Yves Rocher | koncentrovaný šampon na vlasy

Ahoj! Červen byl pro mě hetický i kvůli množství různých PR balíčků, které mi přišly, tak jsem testovala spoustu novinek. Jednou z nich byl i nový koncentrovaný šampon od značky Yves Rocher, který se zařadil do nabídky produktů s logem I <3 my planet a patří do iniciativy s názvem Act beautiful. Určitě už jste o tom někde četli nebo slyšeli, když si v YR zakoupíte produkt s označením I <3 my planet, přispějete tím k výsadbě jednoho stromu. Takto za celou dobu svého působení Nadace YR vysadila bezmála 80 milionů stromů, více o této iniciativě si můžete přečíst TADY.

Koncentrovaný šampon pro zářivé vlasy

Šampon mi přišel v krabici, která byla vystlaná mechem a hned to celé na mě dýchlo přírodou. Ostatně 100ml balení koncetrovaného šamponu má tu výhodu, že se na něj spotřebuje méně plastů (v porovnáním s 300ml nekoncentrovaným balením), obal je 100% recyklovatelný a navíc obsahuje 98% složek přírodního původu. Jeho mycí báze je rostlinného původu a šampon je díky tomu biologicky odbouratelný, s jeho rozložením v přírodě si tedy také nemusíte dělat starosti.

Množství šamponu by mělo vystačit na 30 umytí, což v mém případě bude možná i dvakrát tolik. Super je, že šampon se dávkuje z lahvičky pomocí membrány, takže stačí lahvičku zmáčknout a do dlaně vám vyteče akorát množství lískového oříšku, které bohatě stačí na umytí vašich vlasů. Šampon hustě pění, toho jsem se trochu bála, aby pěnil dostatečně, když je téměř 100% přírodní, ale mé obavy se nenaplnily. Moc příjemně voní, je hodně svěží, ideální teď na léto. Vlasy mi po umytí vrzají pod rukama, což je vždycky známka toho, že jsou dokonale umyté a nezůstaly na nich žádné chemické složky, které by vlas jen obalily, ale neposkytly mu žádnou výživu.
Vlasy mi po umytí tímto šamponem bohužel nevydrží čerstvé delší dobu než u jiných šamponů, ale není to ani žádná tregédie, že bych byla nucena si je druhý den umýt znovu. Běžně mi vydrží 3 dny hezké a čtvrtý den ráno je musím umýt, s tímto šamponem je raději umývám už třetí den večer - takže fakt nic hrozného :) Šampon je skvělým pomocníkem na cestování, díky 100ml balení s ním můžete i do příručního zavazadla. Stojí krásných 99 Kč a když si uvědomíte všechny ty benefity, které jeho koupí získáte a zároveň darujete, tak je to paráda. Koupit si ho můžete TADY nebo v jakékoliv prodejně Yves Rocher.

Co na mou dnešní recenzi říkáte? Už jste o tomto šamponu někde slyšeli nebo jste ho už i zkoušeli? Budu se moc těšit na vaše komentáře a přeji vám krásné letní prázdniny, ať už je budete trávit jakkoliv a kdekoliv :)

7 komentářů

  1. O šamponu jsem už četla, ale vyzkoušený ho nemám. Možná někdy taky vyzkouším až zase zavítám do jejich obchůdku. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Tieto šampóny som videla snáď všade na Instagrame a ozaj rada by som ich skúsila aj ja. :) Pekná recenzia. ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  3. Koupila jsem si ho než jsem letěla do Budapeště, protože se mi líbí tahle iniciativa Yves Rocher a abych si ho mohla vzít na palubu, protože jsem měla právě pouze kabinové zavazadlo a nechala jsem ho doma - klasika :D Tak ho zkusím až mi dojde příště šampon.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo tak to se občas stává, člověk už si úplně maluje, jak na dovolené využije miniaturky a vzorečky, co se vždycky nastřádají, a pak na to stejně zapomene :D Tak snad na něj brzy dojde řada a vyzkoušíš ho!

      Vymazat
  4. Od Yves Rocher jsem už šampóny zkoušela, tenhle ale myslím zatím ne. Šampóny které jsem zkoušela, mi celkem vyhovovaly.

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
  5. Tento šampón neznám, většinou si kupuji šampón pro regeneraci vlasů. či na růst. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. Také tento šampon neznám, ale vypadá zajímavě :-) Ono těch šamponů je tolik, že snad nejde je všechny znát. Já momentálně soukromě testuji přírodní šampon s CBD a jsem s ním spokojená. Hledala jsem nejlepší (přírodní) šampony na vlasy , protože nic chemického používat nechci a tento je skvělý :-) .

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)