Klorane vyživující sprchový gel & tělové mléko

Ahoj! Pamatujete si na článek, kde jsem vám psala o dermocentru v rámci Chytré lékárny? Předesílala jsem tam, že jsem od Chytré lékárny dostala nějaké produkty na testování, mimo jiné se jednalo o set sprchového gelu a tělového mléka od značky Klorane. Klorane je lékárenská značka, které patří do rodiny společně s Avène nebo A-dermou, už jsem se s ní setkala, ale zkoušela jsem od nich akorát miniaturku šamponu. Z testování sprchového gelu a tělového mléka jsem byla nadšená, ještě když mi je paní šéfová předávala se slovy "tu péči od Klorane si moc užijete" :)
Oba produkty spadají do produktové řady, která obsahuje máslo cupuaçu a zajišťuje tělu pořádnou dávku hydratace. Ty sety sprcháče a tělového mléka nabízí Klorane celkem čtyři, já jsem testovala vůni listů fíkovníku, díky jiné spolupráci se ke mně dostala parfemace s extraktem z yuzu (soutěž o tuto sadu níže ve článku), pak je k mání ještě vůně květů ibišku a květů samotného cupuaçu.

Sprchový gel s listy fíkovníku

Oficiální popis: Tento sprchový gel bohatý na máslo cupuaçu myje pokožku aniž by ji vysoušel díky jemné mycí bázi bez mýdla s lehkou pěnou. Parfemace Listy fíkovníku s osvěžujícími nótami fíkového sorbetu, bílého čaje a frézie promění vaše sprchování v okamžik pohody.

Tělové mléko s listy fíkovníku

Oficiální popis: Toto lehké mléko bohaté na máslo cupuaçu, 1,5 krát výživnější než bambucké máslo (karité), se snadno vstřebává a nelepí. Jeho velmi lehká textura z 96 % přírodního původu hydratuje všechny typy kůže po dobu 24 h.

Obaly obou produktů nezatěžují přírodní prostředí, složení sprchového gelu je navíc bioodbouratelné. Vůně obou produktů je naprosto omamná, hodně mi to sedlo do noty. Kombinace květinových a ovocných tónů, do toho bílý čaj, to je přesně něco pro mě.
Sprchování se sprchovým gelem si moc užívám, stačí ho nalít do dlaně poměrně málo a i když nemá mycí bázi na základě mýdla, tak hezky jemně napění. Pokožku jemně umyje, nevysuší ji a zanechá ji hydratovanou a nádherně provoněnou. Když se potom ještě namažu tělovým mlékem, zajistím si, aby mi pokožka voněla až do rána. Tělové mléko má lehkou strukturu, tím pádem je vhodné i teď na léto. Hezky se roztírá, prakticky ihned se vstřebává do pokožky a na kůži nelepí, pyžamko si můžu obléct hned. Navíc mi u mléka vyhovuje dávkování pumpičkou, díky které produktem neplýtvám.

Oba produkty můžu vřele doporučit, ať už se chcete hýčkat samy nebo potěšit tímto setem někoho blízkého, nešlápnete vedle. Tělové mléko by mělo stát 249 Kč a sprchový gel 149 Kč, takže to ani není cenově nedostupná kosmetika.
No a jelikož se mi díky jiné spolupráci sešly doma tyhle sady dvě, tak tu mám pro vás soutěž. Už tak té kosmetiky mám fakt hodně, takže raději udělám radost někomu z vás než si to syslit doma :) Zelený set je vlastnostmi úplně stejný, liší se jen vůní, voní po extraktu z kůry yuzu (japonský citrus), neroli a vodním mechu. Je to spíše svěží vůně, napůl citrusová, napůl květinová.
Co je pro zapojení se do soutěže třeba udělat?
1. Sledovat můj blog buď přes GFC, Facebook nebo Instagram a napsat mi uživatelské jméno, pod kterým blog na dané platformě sledujete.
2. Napsat mi do komentáře, jaké máte plány na léto - co budete dělat, kam jedete :)
3. Připsat mailovou adresu, kde vás v případě výhry kontaktuji.
4. Pokud mě sledujete na více platformách, můžete přidat bonusový komentář nebo dva (a prosím vždy připsat, za kterou platformu / soc. síť komentář vkládáte).

Soutěže nechám běžet klasicky týden a vítěze vyhlásím na svém Facebooku v pátek 13. 7. - takže pro někoho to bude šťastný den :D

Jak se vám dnešní článek líbil? Máte s nějakým produktem od Klorane zkušenost? Budu se moc těšit na vaše komentáře, díky za přečtení článku a mějte se krásně!

31 komentářů

  1. Tohle vypadá na skvělou dvojici a ta vůně může být super. Letní dovolenou ještě naplánovanou nemáme, ale snad se podaří někam vyrazit aspoň na pár dní. :-)
    GFC Genevra, genevra43@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. FB Martina Kupčová, genevra43@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Instagram Life by Martina, genevra43@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Sleduji na GFC jako Monika
    V plánu na léto mám práci a nějakou kratší dovču s kamarádkou :)
    moncha17@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, sleduji přes GFC jako Simona Zahrádková. Již jsme byli v Moravském krasu, určitě doporučuji, nejvíce se mi líbila asi jeskyně Balcarka. Ještě jsou pak v plánu nějaké výlety po Plzeňském kraji, možná i Šumava. ssimka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  6. A na FB sleduji pod stejným jménem tj. Simona Zahrádková. Mail ssimka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  7. A na IG sleduji jako ssimka.2007 mail: ssimka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Úplně naplánováno ještě nemáme, ale každoročně jezdíme do Znojma a do Jindřichova Hradce. Ale doporučuji vyhlídky kolem Jetřichovic. Byla jsem tam tedy asi před deseti lety, tak snad to tam nepřestalo být tak krásné. :-) meskjana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. A na FB sleduji jako Jana Svobodová. meskjana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Tieto produkty nepoznám, ale rada by som ich vyskúšala. :) Cez GFC sledujem už roky buď ako Sangey, Sabča alebo Sabi, teraz už fakt neviem. :D Ja leto trávim s priateľom v Brne, tak už to samo o sebe je zážitok, ale chceli by sme si zájsť aj do Prahy a s kamarátom premýšľame nad Berlínom. :) Mail je sange578@gmail.com

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee tak to doufám, že využiješ moje tipy nana kavárny a různé jiné podniky :) Třeba se někdy potkáme ve městě, Brno je přes léto moc fajn místo. Berlín moc doporučuju :)

      Vymazat
  11. O tejto značke čítam prvý krát, ale vyzerá fajn :) ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  12. O této značce už jsem slyšela ale ještě jsem nic nevyzkoušela a ráda bych :).
    Sleduji tě jako Kristýna Altmanová
    Za pár dnů mě čeká dovolená v Turecku, kde jsem ještě nikdy nebyla takže jsem moc zvědavá :). Jinak budu relaxovat v přírodě a užívat si sluníčka :).
    altmanovakristynka@gmail.com

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, sleduji tě přes GFC jako Laya Marla.
    A přes léto se budu hlavně snažit pracovat, ale těším se na to, že půjdu na několik pěších pochodů po horách v Čechách.

    thelayamarla@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. A přidávám další komentář za sledování na FB jako Anežka LM.

    thelayamarla@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  15. GFC Vendula Janků
    Chystáme se do Jeseníků a už se moc těšíme :)
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. FB Vendula Janků
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. GFC: Peťuška
    keďže sa mi pred 2 týždňami narodila dcérka, tak program na leto máme istý... vidím to len na prechádzky... :)

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  18. IG: _p_e_t_u_s_k_a

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  19. Musí to úžasně vonět :)

    1. sleduji v3ronika life
    2. mám doma 16ti denní miminko takže se letos nikam nechystáme :) až příští rok
    3. verasy@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj, vůně zní dobře:-) Já jsem zrovna v Irsku na dovolené. Sleduji tě jako Hanka Blažková přes GFC a jako Hanča Číča Blažková přes FB. Můj email je hanicka.cica@seznam.cz.
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  21. druhý komentář za sledování přes FB
    Ahoj, vůně zní dobře:-) Já jsem zrovna v Irsku na dovolené. Sleduji tě jako Hanka Blažková přes GFC a jako Hanča Číča Blažková přes FB. Můj email je hanicka.cica@seznam.cz.
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  22. Značku poznám a už som od nej vyskúšala aj testovacie balenie vlasovej starostlivosti :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  23. Vypadá to, že letos dovolenou strávíme doma. Adoptovali jsme psího kamaráda, navíc je naše fenka čerstvě po operaci, takže jim dáme čas na regeneraci a sžití. Nám to ale nevadí, pro nás jsou pejsci důležití. Tak jsme pořídili na zahradu bazén a dovolenou máme hned :) Nejde o místo, ale o to, jak ji prožijeme. A my si ji užijeme i doma za plotem :)
    GFC Mirka Škampová, miuka12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Zdravím :-),
    moje léto bude pracovní, maximálně pár víkendových výletů, ale nestěžuju si :-).
    Na GFC tě sleduju jako paya.

    papaaaya@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  25. A přidávám bonusový komentář za sledování na FB jako Paya Kalusová.
    papaaaya@gmail.com

    :-)

    OdpovědětVymazat
  26. Sleduji GFC - Petra Brázdová.
    Za 14 dní jedeme do Chorvatska a pak nějaké výlety po ČR.
    brazdova.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Od této kosmetiky jsem ještě nic neměla. Jinak sleduji přes GFC jako Kate P.
    somethingbykate@seznam.cz

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  28. A na Youtube sleduji také jako somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)