L'Occitane Verbena | ledové osvěžení

Užijte si ledové osvěžení. To je věta, kterou v těchto vedrech chcete slyšet, určitě každý děláme všechno proto, aby nám nebylo takové horko. Značka L'Occitane přišla na léto s limitovanou řadou Verbena, ve které najdete několik produktů, které mají osvěžit vaše tělo. Ke mě se v PR balíčku dostal sprchový a tělový gel, dále jsem v něm našla krásnou osušku s lístky verbeny a pak také plátěnou tašku se stejným vzorem, kterou využiju, když půjdu někam k vodě. Dnešní článek ale bude hlavně o dvou kosmetických produktech, tak jdeme na to!

Ledově osvěžující sprchový gel Verbena

Oficiální popis: Objevte Ledově osvěžující sprchový gel Verbena, který můžete nanést na suchou pokožku pro ještě intenzivnější ledový efekt. Okamžitě osvěží vaši pokožku a zanechá ji dokonale čistou a jemně provoněnou jiskřivou vůní Verbeny. Vychutnejte si okamžitý ledově osvěžující efekt, který vás okamžitě vzpruží. S trochou vody vytvořte pěnu a poté opláchněte. Perfektní únik před horkými dny.

Obecně se mi líbí balení sprchových gelů od L'Occitane, takže to chválím i tady hned na začátek. Konzistencí je sprcháč hodně tekutý, takže mi chvilku trvalo, než jsem odhadla množství, které si dávám do dlaně. Nanášení na suchou pokožku kupodivu vážně funguje, ale stejně raději používám sprcháč klasicky až po namočení. Mému tělu poskytne okamžitý chladivý efekt, akorát je potřeba vyhnout se intimním partiím, tam by ten efekt mohl být až příliš chladivý ;) Sprchový gel má 250 ml a koupíte ho TADY za cenu 415 Kč.

Ledově osvěžující tělový gel Verbena

Oficiální popis: Tělový gel Verbena poskytuje pokožce hydrataci a intenzivní svěžest a zanechává ji jemně provoněnou jiskřivou vůní Verbeny. Ledově osvěžující, tyrkysově průsvitný gel, se rychle vstřebává do pokožky. Složení s mentolem vašemu těla dodá neuvěřitelnou dávku osvěžení a zároveň zanechá na pokožce lehkou vůni. Pro ještě intenzivnější osvěžení uchovávejte tělový gel v ledničce.

Na tenhle gelík jsem se hodně těšila! Pamatuju si, že pár let zpátky bylo hitem v DM drogeriích tělové želé od značky Balea a gel od L'Occitane mi ho dost připomíná. Konzistenci to má podobnou jako gel do vlasů, akorát tekutější. Při mazání cítím lehký chladivý efekt, který se rozvine do hodně intenzivního osvěžujícího pocitu pár minut po aplikaci. A řeknu vám, v těch pařácích to je velká parádička! Jen to bohužel docela lepí, což ten příjemný pocit trochu snižuje... A musíte si potom dobře umýt ruce, jinak by vás to začalo pálit mezi prsty. Tělový gel má 150 ml a seženete ho TADY za cenu 715 Kč.
Kdybych to měla shrnout, oba produkty jsou svými vlastnostmi fakt povedené a je sranda něco tak osvěžujícího v létě používat, fakt to v těch vedrech aspoň trochu pomáhá, abych se necítila jako roztíkající se cupcake. Určitě to ale nejsou žádné kosmetické must-have produkty, obejdete se bez nich. Pokud vás ale baví, když značky dělají limitky zaměřené na aktuální období, tak tohle rozhodně doporučuju vyzkoušet.

Mimochodem, když během srpna nahrajete na Instagram fotku s nějakým L'Occitane produktem nebo fotku z některého jejich obchůdku a označíte na ní @loccitane_cz, dostanete pak na prodejně malý dárek ;)

Dejte mi vědět, jak se vám tato limitka líbí a napište mi, co děláte vy pro to, aby vám nebylo takové vedro. Budu se těšit na vaše komentáře! Mějte se krásně :)

5 komentářů

  1. Upřímně jsem od této značky ještě nic neměla. Ale líbí se mi velmi tyhle obaly, vypadají super :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem od této značky zatím nic neměla, ale produkty mě zaujaly, působí opravdu svěže :).

    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé :) po vzhledové stránce ty produkty značka faakt umí. Já jí osobně nikdy nezkoušela. Přijde mi zbytečně drahá. Já ty vedra snáším, jako asi každý špatně. Takže se snažím být doma v nejchladnější místnosti, ale ne vždy to jde :) takže potom to na dvoře jistí vířivka a nebo tonizující voda :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Značka mě už dlouhodobě láká a tyto dva přípravky vypadají dobře i obalem. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se líbí, určitě by stála tato limitka za vyzkoušení.:) Obal i popis vypadá dobře. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)