New in #73

Ahoj! Když jsem tak přemýšlela, jaký článek bych mohla na květen připravit, napadlo mě, že tu dlouho nebyl new in, tedy ukázka toho, co jsem si koupila nebo dostala za poslední dobu. Jelikož jsem měla v květnu narozeniny a taky se mi sešlo pár balíčků ze spoluprací, tak jsem to všechno nafotila a ukážu vám nové přírůstky jak z kosmetiky, tak oblečení.

Začnu zásilkou produktů z Havlíkovy apotéky - přišla mi řada Krásná slečna, z níž krém na obličej už jsem chtěla zkusit delší dobu. K tomu přišel ještě čistící elixír na pleť a maska před a po pařbě. Krém i elixír už pár dní testuju, na masku ještě nedošla řada, protože stárnu a už dávno nejsem party girl O:-) Jinak se brzy těšte na report z prodejny Havlíkovy apotéky v Brně a taky na recenzi této řady.
Další zásilkou byl balíček z Avonu, který přišel s novou řadou Anew Perfect Skin určenou pro mladou pleť. Hlavním produktem je čistící COSI, na jehož použití stačí jen 15 vteřin a o něhož si brzy budete moci zasoutěžit na mém Facebooku. Vedle toho přišel ještě BB cream a wake up cream ze stejné řady, oboje má ochranný faktor a těším se, až všechno začnu testovat. A květen patří i překrásným pivoňkám, které jsem využila na focení :)
Ke spolupráci mě oslovila lékárenská značka Le Chaton a La Chèvre, kterou jsem doposud vůbec neznala. Zaslali mi nádherný balíček s názvem Anděl radosti, ve kterém byl denní a noční krém a pak také pleťový balzám. Během června se těšte na recenzi a bližší představení produktů. V DMku jsem doplnila zásoby spreje na nohy a do bot, protože toho přes léto není nikdy dost. A taky jsem dokoupila nový suchý šampon od Batiste, tentokrát jsem sáhla po limitce Luxe, kterou si hodně chválila Evča Flabgee. Voní fakt luxusně, jako nějaký parfém :) Sprej stál 40 Kč a suchý šampon klasicky 120 Kč.
Dnes jsem si ještě na poště vyzvedla zásilku od Yves Rocher, ti nedávno přišli s novinkou v podobě koncentrovaného šamponu na vlasy. Řadí se k produktům s logem I <3 my planet, takže jeho koupí pomůžete nadaci YR zasadit strom. Měl by vydržet na 30 umytí a co jsem zatím četla, na rozdíl od sprchových gelů ze stejné řady tento šampon hezky pění. Těším se na testování! A ten způsob prezentace, jakože živý mech v balíčku, to je zkrátka vymazlené, to YR umí :)
V Rossmannu jsem doplnila zásoby antiperspirantu Rexona Maximum Protection, měli ho v akci za 90 Kč, tak jsem si vzala rovnou dva. Verzi Stress control mám nejradši, tu růžovou Confidence jsem ještě neměla, tak uvidíme, jak mi bude sedět.

Pět produktů uprostřed tvoří obsah květnového Fab5ive boxu, jehož rozbalování jsem natáčela na svůj YouTube kanál (tady). Těším se ze značek, které neznám (maska od korejské kosmetiky E-nature, čistící gel s černým uhlím od francouzské značky La Canopée), ze značek, o kterých jsem slyšela, ale neměla možnost je vyzkoušet (sprchový gel a mýdlo od provensálské značky Théophile Berthon a krém na ruce od Human+kind), a z laku na nehty od Essie, který bude super na léto. Fab5ive box si můžete předplatit TU a na více info mrkněte na video :)

Roztomilé pilníčky na nehty jsem dostala od kamarádky k narozeninám spolu s čokoládkou od Lindt, která už je snězená. A produkt vpravo dole je tuhý šampon s výtažkem z kořene Maca od slovenské značky Navia, který jsem si objednávala z e-shopu econea.cz. S tuhým šamponem mám zkušenost jen z Lushe, tak jsem chtěla zkusit něco nového a podpořit téměř lokální kosmetiku. Najdete ho TADY, kupovala jsem ho za 119 Kč.
Z Econea jsem objednávala ještě látkové odličovací tampony, kterých je v balení 10 kusů a jsou to ty velké tampony. Přijdou v pytlíčku, ve kterém je můžete i prát v pračce. Jsou na dotek extra příjemné a už se těším, až je začnu používat, napřed jsem musela dopotřebovat ty klasické jednorázové. Dala jsem za ně 299 Kč, najdete je TU. A jelikož se trochu víc snažím proniknout do světa zero waste, objednala jsem i balení 2 Re-sacků, tedy látkových pytlíků na zeleninu / ovoce / pečivo. Tyhle dva velké pytlíky stály 169 Kč, koupíte je ZDE. A už jsme tím ušetřili tolik plastových sáčků :) Vleze se do nich hodně, pečivo v tom netvrdne rychleji a nás to s Tomem hrozně baví nakupovat do látkových pytlíků.

Poslední kosmetickou věcí je sprchový peeling od Dermacolu v parfemaci hrozny a limetka, jedna z mých nej z řady Aroma ritual. Byl v Rossmannu ve slevě za necelých 90 Kč, a protože jsem měla předchozí super zkušenost se stejným peelingem s melounovou vůní, sáhla jsem po něm hned. Už ho používám a je to boží vůně teď na léto! Moc doporučuju. Není tak super jak peelingy od Ziaji, ale na léto nepotřebuju, aby byl peeling tak olejový a "namazal" mě rovnou ve sprše, takže mi to takto vyhovuje.
Teď něco málo z oblečení, kterého si kupuju poslední rok, možná i déle, čím dál tím míň. Nějak mě nebaví trajdat po obchodech, nemám na to náladu ani čas. Ale jak teď pracuju na své fakultě, moje nová kolegyně mi úplnou shodou okolností u příležitosti narozenin obstarala univerzitní mikču. Chtěla jsem ji strašně dlouho, jen se mi za ni nechtělo dávat 550 Kč. A tak mi osudově nakonec byla podarována :) Je to Mko, takže je mi dost volná, ani ji teď v létě asi nevyužiju, ale na chladnější večery bude úplně ideální. A už se vidím, jak se v ní budu učit v zimě na státnice, to půjde hned lépe, když budu hrdě reprezentovat! 

Pruhované šaty už jste viděli na mně v random článku, jsou z H&M, stály mě 399 Kč a miluju je. Jsou extra jednoduché, pruhy, modro-bílá, sukně do áčka a rukávky. Ale zkrátka to funguje a moc se mi líbí.
U pruhů ještě zůstaneme - z e-shopu H&M jsem si objednala off shoulder halenku s tentokrát svislými proužky. Je sice off shoulder, ale má ještě tenká ramínka, bohužel jsem zjistila, že to úplně nefunguje a nedá se to tak nosit, pořád by mi to vyjíždělo nahoru... Takže ramínka odstřihnu a bude to klasický top se spadlými rameny. A druhou věcí jsou černé volné šortky s vysokým pasem na gumičku. Jsou řešené tak, že okolo gumičky je ještě nechaný kus nařasené látky, který odstává. Ne každému se to líbí (můj Tom je příkladem), já jsem spokojená. Bála jsem se, aby nebyly průhledné, ale naštěstí nejsou! Délka tak akorát, nic extra krátkého, takže super. Halenku jsem vychytala za 249 Kč, šortky ve slevě za 149 Kč. Navíc byla 10% sleva na všechno a doprava zdarma, takže se to vyplatilo pořádně, za 358 Kč celková objednávka.
A tady je můj hlavní narozeninový dárek. Potřebovala jsem nový kufr jako sůl, ten starý textilní s proužky (vážně je mám ráda) se pokazil - co jiného, než kolečko... Tak jsem pátrala na e-shopech a nakonec jsem si objednala tento od značky T-Class v barvě champagne. Je to taková béžová s kapkou rosegold, moc krásná barva. Je stylový, elegantní, skořepinový a hlavně má 4 velká bytelná kolečka, to byl hlavní požadavek, design zas takový prim nehrál. Kolečka se dají v případě potřeby vyměnit, objednáte si náhradní za 150 Kč a nemusíte kvůli pokaženému kolečku zatracovat celý kufr, což tak většinou dopadá. Jsem ohromně spokojená! Kufr stál 1000 Kč, poštovné je na e-shopu obchod-kufry.cz za 100 Kč a jedná se o příruční zavazadlo, co splňuje rozměry kabinového kufru do letadla. Navíc má TSA zámek, no prostě paráda, dobře jsem vybrala :) Kdyžtak odkaz TADY.

Tak co říkáte na moje nákupy a novinky, zaujalo vás něco? Objednáváte oblečení online nebo raději procházíte obchody a raději vše zkoušíte, než si něco koupíte? Dejte mi vědět do komentářů vaše postřehy, už se na ně moc těším. Mějte se krásně a díky za přečtení článku ;)

10 komentářů

  1. Ten kufr je parádní, oblečení se mi líbí a tu Rexonu jsem si nedávno taky koupila. Jsem s ní nejvíce spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. ten kufr je boží! :) taky si chci nějaký takový pořídit, takže díky za tip! :) a to samé s univerzitní mikčou, ale mám to stejně jako ty - skoro 600 Kč se mi za ní dávat nechce no :D tak uvidíme, třeba ji taky dostanu jako dárek :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee tak doufám, že se ti podaří časem ulovit jak nějaký fajn kufr i mikinu! ;)

      Vymazat
  3. Jeej, ten kufr je nádherný! Taky už bych nějaký potřebovala:D.
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé pivoňky, zbožňuji tyhle květiny <3 nová řada od Avonu mě zaujala, tak snad produkty budou super.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky pivoňky miluju! Určitě dám brzy vědět v recenzi, těch produktů pro mladou pleť není tolik, taky doufám, že budou super :)

      Vymazat
  5. Balíček od Yves Rocher je super. :) Nákupy taky super a ten kufr je pěkný :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Univerzitní mikina je obří i v Sku - holt je to pánské číslování. Já ji ráda nosím na výlety a sportovní dovolené, akorát mě mrzí, že po roce už začíná žmolkovat. Ale ty nové letošní by prý měly být o něco kvalitnější.

    Klasické antiperspiranty si už několik let nekupuji a odradila jsem od jejich užívání i část rodiny. Výrobci se sice brání, že souvislost hliníkových solí a rakoviny nebyla vědecky prokázaná, ale výzkumy celkem jasně ukazují, že se hliník v těle koncentruje právě v prsní tkáni, kam prostupuje přes uzliny v podpaží. A vzhledem k tomu, že dnes trpí rakovinou prsu často i mladé ženy do třicítky... Přírodní deodoranty taky fungují, dokonce i to pocení omezí, jen je třeba více hledat a zkoušet, protože každému vyhovuje jiný typ složení.

    OdpovědětVymazat
  7. Havlíková apotéka je skvelá značka :) Mala som vzorky práve z tejto rady a bola som s nimi veľmi spokojná. Určite by som si chcela niekedy v budúcnosti kúpiť niekoľko produktov v normálnej veľkosti práve z tejo sady :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)