Něco jako vánoční wishlist

Ahoj! Vánoce se blíží mílovými kroky, co? Za chvilku začíná advent a pak už to bude cobydup. My se letos chystáme strávit Štědrý den s Tomem poprvé sami dva, v bytečku, tak už zařizuju vánoční stromeček, dekorace a vymýšlím, co budu péct za cukroví a co vařit na večeři. Ne že bych na tohle všechno měla čas, právě naopak, ale tak pomáhá mi to odprosit se od těch každodenních starostí, aspoň trochu :) No a pak jsem taky přemýšlela, co bych si vlastně letos na Vánoce přála dostat. Od rodičů to bylo celkem jasné, nové lyže potřebuju jako sůl už nějaký ten rok a pořád na ně nedošlo. K tomu i nové brýle na lyže, protože ty, co mám, nezvládnou už vůbec nic.

No ale co dál? Za tento rok se ze mě stal dost minimalista, hodně jsem protřídila věci, kterými se obklopuju (pomohlo k tomu samozřejmě i naše stěhování), něco vyhodila, něco prodala nebo dala někomu jinému, kdo to využije. Kosmetiku už nenakupuju skoro vůbec (k tomu samozřejmě přispívají moje spolupráce díky blogu), oblečení jsem si koupila za rok slovy pár kousků. A žije se mi takhle lépe, takže mám tím pádem problém vymyslet, co vlastně na Vánoce chci a fakt to využiju. Při pohledu do skříně do sekce spodního prádla a ponožek je to jasné - nové ponožky a kalhotky se budou fakt hodit! Z kosmetiky jsem usoudila, že nepotřebuju fakt nic, napadla mě akorát zubní pasta od Mediblanc - měla jsem pár vzorečků z Notina a chtěla bych zkusit plné balení. No a parfém jako vánoční dárek vždycky potěší, na wishlist jsem dala Daisy od Marca Jacobse, ale asi bych ještě vybírala a očichávala a potom bych objednala z Notina. No a přes zimu ráda pálím svíčky, tak bych konečně zkusila nějakou dražší než za 25 Kč z Ikei :D Ta z koláže je od Bath&Body Works a název Sweather weather mě prostě dostal. Miluju jak ten výraz, tak svetry, do kterých se můžu v zimě zachumlat, no a pak taky písničku se stejným názvem. Takže věřím, že i svíčka by mi voněla.

A pokud se zamýšlím ještě dál nad rámec koláže, hodilo by se nám ještě pár věcí do domácnosti - stojánek na nože, na který jsme se s Tomem zatím vyprdli, že není tak důležitý. Chlebník, který by se nám ale nevešel na linku, protože dělají jen samé obrovské... A pak bych taky chtěla pořídit znovupoužitelný pečící papír nebo takovou silikonovou fólii na pečení, co mají na eshopu Lidlu, abychom nepoužívali ten jednorázový.

Pokud ještě nemáte všechny dárky koupené (což věřím, že je nás většina), tak neváhejte využít akce Black Friday, která už bude v pátek 23. 11., ale spousta eshopů nabízí velké slevy po celý týden. A když už takhle ušetříte spoustu peněz, využijte ještě Plnou peněženku, která vám dalších pár kaček vrátí za vaše nákupy zpátky. Třeba na Notinu vrací 5 % z objednávky :)

Dejte mi vědět, co hezkého si přejete k Vánocům vy. A nakupujete dárky už jenom přes internet nebo se vám chce mačkat se všemi těmi lidmi v kamenných obchodech? Budu se moc těšit na vaše komentáře!

Článek byl vytvořený ve spolupráci s Notino.

8 komentářů

  1. Pěkný článek. Já bych si přála také spodky, nebo ponožky, hrozně se mi líbí vánoční z Pepco. :) A Na Notinu bych chtěla nakoupit příští pátek.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ať se ti přání splní. Já ještě nevím, co bych chtěla, ale ponožky a spodní prádlo, to už je taková klasika. Jinak dárky na netu kupuju velmi ráda, obzvlášť, když je nějaká akce. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Daisy bych si taky ráda pořídila, ale uvidíme :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Ja by som si na tieto Vianoce želala vstupenku na Grape. Je to pre mňa už taký stáli darček. Okrem toho som celkom teniskoholik takže všetci vieme čo by sa mi páčilo.
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vstupenka na Grape je super dárek, kamarádi takhle každoročně na Vánoce dostávají lístek na Colours :) Já když jsem viděla, že na Colours budou Florence + The Machine a na Grapu CHVRCHES, tak mám pocit, že příští rok pojedeme na oba fesťáky <3

      Vymazat
  5. Pěkný wishlist, brýle by se mi také hodily. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, já nakonec pořídila jak lyže, hůlky, brýle, tak i helmu ve Sportisimu na Black Friday, dost se to vyplatilo. Tak už vybíráme, kam v únoru pojedeme na hory na lyžovačku :) Tak ať se ti brýle také splní!

      Vymazat
  6. Ten parfém mě vždy na různých webech zaujme svým překrásným flakonkem. Ale ještě jsem při žádné návštěvě parfumérie k němu nečichala. Budu to muset napravit :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)