Flowers over stripes

Ahoj! Dnes tu mám pro vás další outfit, ve kterém vám ukážu další top z e-shopu SheIn. Popravdě jsem si u objednávání vůbec nebyla jistá, jak tento top bude na mě vypadat a jestli mi bude slušet. Proužkované halenky s květinovými výšivkami se mi líbí už delší dobu, ale tato je výjimečná ještě zvonovými rukávy, které jsem zatím nikdy na sobě neměla. A světe div se, sedne mi hezky a je to originální kousek v mém šatníku. Nakonec se líbí i mému Tomovi, který k ní napřed měl docela skeptický postoj právě kvůli těm rukávům.
Top jsem zkombinovala do dost jarního outfitu, vzala jsem k němu klasické černé kalhoty, černé oxfordky, béžový trenčkot a k tomu batůžek. Kvůli těm rukávům se na halenku moc nehodí žádný svetr, takže jsem to riskla bez něj. Momentálně by mi v tom samozřejmě byla hrozná zima, ale když bylo okolo těch 8-12°C, tak mi v tom bylo příjemně.

Za fotky outfitu děkuju Kačce z blogu Everythin Kate (klik), její outfit, který jsem fotila zase já jí, už najdete u ní na blogu. Je fajn mít kamarádku blogerku, co bydlí blízko mě, to se pak ty outfity fotí hned lépe! Jinak jsou fotky focené novým tělem zrcadlovky, vyměnila jsem totiž Nikon D5000 za D5100. Rozdíl jen jedné třídy, ale ty funkce, co postrádal ten (teď už) starý foťák, fakt využiju naplno hlavně u natáčení videí.
Trenčkot - Bik Bok (secondhand)
Top - SheIn
Kalhoty - H&M
Oxfordky - z Francie
Batůžek - Zoot (Dorothy Perkins)
Sluneční brýle - Wayfarer
Prstýnky - H&M
Jak se vám tento outfit líbí? Co říkáte na tu halenku, vzali byste si ji na sebe nebo jsou pro vás ty rukávy až moc? Těším se na vaše názory, díky za přečtení článku a mějte se krásně :)

5 komentářů

  1. Halenka je moc hezká, sluší Ti :) Já tedy, jakkoliv v asijských e-shopech nakupuji hodně, tak na oblečení nemám "koule" :D Bojím se materiálu, velikosti a všeho, radši si všechno vyzkouším v obchodě. Ale věřím, že se tam dají sehnat i fajn kvalitní kousky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná halenka i batůžek :) Plánuji si nový v tomto stylu pořídit v Primarku. Já bych si Aničko tuhle košili vzala, mně se moc líbí a navíc jsem zjistila, že mi tato barva sluší :D

    OdpovědětVymazat
  3. Halenka je velice zajímavá a tobě velmi sluší. :) Outfit se ti opět povedl.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. osobne sa mi tie rukávy nepáčia, ale inak je blúzka veľmi pekná :) a mať za kamošku blogerku musí byť brutálna výhoda, tiež by som to brala :D

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  5. To věřím, že je fajn mít kamarádku blogerku, která je fajn a je blízko. Takovou postrádám. A Kačky blog znám a sleduji.
    Halenka vypadá moc pěkně, hlavně ty rukávy mě zaujaly. Také se po takových kouscích dívám, ale mě nesluší. :)

    somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)