Spotřebováno | březen, duben 2017

Garnier vitamínová pleťová voda

Moc fajn pleťová voda, která hezky voněla po hroznách. Používala jsem ji k dočištění a osvěžení pleti jak večer po odličení, tak i ráno po probuzení. Nemám jí co vytknout, používala jsem ji ráda a celkově produkty k péči o pleť od Garnier mi vyhovují a jsou dostupné za super cenu. Celá recenze TADY k nahlédnutí, každopádně doporučuju a ráda si ji koupím znovu.

Nivea micelární voda 3v1

Micelárka 3v1 pro citlivou pleť, přičemž to 3v1 znamená odlíčení, vyčištění a hydrataci. Pomáhá redukovat začervenání, napjatou pleť a vysušování. Micelárka nebyla nijak parfemovaná, makeup mi s ní šel odlíčit poměrně hezky, ale nějaký wow efekt se úplně nekonal. Ale opět proti ní nemůžu říct ani slovo, pleť mi nevysušovala, nedráždila, dala se použít i na odličení očí jako nouzovka. Takový průměr, pořád mám radši micelárku od Garnier nebo od Biodermy. Cena téhle od Nivei se pohybuje okolo 120 Kč za 200 ml.

L'Oréal expert Pure resource šampon

Hurááá, konečně jsem tohoto půllitrového obra dopotřebovala! Při mém systému střídání šamponů to byla vážně výzva tohle velikánské balení zdolat. Šampon byl určený pro všechny typy vlasů, od normálních po rychle se mastící. Sliboval hlavně důkladné umytí vlasů a to, že se vaše vlasy budou cítit fresh. Hezky pěnil, stačily mi vždy dvě pumpičky na první umytí a jedna pumpička napodruhé. Já osobně bych si ho znovu nekoupila kvůli tomu balení, ještě před půlkou mě to přestávalo bavit a děsně jsem se těšila, až už budu mít jiný šampon. Ale s velkými baleními já mám obecně problém, nebaví mě to. Jinak šamponu jakou takovému nemám co vytknout. Jeho cena se pohybuje okolo 200-250 Kč a stojí za vyzkoušení, recenze TU, kdybyste chtěli :)

Rimmel Extra 3D Lash řasenka

Jedná z mých nej řasenek. Má kartáček na jedné straně s kratšími, na druhé straně s delšími štětinkami. Nádherně mi prodlouží řasy, rozčeše je tak, aby nebyly slepené, ale zachovaly si i svůj objem. Za stovku je to must-have, tohle se Rimmelu hodně povedlo. Recenze TU

L'Occitane bambucké máslo tělové mléko

Tohle bych rozhodně nenazývala mlékem (body lotion), konzistencí je to hodně hutné tělové máslo, které se dost blbě dostává z tubičky. Musela jsem ho vždycky vyklepávat do ruky a stejně jsem ho nedostala z balení všechno. Každopádně krásně vonělo jako celá řada s bambuckým máslem, hydratovalo na jedničku. Doporučuju a šla bych do většího balení!

Bioderma Atoderm sprchový olej

Sprchový olej je naprosto geniální koncept. Řada Atoderm je určená velmi suché, až atopické pokožce, tento produkt by ji měl vyživit i při sprchování. Já jsem ho používala hlavně přes zimu a na začátku jara a musím potvrdit, že funguje na jedničku. Nečekejte, že by pěnil jako sprchový gel, zato ale hydratuje jako blázen. Pro "sušenky" must-have! I za tu cenu vám tohle doporučuju a Bioderma dělá i litrové balení tohoto fešáka :) Celou recenzi jsem psala TADY.

Borotalco Fresh sprchový gel

Borotalco je známé především pro své deodoranty a antiperspiranty, v nabídce ale mají i sprchové gely, které jsem testovala. Tento modrý (Fresh) voní po bílém pižmu, což je základní složka mnoha parfémů. Vůně je pro někoho naprosto nezajímavá, někdo jiný ji zas naprosto miluje a moc nemusí ty převoněné chemické sprcháče. Já jsem asi někde uprostřed, není to nic, co by mě zaujalo, ale ani mi to nepřijde špatné. Sprcháč jako takový nádherně pěnil, stačilo ho maličko, pokožku vůbec nevysušoval. Asi ale přeci jen dávám přednost voňavějším sprchovým gelům, na jejichž používání se vždycky těším. Ale kdo máte radši tyhle čisté vůně, doporučuju a mrkněte i SEM na celou recenzi.

Xhekpon maska na obličej

Na tento produkt jsem psala recenzi v rámci představení celé značky Xhekpon, jen bych se zbytečně opakovala, tak mrkněte SEM. Každopádně ani aplikace plochým štětcem nebyla ideální, maska mi stejně tekla všude. Nebavilo mě to s ní...

Rimmel Stay Matte pudr

Osvědčená klasika, tohle bylo moje poslední balení ze železných zásob, dokonce se mi už rozbilo to vrchní víčko. Odstín 001 Transparent mi sedne a pudr mi vyhovuje. Hodně starou recenzi si můžete přečíst TADY

Rival de Loop slupovací maska

Tuhle masku jsem si koupila v Rossmannu kvůli tomu, že je slupovací, což mě baví víc než masky, které se z obličeje musí smývat. A bylo to ještě před tím, než začaly být trendy plátýnkové masky :) Maska obsahuje výtažky z broskví, aloe vera a provitamín B5. Má pleť vyčistit a projasnit. Já jsem s ní měla jeden velký problém - při nanášení na pleť mi z ní začaly neuvěřitelně slzet oči! Potom když už maska na obličeji zasychala, tak se to dalo do pořádku, ale teda řeknu vám, že jsem měla problém spotřebovat i druhou část pytlíčku... Navíc jsem po sloupnutí masky nezpozorovala žádné účinky na mojí pleti, takže tohle už vážně znovu nepotřebuju. A vy se tomu taky vyhněte, za těch pár šupů to nestojí. Teď tak koukám na složení a na 2. a 3. místě je nějaký alkohol, to abych se na to složení začala pořádně dívat... 

Transparentní pudr z bornprettystore

Klasický jemně namletý transparentní pudr, který propadává dírkami do víčka. Byla k němu labutěnka, kterou jsem používala během první půlky balení, párkrát jsem si ji i oprala, ale pak už fakt nešla používat. Tak jsem ten zbytek nanášela štětcem, ale teda příšerně to prášilo. Už i při nanášení labutěnkou pudr trochu prášil, ale se štětcem to bylo fakt tragické. Nicméně pudr hezky zafixoval makeup a zmatnil obličej, na pleti mi vydržel klidně celý den. Až na to prášení mi hodně vyhovoval, ale asi ho nepotřebuju nutně znovu. Celou recenzi si můžete přečíst TU.

Ziaja tělové máslo arganový olej - vzorek

Tělové máslo bylo opravdu hodně hutné, hezky vonělo, ale množství ze vzorku mi vystačilo sotva na obě nohy. Máslo slibuje velkou hydrataci i suché pokožky a zlepšení pružnosti pokožky. To samozřejmě ze vzorku nemohu posoudit, ale nohy jsem měla po holení vyživené opravdu skvěle. A na to, že máslo bylo tak hutné, docela rychle zasychalo a vstřebávalo se do pokožky. Nebránila bych se vyzkoušení plného balení, příjemná záležitost!

Xhekpon Contorno krém na oči a rty - vzorek

Na tento produkt jsem psala recenzi v rámci představení celé značky Xhekpon, jen bych se zbytečně opakovala, tak mrkněte SEM.

Mary Kay Timewise čisticí gel a sérum - vzorky

Tyto vzorečky jsem dostala od spolubydlící a jedná se o první moji zkušenost se značkou Mary Kay. Co jsem tak slyšela a četla na internetu, řada Timewise je hodně chválená. Čisticí gel v sobě obsahoval jemné perličky, jinak byl čirý. Nanášela jsem ho na navlhčený obličej, krouživými pohyby jsem s ním vyčistila pleť a smyla jsem ho teplou vodou. Vzorek mi vystačil na 3-4 aplikace a gel mi přišel fakt skvělý. Klidně bych zkusila velké balení. Sérum jsem si nanesla po vyčištění pleti gelem, to mi vystačilo jen jednou na celý obličej a krk. Příjemná záležitost, ale zatím snad anti-age produkty nepotřebuju :)

Nebylo toho zas tolik jako minule, ale stejně to je zase slohovka jako blázen, a to jsem se snažila být stručná! Napište mi, co vás tentokrát z mých spotřebovanců zaujalo nejvíc a s čím třeba máte taky zkušenost. A co jste naposledy dopotřebovali vy? Už se těším na vaše milé komentáře, mějte fajn víkend :)

6 komentářů

  1. Mě Nivea micelární voda naprosto vyhovovala :) Pudr od Rimmel mám poslední zbytky v něm už se mi i rozdrolil, tak se to tak nějak i blbě nanáší no.

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mám tu micelárku od Nivei, ale u mě má problém s odličováním očí, jinak je docela fajn. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Zaujal ma ten šampon od Loreal, idem si pozrieť tú recenziu :) ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  4. Tahle Rimmel řasenka je i moje oblíbená, dělá fakt krásný řasy! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Skvelý článok! :) Všetky produkty vyzerajú zaujímavo, na empties sa chystám aj ja

    www.frenchstyle.eu

    OdpovědětVymazat
  6. Sprchový olej je za mě úžasnej produkt

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)