dočetl až do konce, schválně? :) Já tímto ještě jednou děkuji Elninu za zaslání bohatého PR balíčku, vám díky za přečtení článku. Zapojte se do soutěže, ať dostanete dárečky ještě po novém roce. Mějte se krásně, užijte si Vánoce a brzy zase naviděnou u dalšího článku!

20 komentářů

  1. Sledujem ako Lumi cez GFC :) Aaa pod stromček som si nič špeciálne neželala, kľudne by som prežila keby tam nebolo ani nič ale skôr si v duchu želám také nehmotné veci ako zdravie pre všetkých mojich blízkych alebo nech úspešne dokončím školu, nájdem si dobrú prácu a to by som bola šťastná až-až :)

    Som blond, tak by som viac ocenila asi prvý balíček :) GS mám naozaj rada :)
    Email: lenkab636@gmail.com

    Recenzie-Kozmetiky

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, sleduji tě jako Hanka Blažková přes GFC. Můj email je hanicka.cica@seznam.cz. K Vánocům bych chtěla nový foťák, protože mě ten starý bez rozloučení opustil...A líbí se mi balíček č. 2.
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné svátky i tobě! :-) Mně se moc líbí balíček číslo jedna, všechno bych asi nevyužila, ale mohla bych něco dát vyzkoušet mamce. Letos jsem si přála diář a knížku, to mě potěší vždycky :-) Krásné dny, Lucie
    Fiserova.Czavinacgmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. GFC: Peťuška
    ja už roky neviem odpovedať na otázku, že čo chcem na Vianoce.. to čo chcem si kúpim aj cez rok... :D prajem si len zdravie pre celú rodinu a hlavne pre polročnú dcérku... ;)
    viac sa mi páči balíček č.2, aj keď nie som brunetka... :P

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Gfc Lenca
    Lencaklimova@seznam.cz
    Já raději dárky dávám než dostávám...ale letos si přeji knížky, tak doufám, že alespoň jednu dostanu.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, sleduji na FB pod jménem Simona Zahnašová. Popravdě pro mě teď bylo nejdůležitější strávit svátky v klidu, bez stresu, pořádně si odpočinout, protože období předtím bylo velmi náročné. Vybrala bych si balíček číslo 2. ssimka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Sleduju přes GFC jako Monika.
    Já si chci hlavně odpočinout a být s rodinou :)
    Více by se mi asi líbil balíček č.1
    moncha17@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. GFC Andrea P.
    Já se těším na klid s mým pejskem a přítelem. Nikam nepospíchat, jen odpočívat.
    Balíček číso 2.
    Šťastné a veselé.
    a.pocepicka@hotmail.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Ráda bych vyhrála balíček č. 1 :) sleduji tě zde přes GFC jako Nela Prochazkova.
    A letos jsem si nejvíce přála věci na modeláž nehtů.

    Přeji klidné a šťastné svátky :)

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné Vánoce přeji :)
    Nejkrásnější by bylo dát si co nejvíce dní bez stresu a v klidu, nejlépe v huňatém pyžamu a vánočním svetru :)
    Sleduji přes GFC pod tímto účtem, mich.bartova@gmail.com
    Přeji hezké a co nejdelší volno a šťastný Nový rok!

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj,
    Sleduji tě přes GFC jako Deni
    Přala jsem si odpočinout od práce a vypnout. Strasne to uteklo a zitra nanovo, hmotneho jsem si neprala nic extra mam radost ze všeho😊
    V případě vyhry bych si přála baliček č.1

    rozanska.d@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, sleduji přes GFC jako Ivana A a přes FB jako Ivana Andrýsková
    Chtěla bych vyhrát balíček č.2
    Letos jsem si nepřála nic speciálního, ale knížka mě vždycky potěší.
    Ivanka.Andryskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj mela bych vsude sledovat jako elizabeth greenova, balicek c 2, letos jsme si nadelili vylet do Izraele, tomanova.katerina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Fb eva richterová
    Ervulenka@seznam.cz
    Kabat
    1.balicek

    OdpovědětVymazat
  15. wow, tak to je hodně obsáhlý článek!fakt detailní, to se hodí, když člověk zvažuje, co si koupí:) sleduji na GFC jako Barbora Červenková. Letos (už je po Vánocích) jsem si přála hlavně klídek, pohodu a zdraví mého šestinedělního miminka, a byla jsem vděčná za každý moment, kdy bylo spokojené. líbil by se mi balíček č. 2. cervenkova.barbora@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Krásný balíček! Moc se mi novinky GS líbí :) Já dostala hlavně knížky, tak mi udělaly moc radost! Sleduji na FB jako Andrea Lekešová :) A spíše by se mi hodil balíček č. 2. Krásné svátky
    andrea.lekesova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj, sleduji tě FB: Renča Jones. Z hmotných dárků jsem si přála parfém a splnilo se :-)
    Jsem bruneta, tak bych uvítala balíček č.2, můj mail je: nicco11@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Přes instagram sleduju jako zhalickova, přes fb jako Zuzana Brňová můj mejl zhalickova@seznam.cz Protože jsem hodně světlá tak balíček č. 1.
    Hmotné dárky si už nepřeju. Co potřebuju si koupím, chci hlavně zdraví pro naši rodinu. Ostatní jsou malichernosti.

    OdpovědětVymazat
  19. Sleduji GFC i FB jako Vendula Janků
    Ráda bych balíček č.2
    A nejvíce si přeji zdraví pro celou rodinu to je nejdůležitější :)
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)