Oblíbenci | duben 2017

Ahoj, zdravím vás u dnešního článku, kterým bude shrnutí oblíbenců za měsíc duben. Už se mi podařilo tyto pravidelné články opět ustálit, vás to podle ohlasů baví i v psané formě, tak jsem za to moc ráda! Pojďte se tedy mrknout, jakou kosmetiku, doplňky, hudbu, seriál a jídlo jsem si za uplynulý měsíc zamilovala :)

Tělo a pleť

I když duben už byl docela teplým měsícem, pořád jsem si užívala sprchování a hlavně peelingování pokožky. Cukrový peeling Cupuacu od Ziaji mi k tomu byl více než nápomocen, nejenže pokožku hezky zbaví odumřelých buněk, ale nádherně voní po kakau a máslových sušenkách a ještě pokožku úžasně prokrví a vyživí. Tohle je naprostý must-have, chválila jsem ho už v recenzi TADY a říkám vám, tohle musíte mít.
Zapojila jsem se také do velkého testování s Lirene, hned v prvním kole jsem získala krém na obličej na suchou pleť, který jsem si oblíbila. Krém má super texturu, je lehký, ale zároveň docela hutný, na obličeji rychle zasychá a pleť vyživí po celý den. Navíc stojí pár korun, myslím stovku, a seženete ho v Teta drogeriích. Moc fajn produkt!

Make-up

Tady vás možná nepřekvapí Wake me up od Rimmelu, na který už jsem psala recenzi, tak mrkněte SEM. Stačí mi jedna pumpička, makeup se skvěle roztírá, sjednotí mi pleť a opět mi na obličeji vydrží celý den v hezkém stavu. Dalším oblíbencem je také produkt od Rimmelu, a to světle fialkový lak na nehty z řady Super Gel. Naprosto si mě získal tou svou barvou, kterou mi chválilo jak moje okolí, tak i vy na Instagramu. Hodně povedená záležitost, recenze na něj je na stejném odkazu jako recenze makeupu :)

Oblečení / doplňky

Duben byl měsícem doplňků, zamilovala jsem si nošení mramorového náramku, který jsem vám ukazovala už v new in článku. Baví mě, že na mém úzkém zápěstí krásně drží a je takový minimalistický. Trochu extravagantnějším kousek jsou zlaté náušnice ve tvaru šroubků z Wayfareru. Už mi ale byly několikrát pochváleny a mně samotné se v uších taky hodně líbí. Mrkněte na ně na TOMTO odkaze, jedna stojí 49 Kč a můžete si vybírat ze zlaté, stříbrné, modré a černé varianty.

Hudba

V dubnu jsem si po dlouhé době dávala novou hudbu do mobilu, abych měla co poslouchat. Mojí největší hudební inspirací je Tom, takže jsem ho poprosila, aby mi doporučil nějaké nové písničky, co poslouchá. Asi nejvíc jsem se zaposlouchala do songů od Crystal Fighters, které jsem znala už dřív, ale nikdy jsem jejich tvorbu podrobněji nezkoumala. Z těch starších písniček mám ráda LA Calling a You & I, z těch nových se mi hodně líbí In Your Arms. No a pak tu mám mainstreamového zástupce, a to song Shape of You od Eda Sheerana. Nikdy se mi jeho písničky moc nelíbily, ale tohle, to je tak neuvěřitelně chytlavá melodie! Hudbu si opět můžete poslechnout po kliknutí na odkazy pod názvy písniček :)

Seriál / film / kniha

Na základě několika doporučení od mých kamarádů jsem se konečně začala dívat na seriál Orange is the New Black. Odehrává se to v ženské věznici a hlavní postavou je Piper, která pyká za svůj prohřešek z minulosti, přičemž ostatní vězenkyně jí to dávají pořádně sežrat. Už pilot mě zaujal, žánrově to je na pomezí dramatu a komedie a je to zas něco jiného než seriály, na které jsem doposud koukala. Rozhodně můžu doporučit, produkce Netflixu opět nezklamala!

Random / událost

Páni, co jiného tady zmínit, než mou výhru ve výzvě o cestu do Švýcarska. Po napsání druhého článku jsem hodně netrpělivě čekala na vyhlášení výsledků, které trvalo o dost déle než mělo. No a jednoho dne, kdy jsem se mořila se seminárkou do školy a už jsem toho měla dost, jsem se dozvěděla, že jsem tu cestu fakt vyhrála. Dokážete si představit ten pocit? Skákala jsem po pokoji štěstím :) Momentálně domlouváme se Švýcarskou centrálou podrobnosti a já už se nemůžu dočkat, až budu vědět datum odjezdu! Tímto vám chci ještě jednou poděkovat za podporu a odměnou vám samozřejmě budou články s mnoha fotkami z cesty a také určitě natočím vlog.

Jídlo / pití

To jsme tak jednou objevili voucher na Slevomatu na nákup na Rohlíku a rozhodli jsme se ho využít na nákup věcí, které bychom si normálně asi nekoupili. A jednou z těch věcí byly i portobello žampiony, ze kterých jsme si udělali burgery. Pěkně domácí housky podle osvědčeného receptu od Kublanky (odkaz), grilované portobello žampiony, plátek cheddaru, karamelizovaná cibulka a majonéza s koriandrem. Bože, jen jak vám to tady popisuju, tak se mi zase sbíhají sliny, to bylo opravdu nebe v hubě, když to tak mám říct :) Burgery jsme si udělali znovu asi po týdnu, když měli portobello v Tescu ve slevě, a pořád máme na mražáku bulky, tak je jen otázkou času, kdy zase neodoláme. Rozhodně doporučuju i zapřísáhlým masožravcům, pro které burger bez masa není burger, vážně to stojí za ochutnání!

Co vás z mých oblíbenců nejvíc zaujalo? A co jste si za duben stihli oblíbit vy? Těším se opět na vaše komentáře :)

4 komentářů

  1. Ten cukrový peeling by se mi také líbil, už kvůli jeho vůni :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. Užij si Švýcarsko, nikdy jsem tam nebyla. Snad jednou. A jako ten burger, mnam! :)
    Ejnets in Lisboa

    OdpovědětVymazat
  3. Také mám ten od Lirene pro suchou pleť a za mě to je hrozně moc fajn produkt :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)