Yves Rocher | Hydra végétal

Ahoj! V dnešním článku vám představím produkty z hydratační řady od Yves Rocher, které mi v červnu přišly a už je nějakou dobu testuju. Jedná se konkrétně o řadu Hydra Végétal, která obsahuje mimo jiné těchto 5 produktů: odličovací mléko, pleťové tonikum, čisticí gel, peeling a krém na obličej. Všechno mi to přišlo v nádherné krabici s nápisem Act beautiful, což je iniciativa Yves Rocher, díky které nadace YR sází stromy. Vnitřek krabice je vysunovací a samotná krabice je pěkně těžká, ale už jsem ji stihla využít na uskladnění kosmetiky.
Pokud sledujete aspoň nějaké blogery, určitě jste si v souvislosti s touto řadou všimli kampaně Stovky výrazů, jedna tvář. Šlo o to poukázat na fakt, že každý den vystřídáme stovky různých výrazů v závislosti na naší náladě, našich reakcích a emocích, ale tvář jako takovou máme jen jednu a je potřeba o ni pečovat a hydratovat ji. K tomu by nám měla být nápomocná právě řada Hydra végétal.
Obecně o řadě Hydra végétal: Nepřetržitá hydratace až na 48 hodin! Dopřejte své pleti non-stop vyživení, navraťte jí jas, jemnou texturu a udržte ji mladou a zářivou. Řada Hydra Végétal byla vyvinuta speciálně pro potřeby normální a smíšené pleti. Účinně a trvale hydratuje a povzbuzuje přirozený jas pokožky. Zvolili jsme kosmatcovník pro své schopnosti zachytit vodu a držet ji ve svých listech. Používáme z ní speciální výtažek – buněčnou vodu, která podporuje hydrataci pleti. Pomáhá pleti zachytit vodu ve všech jejích vrstvách a udržet ji tam pro nepřetržitou hydrataci. Kosmatcovník je pěstován na našich vlastních polích v La Gacilly ve francouzské Bretani.

Čisticí gel Hydra végétal

Oficiální popis: Čistící gel Hydra Végétal hloubkově čistí a zároveň osvěžuje pleť díky své výjimečné textuře. Účinně odstraňuje nečistoty a make-up z pleti, která je po použití jemná a čistá. Bez barviv, minerálních olejů a parabenů. Více než 93 % složení je přírodního původu, navíc balení je ekologické.

Napoprvé se mi stalo, že jsem si gelu vymáčkla do dlaní hrozně moc, takže na to pozor, je docela tekutý. Stačí ho malinko na to, aby napěnil a dočistil celý obličej. Gel příjemně voní, pleť mi vyčistí dokonale, není po něm vysušená a nijak nepne. Gel zakoupíte v tubě s objemem 125 ml za 249 Kč (tady) nebo v balení s pumpičkou, co má 390 ml, za 349 Kč (tady).

Gelový peeling Hydra végétal

Oficiální popis: Exfoliační gel je po celý rok ideálním přípravkem pro obnovu pleti a jako příprava pleti na použití hydratační péče. Odstraňuje odumřelé buňky, a obnovuje tak přirozenou buněčnou regeneraci pleti. Peeling obsahuje bambusové mikrogranule, které mají velmi šetrný exfoliační účinek.

Peeling obsahuje mini granulky, které hezky napomáhají k odstranění odumřelých buněk. Není nějak extra hrubý, ale zároveň ho cítíte, řekla bych, že ta hranice mezi jemností a hrubostí je tak akorát. Je vhodný na použití 2x týdně, já ho používám spíše jednou týdně. Pleť je po něm hebká, projasněná a neztrácí hydrataci. Peeling se prodává v 75ml tubě za cenu 249 Kč (tady).

Hydratační péče na den a noc Hydra végétal

Oficiální popis: Hydratace, která vydrží až 48 hodin. Pleť je okamžitě zavodněná, září zdravím a její struktura je jemná na dotek. Pleť vypadá zdravě a svěže. Dlouhodobou hydrataci zajišťuje buněčná voda z kosmatcovníku, která pomáhá vodu ukládat do všech vrstev pleti a napomáhá ji tam udržet co nejdéle. Fluidní textura krému je vhodná i jako podklad pod make-up.

Tento krém mě moc baví. Není vůbec hutný, spíše to je taková krémovo-gelová textura, hodně svěží, je vidět, že obsahuje tu buněčnou vodu. Na ty letní pařáky mi tento krém vůbec nevadí, hned se mi do pleti vsákne, pleť je napapaná a vůbec nelepí. Používám ho každé ráno na očištěnou pleť před tím, než nanáším make-up. A jak tvrdí už složení výrobku, jako podklad pro make-up je to paráda. Krém je určený pro normální až suchou pokožku, koupíte ho v 50ml kalíšku za 399 Kč (tady).

Hydratační odličovací mléko Hydra végétal

Oficiální popis: Tající textura Hydratačního odličovacího mléka šetrně odličuje make-up a odstraňuje nečistoty z pleti. Po jeho aplikaci je pokožka okamžitě hydratovaná, jemná na dotek a získává pocit pohodlí.

Odličovací mléko jsem vůbec netestovala, nemám tento typ produktu úplně v oblibě, a tak jsem se rozhodla, že vám ho nechám do nějaké soutěže. Časem se tedy někde objeví a budete ho moci vyhrát :) Jinak ho ale koupíte v balení 200 ml za cenu 225 Kč (tady).

Hydratační tonikum Hydra végétal

Oficiální popis: Osvěžující textura Hydratačního tonika tonizuje a povzbuzuje pokožku, která je po použití rozjasněná a příjemně jemná na dotek. Pleťová voda odstraňuje složky, které pokožku vysušují a připravuje pleť na aplikaci krému. Po jeho aplikaci je pokožka okamžitě hydratovaná, jemná na dotek a získává pocit pohodlí.

Tohle je taky produkt, který mě z této řady baví. Tonikum velice příjemně voní (ostatně jako celá tato řada), používám ho večer na dočištění pleti, když se mi nechce čistit pleť na mokro, jen nanesu trochu tonika na tamponek a pleť dočistím. Zbytky nečistot krásně vytáhne, zatáhne póry a pokožku zklidní. Občas ho použiju i ráno, když mám pocit, že po noci mám pleť znečistěnou víc než normálně. Tonikum se stejně jako odličovací mléko prodává v balení 200 ml za stejnou cenu, tedy 225 Kč (tady).
Jak vás tato hydratační řada od Yves Rocher zaujala? Zkoušeli jste už něco nebo si děláte na některý z produktů zálusk? Já musím říct, že na léto je to moc příjemná kosmetická řada, která mi pleť udržuje hydratovanou, dokonale čistou a projasněnou. Krém a tonikum používám na denní bázi, po gelu a peelingu sahám také poměrně často. Budu se moc těšit na vaše komentáře, díky za přečtení článku a mějte se krásně :)

4 komentářů

  1. Tahle jejich pečující řada se mi hodně líbí. :) Zatím jsem zkoušela jen vlasovou péči.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Celú túto sadu by som hneď vyskúšala, všetko vyzerá super. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  3. Všetky produkty vyzerajú úžasne, moja pleť by momentálne potrebovala poriadnu hydratáciu :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  4. Čistící gel z řady Hydra Végétal používám už staršně dlouho a je to můj velký favorit, co se čistících gelů týče :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)