Remington Air Plates žehlička na vlasy

Ahoj, slyšeli jste už o první žehličce na vlasy, která má pohyblivé destičky, díky kterým se přizpůsobí na míru každému prameni vlasů? Já jsem takovou žehličku měla možnost testovat v rámci výzvy na blogerky.cz, jedná se konkrétně o Remington Air Plates. Na první pohled mě zaujal její minimalistický, ale zároveň lehce futuristický design, který dotváří zejména pohyblivé destičky. Tato žehlička je vážně stylovým doplňkem péče o vlasy, tak se pojďme blíže podívat na to, co umí!
Air Plates žehlička je vybavená titanovými keramickými destičkami, které jsou uprostřed spojené gumou a nejsou přichycené k vnější konstrukci žehličky. Tím se přizpůsobí každému prameni vlasů, ať už je jakkoliv široký. Technologie Cool touch zase zajistí snadnou manipulaci s žehličkou a hlavně se nespálíte - žehličku můžete chytnout klidně i za špičku nebo oběma rukama při tvoření vln. Proti spálení např. nábytku, kam si žehličku odkládáte, zase slouží gumová násadka, kterou dostanete společně s žehličkou. Air Plates má 5 teplotních nastavení (150-230°C) a je zahřátá bleskovou rychlostí - 15 sekund. Samozřejmostí je i zámeček na scvaknutí žehličky destičkami k sobě, takže se s ní dá lehce cestovat.

Musím říct, že jsem při prvním seznámení se s Air Plates žehličkou byla překvapená, jak je malinká a úzká. Moje předchozí žehličky od Braunu (recenze) a Remingtonu (recenze) jsou daleko větší. S Air Plates se tak mnohem lépe manipuluje, je lehká a skladná. Žehlení vlasů mi s ní zabere maximálně 5 minut, a to i přesto, že mám husté a teď už i dost dlouhé vlasy. Po každém prameni stačí jednou přejet a vlasy mám nádherně narovnané, navíc jsem si všimla, že se i o dost víc lesknou.
Žehlička má i velmi jednoduché a intuitivní ovládání - stačí dlouze zmáčknout tlačítko a rozblikají se vám modré tečky, které indikují teplotu (jedna tečka 150°C, pět teček 230°C). Pak opět delším podržením napájecího tlačítka žehličku vypnete. A i když zapomenete, do hodiny se vám automaticky vypne sama - má bezpečnostní senzor.
Ještě by vás mohlo zajímat, že se s Air Plates dobře dělají i vlny, což ne každá žehlička zvládne. Já si vlasy moc často nevlním, spíš na nějaké zvláštní příležitosti jako jsou plesy, oslavy, apod. Tím pádem ani nemám kulmu a chci od žehličky, aby zvládla vlasy navlnit. Tahle to zvládá fakt hezky a rychle, navíc tím jak jsou hrany žehličky zakulacené, tak vlnky vypadají přirozeně, nejsou nikde pomačkané.
Co dodat? Kdybyste se chtěli o žehličce dozvědět více informací, mrkněte na stránky Remingtonu, kde můžete zhlédnout i video o Air Plates (tu). Vypadá to, že zatím se dá sehnat pouze na Alze za 2199 Kč, což je naprosto odpovídající cena. I mé předchozí žehličky se pohybují v této cenové kategorii a tahle Air Plates mi z toho vychází snad nejlépe, když to porovnám. Je to fakt horká novinka, jsem nadšená, že jsem měla možnost ji testovat mezi prvními. Časem se její dostupnost určitě rozšíří a třeba i cena mírně klesne, já ji každopádně můžu vřele doporučit :)
Jakou žehličku na vlasy používáte vy? Zvládne ta vaše i hezké vlny? A co říkáte na Air Plates od Remingtonu? Těším se moc na vaše komentáře!

5 komentářů

  1. Vypadá vážně parádně!! S mými starými žehličkami se to nedá vůbec srovnat, ještě že už mám tu svoji novou Remington také :D Mají nádherné designy! :)
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  2. Ani, nepovažovat žehlení mých vlasů za mission impossible, šla bych do ní! Moc pěkná recenze ;)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. toto je už tretí článok, čo čítam o tento žehličke a počujem len samé chváli. Asi na tom fakt niečo bude. Ja mám vlasy od malička veľmi rovné a nikdy som si ich nemusela žehliť, takže mne by bola asi zbytočná ale veľmi veľa ženám by sa určite hodila ;)

    OdpovědětVymazat
  4. tie vlnky vyzerajú sľubne :) ja si bežne robím vlnité vlasy so žehličkou, takže toto by bol skvelý pomocník :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  5. Upřímně?! Jsem tak ráááááááda, že mám hřebíkový vlasy a nemusím to řešit ♥ Ale tuhle žehličku bych si koupila už jen kvůli designu!

    P.S.: jsem zpět na bloguuuu... "lamodelastyle" změna jména a taaaaak!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)