Elnino slaví 15 let & spolupracuje s Loono

Ahoj! Před nedávnem mi přišel jako překvapení narozeninový balíček od Elnina, které oslavilo již 15 let na trhu s parfémy a kosmetikou. A protože se poslední týdny nezaměřují jen na krásu, ale snaží se podporovat i prevenci zdraví, spojili se s neziskovou organizací Loono, která propaguje samovyšetřování prsou a varlat. Stojí i za kampaní #prsakoule, kterou já jsem poprvé zaregistrovala díky Zootu. Pojďme se nejprve mrknout na kosmetický obsah balíčku a na konci článku vám ještě napíšu pár slov o Loonu a celkově o důležitosti prevence :)
Předně bych tímto chtěla Elninu pogratulovat k narozeninám a popřát jim, aby se jim v oblasti prodeje parfémů a kosmetiky nadále dařilo a posouvali se stále vpřed! Jsem ráda, že s nimi mohu dlouhodobě spolupracovat a děkuji za zaslání tohoto balíčku. Je super, když někdo slaví narozeniny, ale dárky dostávají i jiní :)
V balíčku jsem tedy našla dva parfémy - Bvlgari a miniaturku Karl Lagerfeld. Z pečující kosmetiky mě potěšilo tělové mléko od pro mě neznámé značky Escada, to jsem si uložila na příští léto, přeci jen teď už se tou letní vůní a obalem nehodí. Pak tam byla černá slupovací maska Pilaten, kterou dobře znám a sama ji mám doma, ta tedy poputuje do giveaway k někomu z vás. A do soutěže dám i dekorativku, tedy řasenku od Max Factor a rudou tužku na rty, u které se mi nepodařilo zjistit název značky :D Řasenek se mi teď nakupilo doma fakt hodně a produktů na rty mám taky dost, zejména těch v klasické červené / rudé barvě.
Parfémy mě potěšily asi nejvíc, ten od Bvlgari má nádherný flakonek a i když v papírové krabičce to vypadalo, že vůně bude velká, nakonec mě čekal jen 25ml flakonek. Ale to je dobře, i vůní mám ve sbírce hodně a tato se aspoň hodí do kabelky svou velikostí. Je to konkrétně Omnia Amethyste, nádherně jemná květinová vůně. Srdce tvoří kosatec a bulharská růže, hlavu pak růžový grapefruit a zelené tóny.

Miniaturka Karl Lagerfeld For Her (4,5 ml) je naprosto rozkošná, je to reálná zmenšenina velkého flakonu, akorát nemá stříkátko, musíte si ji nalít do dlaní. Opět květinová vůně s ovocnou hlavou - srdce tvořené magnolií, růží a frangipani, hlava z citronu a broskve. Pokud by vás zaujala, mají ji na Elninu teď v obrovské slevě, 85ml flakon jen za 580 Kč (z původních 2399 Kč, to už se sakra vyplatí).

A nezapomeňte, že na Elninu se dá nakupovat přes Plnou peněženku, takže se vám ještě vrátí nějaká procenta z objednávky :) Pokud tam ještě nemáte účet, registrujte se přese mě (odkaz), dostanete peníze do začátku a pokud díky vašim nákupům ušetříte aspoň 50 Kč, já pak získám provize za vaše doporučení.
No a teď ještě zpátky k Loono - v balíčku jsem našla dvě nálepky a nádherný sešitek s obálkou s prsama. Ten má na svědomí papírnictví Printintin, český projekt tří šikovných slečen, které milují designové papírenské věci. Loono takto šíří osvětu o důležitosti prevence, ať už v samovyšetřování prsou a koulí či v předcházení srdečních chorob. Tak se sami zamyslete, jestli pro vaše zdraví nemůžete udělat jeden snadný krok navíc. My holky to máme s vyšetřením prsou jednodušší, každý měsíc po skončení menstruace si na ně můžeme sáhnout, prohmatat a zjistit, jestli je všechno v pořádku. A kluci si prostě stanoví den v měsíci, kdy si budou sahat na koule. A nebo jim na ně může sahat partnerka a naopak, nemusí to být jen samovyšetření ;) Kdybyste o aktivitách Loono chtěli vědět víc, mrkněte k nim na web nebo je sledujte na sociálních sítích.

Jak se vám obsah balíčku líbí a co říkáte na spolupráci Elnina s Loono? Znali jste už tuto neziskovku nebo její kampaně? A jak jste na tom se samovyšetřováním prsou / varlat? Budu se moc těšit na vaše komentáře! Díky za přečtení článku a budu se těšit zase brzy u nového :)

3 komentářů

  1. Vůbec jsem Loono neznala, ale podpora neziskové organizace je od Elnina moc hezká věc. Balíček jsem taky dostala, věci v něm mě moc potěšily a největší radost jsem měla taky z těch vůní.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Me se tenhle projekt s elninem líbí, je potřeba šířit i tyhle věci. Balíček je jinak super, líbí se mi miniatura parfému od Lagerfelda, už jsem jí byla očichat v parfumerii :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)