Avon adventní kalendář | Vánoce 2018

Ahoj! Vítám vás u prvního článku v prosinci, a i když už máme za sebou první adventní neděli a pár políček v adventních kalendářích už jste si "vyloupli", mám tu pro vás ještě jeden horký tip na kosmetický adventní kalendář. Letos mi kromě L'Occitane přišel i kalendář Avon, akorát kvůli problémům s doručením a nedostatkem světla na focení jsem se k němu dostala až teď, trochu s křížkem po funuse. Ale nevadí, i to se počítá, tak jdeme na to :)
Design kalendáře je hodně povedený, Avon vsadil na elegantní černou se zlatými dekoracemi světýlek a převázání zlatou sametovou mašlí. Kalendář klasicky obsahuje 24 políček, která jsou naplněná téměř samými produkty v plné velikosti. Je tam hlavně dekorativní kosmetika, podle prvních 4 políček hodně věcí na nehty, tak uvidím, co tam bude dále. Sama jsem se vyhnula přečtení seznamu produktů vzadu na obalu i na e-shopu, nechávám si překvapení.
Stejně jako kalendář od L'Occitane i tento od Avonu rozbaluju každý den na Instagramu ve stories, tak pokud vás zajímá obsah, sledujte moje stories.
Adventní kalendář seženete na e-shopu Avonu za cenu 999 Kč (TADY) ještě je mají skladem, tak pokud vás zaujal, neváhejte si objednat. Jen připomínám, že už to jde i bez Avon Lady :) Podle mě ta cena za 24 produktů, z nichž většina je v plné velikosti, je fakt super, vyplatí se to. Ale pro mě se většina těch věcí míjí účinkem, takže zase budu předávat kamarádkám a něco věnuju i vám do giveaway. Těch ostatně bude víc, snad stihnu nějaké i před Vánoci a potom i v lednu se těšte.

Dejte mi vědět, jak se tento kalendář líbí vám a jaký kalendář máte letos vy. A co Mikuláš, nechal vám za oknem něco? Já si něco málo snad vyzvednu o víkendu u rodičů, ale stejně bych nejradši dostala kilo mandarinek a snědla je na posezení. Taky v zimě tak milujete mandarinky? No nic, díky za přečtení článku a budu se těšit zase brzy, mějte se krásně :)

4 komentářů

  1. Design kalendáře je opravdu velmi povedený. Jen škoda, že věci v něm až tak nevyužiješ a cenově se taky oplatil. Na Mikuláša jsem dostala převážně jen čokolády, ale mandarinky mám taky ráda.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Kalendář nevypadá špatně, akorát jak u žněkdo rozbaloval na stories tak tam jsou snad samé laky na nehty :D Mandarinky přes Vánoční čas miluji.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Líbí se mi obal kalendáře :-) a zajímalo by mě, co obsahuje :-)

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkný kalendář, ani nevím, že Avon má také. Jinak já od Mikuláše dostala tradiční čokoládový. A mandarinky miluji, ale moc jich nemůžu skrze ekzém.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)