La vie est belle

Ahoj, zdravím vás u nového článku, kterým tentokrát bude outfit, asi jediný outfit za můj pobyt ve Francii, protože tu nemám tolik oblečení, abych mohla kombinovat a nějak vás timr inspirovat :D Nicméně ještě před odjedzem mi přišla džínová bundička, která mi doposud v šatníku chyběla a jsem moc ráda, že jsem si ji sem vzala, nosím ji hodně často.
V outfitu ji vidíte v kombinaci s černobílou šálou, kterou jsem si koupila tady v H&M, a zbytek už je jednoduchý - čistě bílé tričko, šedé kalhoty a chelsea boots. Bundička je z eshopu modino.cz, mám ji ve velikosti M a sedne mi krásně. Líbí se mi, že je taková jednoduchá a klasicky džínově modrá. Podle nálady si na ni můžu připnout některý z odznáčků, které jsem si vyhrabala a koupila na blešáku :)
Džínová bundička - modino.cz
Kalhoty - H&M
Boty - Baťa
Šála - H&M
Tričko - Wayfarer
Náušnice - Wayfarer
Za fotky moc děkuju kamarádce, která mě vyfotila v parku Thabor během víkendu, který jsem trávila s ostatními spolužáky v Rennes. Co na outfit říkáte, jak se vám líbí bundička a šála? :) Mějte krásný zbytek neděle a fajn start do nového týdne!

8 komentářů

  1. džinová bundička je vždy dobrý nápad :) ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  2. Ani, ze všeho nejdřív zdravím do Francie a doufám, že si to moc užíváš! Outfit je super jednoduchý, ale to se mi přesně líbí. Džíska je věc k nezaplacení. Však mě znáš :D

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Bundička ti skvěle padne, líbí se mi.:) Btw. obdobné kalhoty jsem teď kupovala.:) Mám moc ráda v této barvě.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Outfit jako vždy super! Taky bych si nějakou bundičku měla pořídit. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkný outfit, ta šála se mi moc líbí..

    OdpovědětVymazat
  6. Moc krásný fotky! Líbí se mi hlavně ta džínová bunda - ta je suprová. Zrovna uvažuju, že si také jednu pořídím, líbí se mi, jaké mají třeba tady. Nejvíc cool mi přijde, že se džínové bundy dají kombinovat se vším možným a jen tak se neopotřebí, takže dlouho vydrží. Jinak ty botky a šálka jsou také moc krásný! Zdraví Alena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Džínové bundy jsou neuvěřitelně variabilní, přesně jak píšeš. Tahle mně osobně fakt sedla jako žádná jiná a tahám ji hodně často :) Díky za komentář a taky zdravím.

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)