Avon | letní barevný balíček

Ahoj! Tak jak si užíváte těch letních teplot, co venku panují? Opalujete se, chodíte k vodě nebo se jako já paříte ve městě / v práci / doma a chladíte se zmrzlinou a ledovým kafem? Spousta značek také přes léto přichází s novými produkty a ani Avon není výjimkou. Zastoupení Avonu mi nedávno poslalo žlutou krabici plnou letních vychytávek, které vám v dnešním článku představím. V krabici jsem našla i petrolejově zelený malý ručníček, který se vždycky hodí :) A rovnou jsem ho spolu s krabicí využila na focení, takže fotky jsou tentokrát hodně barevné, trochu až crazy, ale hodilo se mi to k těm produktům, tak snad se vám to bude líbít!

Z pečující kosmetiky jsem v boxu našla hydratační voděodolný sprej na opalovaní SPF 15, který obsahuje mandlový olej a rychle se vstřebává. Oceňuji rozprašovač, psala jsem to už u recenze opalovací mlhy od Biodermy, že mě nebaví klasická opalovací mléka, která musíte roztírat. I u tohoto spreje u Avonu je ta aplikace jednoduchá, stačí nastříkat a lehce rozetřít, sprej se fakt rychle vstřebá a není moc mastný. Momentálně ho mají v akci za 130 Kč.

Z řady Avon Care Sun+ byl v balíčku i chladivý sprej po opalování s vitamíny B, C, E a aloe vera. Ve Vídni se mi podařilo si jeden trochu trochu připálit ramena a tento sprej mi to hezky ochladil a zajistil, že to šlo do hněda a kůže se mi nesloupala. Chladivý sprej seženete nyní za 100 Kč.

Osvěžující tělový sprej je pro Avon typický, tentokrát se ke mně dostala verze s kokosem a karambolou. Já tento typ produktu nevyužiju, takže na vás čeká v krabici, kde skladuju věci do giveaway :) Ale mají teď na některé vůně super akci, kdy sprej koupíte jen za 35 Kč, mimo jiné i tento kokosový, tak určitě mrkněte na jejich e-shop!
Do giveaway půjde i tato paletka očních stínů Epic Intense, jelikož já oční stíny téměř vůbec nevyužívám a když už, tak nějaké decentní do hněda. Tohle je na mě pořádná divočina, tak snad to některé z vás udělá radost časem v nějaké soutěži. Stíny jsou v paletce čtyři - žlutý, modrý, tmavě a světle fialový, a dají se použít jak na sucho, tak na mokro pro intenzivnější barvu. Paletka stojí 249 Kč.
Dále v boxíku byla řasenka, rtěnka nebo spíš topper a lak na nehty.
Rtěnka Epic Lip Transformer je speciální rtěnkou, která se sice dá použít jen tak sama o sobě pro jemně třpytivý vzhled rtů, ale hlavně se používá jako topper na ostatní rtěnky. Avon slibuje, že tato rtěnka promění jakoukoliv matnou rtěnku na metalický odstín s holografickým efektem. A já si říkám, proč by to někdo chtěl? Přeci když si kupuju matnou rtěnku, chci, aby byla matná, a nebudu přes ni používat nějaký topper, aby se z ní stala třpytivá. A pokud bych tohle nanesla na klasickou ne-matnou rtěnku, tak si říkám, že se to bude mazat a buď to fakt vůbec nepůjde nanést nebo ten efekt nebude moc vidět. Takže já nevím, zatím jsem to nepoužila a přemýšlím, zda si rtěnku nechat nebo ji také posunout dál. Co myslíte, jak byste tento produkt využily vy? Rtěnka stojí 199 Kč.
Jakou jinou řasenku na léto než voděodolnou? Přeci jen, jak se člověk potí, řasenky mají tendenci obtiskávat se na víčko a rozmazávat se pod oči. Tato řasenka Big and Daring by měla zajistit zvýrazněné řasy, žádné žmolky ani rozmazávání. Já z ní ze začátku byla nadšená, řasy mi dělá fakt krásně výrazné a nijak je neslepuje, i když manipulace s velkým kartáčkem není nejjednodušší. Ale jak postupně přicházela ta velká vedra, všimla jsem si, že i když si dávám řasenku jen na horní řasy, mám přes den načernalé šmouhy pod očima. Takže stoprocentně voděodolná ta řasenka opravdu není, bohužel... Momentálně ji mají za 140 Kč.
A posledním produktem v zářivé barvičce je lak na nehty s gelovým efektem Gel shine značky mark. Je to odstín Sapphired Up, krásná královsky modrá, sytá barva už v první vrstvě. Dobře kryje, nepruhuje, rychle zasychá a na nehtech vydrží lak v hezkém stavu týden. Moc mi vyhovuje i štěteček laku, je dost široký, abych nemusela každý nehet přejíždět několikrát. Společně s gelovými laky od Rimmelu mi ty gelové od Avonu vyhovují úplně nejvíc. Mají ho teď ve výprodeji za 60 Kč.

To by bylo z tohoto balíčku i z dnešního článku všechno. Dejte mi vědět, jak se obsah boxíku líbil vám a jestli jste některý z produktů od Avonu zkoušely. Děkuju za přečtení článku, Avonu díky za zaslání produktů a všem vám přeju krásné letní dny :)

4 komentářů

  1. Avon mám ráda a řadu produktů používám již léta a moc mi vyhovují.

    OdpovědětVymazat
  2. Zaujal mě ten osvěžující sprej, takže se těším na soutěž :) :-D


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Veľmi sa mi páči riasenka a ten telový sprej je môj all time favourite z Avonu! :) Navyše krásne vonia a mohla by som ho používať každý jeden deň. :D

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)