Nespresso Lattissima One kávovar


Značka Nespresso přišla v březnu s novým kávovarem, který je ideální pro ty z vás, co máte rádi třeba přes týden rychlé espresso na povzbuzení, ale o víkendu si radši vychutnáte cappuccino nebo latté machiatto. Řeč je o Lattissima One, kávovaru, který zvládne udělat jak espresso tak i kávu s mlékem pomocí stisku jednoho tlačítka.

Příprava espressa je asi jasná, ale jak dokáže kávovar připravit kávu s mlékem? Jednoduše. Stačí naplnit nádobku na mléko požadovaným množstvím mléka a pak zmáčknout tlačítko na přípravu kávy. Kávovar si mléko sám našlehá a transportuje ho pomocí trysky přímo do hrníčku, kam následně připraví i kávu. Super je, že kávovar automaticky spotřebuje celý obsah nádržky, aby se mlékem neplýtvalo. Takže je na vás, jestli chcete cappuccino nebo latté machiatto, podle toho si tam nalijete požadované množství mléka. A flat white taky půjde, jen ještě přidáte druhou dávku espressa :)

Kávovar je velmi designový a zároveň kompaktní. Je dostupný ve dvou barevných provedeních - Silky White a Mocha Brown - za cenu 6490 Kč. Dejte mi do komentářů vědět, jestli jste ten typ člověka, co rád pije jak espresso, tak kávu s mlékem. Nebo jste jako já a pijete (už) jen černou kávu? Nebo naopak pijete jenom kafe s mlékem a bez mléka by vám to nešlo? Budu se těšit na vaše postřehy, díky za přečtení článku a mějte se krásně!

3 komentářů

  1. ten je vizuálne dokonalý! milujem, keď sú takéto praktické spotrebiče ešte aj esteticky pekné :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám klasiku, mám ráda rozpustné kafe víc než přeso :D a navíc mám k tomu takový ten ruční šlehač pěny z mléka :)

    OdpovědětVymazat
  3. ja milujem tie sladké sračky, čo sa skôr podobajú na kakao ako na kávu :D a toto nespresso vypadá úúúžasne !

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)