Stylové náušnice | Happiness boutique

Ahoj! Dnes tu mám pro vás inspirační článek s nádhernými náušnicemi z e-shopu Happiness boutique. Už jsem s nimi jednu spolupráci měla, tehdy jsem si vybrala náhrdelník ve tvaru krystalku, který doteď moc ráda nosím. Na starší článek s outfitem můžete mrknout SEM. Tentokrát jsem zvolila dvoje náušnice, a to jsem měla fakt problém si z toho množství, co na webu nabízí, vybrat jen dvoje. Posuďte sami, kolik krásných druhů náušnic Happiness boutique nabízí - klik :)
Zvolila jsem jedny "pecky" v moderním provedení, kdy vepředu je menší kulička a vzadu jako zavírání náušnice je velká kulička, to celé v mramorovém designu. Tyto náušnice stojí 10.90 € a najdete je TADY.
Druhé náušnice jsem si vybrala visací, kdy nahoře je menší zlatý kroužek a na něj je ještě navěšený velký kroužek. Jsou úžasně jednoduché a přitom tak efektní. Najdete je TU a stojí 15.90 €.

Happiness boutique je německý e-shop (přímo z Berlína), který nabízí poštovné zdarma po celém světě. Zásilka vám přijde přes Deutsche Post za 4-7 pracovních dní, což můžu potvrdit, mně odešel balíček 8.2. a doma jsem ho měla už 13.2. Šperky přijdou zabalené v bytelné papírové krabičce s logem, vizitkou a instrukcemi, jak se o ně starat.
Když se na e-shopu zaregistrujete a objednáváte, zapojíte se tak do jejich zákaznického programu, kdy za každý zakoupený produkt, napsanou recenzi, vloženou fotku produktu apod. dostáváte body, za které pak můžete získat nějaké dárky. A na konec tu mám pro vás ještě slevový kód, se kterým získáte slevu 10 % na vaši objednávku. Stačí zadat 'dazzlicious' u pokladny a při nákupu nad 19 € se vám odečte 10 % ceny, kód je platný do 19. března, tak ho využijte :)
Znali jste už Happiness boutique nebo o tomto neměckém e-shopu slyšíte poprvé? Jak se vám líbí náušnice, které jsem si vybrala, a ostatní, které HB nabízí? Moc se těším na vaše komentáře a doufám, že si něco hezkého třeba i objednáte, e-shop rozhodně můžu jen doporučit :)

7 komentářů

  1. Mramorové naušnice vypadají vážně skvěle :)))

    OdpovědětVymazat
  2. E-shop nepoznám, ale ty mramorové náušničky jsou nádherné. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. o tomto e-shopu jsem nikdy neslyšela, ale určitě se na něj podívám :) ty mramorové náušnice jsou nádherné!! ♥

    OdpovědětVymazat
  4. tak tie náušničky sú naozaj krásne, veľmi sa ti hodia! inak krásne fotky <3

    OdpovědětVymazat
  5. Ty vypadají moc hezky :) kdybych neměla tunely v uších, tak nakupuju z ebaye :D mají tam super náušnice

    OdpovědětVymazat
  6. Jo tak odtud je máš, jsou moc krásné! :) A ty mramorované bych si hned koupila! :)
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)