Yves Rocher | valentýnský balíček

Ahoj, v dnešní recenzi se podíváme na další z valentýnských balíčků, které mi od zastoupení firem přišly. Tento od Yves Rocher byl velmi bohatý, přišel zabalený v krásné krabičce a hned, jak jsem uviděla jeho obsah, věděla jsem, že ze všech produktů budu nadšená. Nejvíce z parfému Oui à l'amour, který jsme s kamarádkami očichávaly během stáže ve Francii a dostaly jsme při nákupu v YR i jeho vzoreček. Takže začnu rovnou recenzí parfému a pak vám představím i další produkty, které jsem si velmi oblíbila. A dejte mi vědět, co říkáte na fotky v tomto článku, opět jsem si s tím vyhrála a fakt se mi líbí, jak jsem to nafotila :)

EDP Oui à l'amour

Ano lásce. Nádherné jméno pro parfém, že? Ke mně se dostala sběratelská edice flakonku a krabičky, oboje zdobí spousta kytiček a tím, že je to valentýnská edice, je na boku flakonu vyraženo i srdíčko. Asi nemusím říkat, že jsem se do toho flakonku zamilovala? :) Vůně má 50 ml a jedná se o eau de parfum, tedy koncentrovanější vůni než je toaletní voda.
A jaké je složení parfému? Jedná se o květinovou vůni, mnou nejoblíbenější druh vůně.
Andělika: Křupavé a přírodní tóny pro vzrušující svěžest.
Esence z růže: Závan čerstvě utržených květin.
Boby tonka: Ořechové a hřejivé nóty, které dodávají parfému měkkost a vřelost.
Cedrové dřevo: Dřevité tóny pro elegantní nádech.

Parfém na mně vydrží vonět dostatečně dlouho, po celém dni v práci už ho sice necítím, ale klidnější dny se mnou zvládne téměř celé. A vlastně se říká, že když se sebe vůni necítíte, tak je to dobře, okolí ji ale cítí :) Super zprávou pro vás je, že tato limitka parfému Oui à l'amour je stále v prodeji za zvýhodněnou cenu 745 Kč (což je půlka normální ceny, která činí 1490 Kč). Na e-shopu parfém najdete TADY a dokonce ho mají i ve zvýhodněných sadách, kdy vás třeba s malinovým sprcháčem nebo levandulovým mýdlem vyjde ještě levněji :)

Krémové sprchové gely - relaxační a smyslný

V balíčku jsem dále našla dva sprchové gely, každý ve 200ml balení. Jeden z nich voní po magnólii a bílém čaji a má přívlastek "relaxační", ten druhý v sobě skrývá vůni zrnek kávy a byl prohlášen za "smyslný". Oba gely mají příjemnou krémovou konzistenci, bohatě pění a pokožku zanechávají hydratovanou.

Magnólie a bílý čaj je složena z 97 % ze složek přírodního původu, obsahuje gel z aloe vera, esenciální olej z květu magnólie, kterou YR vybral pro její delikátní vůni, jejíž bohatost a intenzitu doplnil jemným aromatem bílého čaje. Je to moc příjemná květinová vůně, která neurazí ani nenadchne. Bude super na léto. Sprcháč najdete na e-shopu za cenu 79 Kč, konkrétně TU.

Zrnka kávy mají stejný základ (gel z aloe vera), stejný podíl přírodních složek, akorát místo květinové vůně se jedná o opravdu opojnou intenzivní vůni kávy. Sama jsem byla překvapená, jak silně sprcháč voní už jen z lahvičky. Při sprchování provoní celou koupelnu a jde dokonce cítit z pokožky ještě pár hodin po sprše. Mě si tahle vůně naprosto omotala kolem prstu a jak jsem byla zvyklá sprcháče střídat, tak tohle mi asi jen tak vonět nepřestane a potřebuju nutně větší 400ml balení. Víc než čistá káva mi to voní jako moje oblíbené Kávenky s příchutí Café Latté, je to sladší vůně. Gel opět stojí 79 Kč a najdete ho TADY. Po dlouhé době sprcháč, který mě ohromil. 

Matná rtěnka Grand Rouge

A dostávám se k dekorativce, balíček obsahoval ještě tři rtěnky, z toho dvě matné z kolekce Grand Rouge. Začnu jejich obaly, které jsou zlaté, přičemž víčko je na povrchu matné, samotná vysouvací část je pak lesklá. Naspodu rtěnky vidíte přes průhlednou část její odstín, i když teda musím říct, že to moc neodpovídá reálnému odstínu, takže bych se podle toho neřídila. Každopádně design obalu je povedený na jedničku s hvězdičkou, vypadá to jako nějaká luxusní rtěnka od YSL. A jako bonus rtěnky příjemně voní!
Dostaly se ke mně odstíny 150 a 152 - 150 vidíte napravo, to je taková světlejší starorůžová vhodná na běžné denní nošení. 152 je ta tmavší nalevo, ta je více do malinova, vhodná na večerní výraznější líčení. Obě rtěnky jsou tedy matné, velmi intenzivně pigmentované. Na rty se nanáší snadno a na to, že jsou matné, s nimi nemám pocit vysoušení rtů. Jsou totiž obohacené o regenerační olej z kamélie, a tak jsou na rtech komfortní i po dlouhých hodinách nošení.

Otestováno za vás - tu tmavší rtěnku jsem měla na plese od půl osmé do půl čtvrté do rána a potřebovala jsem si ji opravit jenom lehce po jídle. Když jsem ji doma odličovala, pořád jsem neměla pocit vysušených rtů a nutkání si ji sundat co nejrychleji. Opět velmi povedený produkt od YR, co stojí za vaši pozornost. Rtěnky stojí 239 Kč, koupíte je TADY a na výběr je z dalších 6 odstínů, pak mají i klasickou řadu Grand Rouge, ta disponuje dokonce 20 různými odstíny.

Tekutá rtěnka Grand Rouge L'Elixir

Tekutá matná rtěnka ze stejné řady opět obsahuje olej z kamélie pro regeneraci rtů a neměla by rty vysoušet. Dostal se ke mně odstín 112, což je taková krásná rudě červená barva. Rtěnka má docela velký aplikátor, který se ke konci zužuje, hezky se s ním vyplňuje plocha rtů a ani dokreslení preciznějších linií není problém. Zasychá rychle do matna, ale musím říct, že se během nošení obtiskává, což mě hrozně otravuje. Ani na rtech není tolik komfortní jako ty klasické matné rtěnky, takže dám raději přednost těm. Už po pár hodinách jsem cítila, že mi začíná stahovat rty a tady jsem se naopak těšila, až si ji doma odlíčím.

Pokud by vás přesto zaujala, seženete ji ZDE za cenu 199 Kč, na výběr máte z dalších 11 odstínů.
A jsme na konci článku! Dnes to bylo vyčerpávající, takže děkuji těm, kteří dočetli až do konce. Dejte mi vědět, jestli vás některý z produktů od YR zaujal díky mé recenzi nebo už jste nějaký z nich znali? Budu se na vaše komentáře opět těšit. Mějte se krásně :)

P.S.: Děkuji zastoupení Yves Rocher za poskytnutí produktů k recenzi a za krásný dárek k Valentýnu.

12 komentářů

  1. Teda, ty rtěnky vypadají vážně dobře!

    OdpovědětVymazat
  2. Ty rtěnky tam mají úžasnej reliéf a ta tekutá vypadá krásně, škoda že už takových odstínů mám spousty, zkusila bych :DD

    MŮJ BLOG

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten reliéf je nádhernej! To si vždycky říkám, jaká je škoda, že to po pár použitích zmizí :( A s těmi odstíny rtěnek to mám podobně, hodně jsem to musela protřídit.

      Vymazat
  3. Sprchové gely jsou nej, také mě zaujali právě ty dvě rtěnky, mají nádherné odstíny. :) A ta vůně musí být dokonalá.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Ty sprchové gely už jsem viděla na pár stránkách a hrozně se mi líbily :) určitě si chci nějaký pořídit v budoucnu

    V3ronika life

    OdpovědětVymazat
  5. Odstíny rtěnek jsou fakt krásný :) i kdy já teď nejčastěji sahám po jemnějších tónech. Aničko, vůně voní krásně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám pres tu zimu ráda fakt výrazné odstíny, teď na jaro taky budu spíš zjemňovat :)

      Vymazat
  6. Mě oslovil parfém, ráda bych si nějaký od YR pořídila.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  7. ty sprcháče od Yves Rocher už chci dlouho vyzkoušet, tak snad si už konečně nějaký pořídím! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Yves Rocher mám moc ráda, stejně jako L´Occitaine. Mám pocit, že je ta kosmetika tak nějak lehčí a víc svěží :)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)