Rimmel novinky | LE Rita Ora + giveaway - UKONČENO

Zdravím vás takto při konci března, jaro už se probudilo v plné síle a já vám dnes představím právě jarní novinky značky Rimmel. Rimmel chrlí jednu novinku vedle druhé, tentokrát představil limitovanou kolekci produktů od Rita Ora v šedém "chameleonovém" balení. Kolekce je inspirována osobitým stylem Rity Ory, která si může dovolit nosit v podstatě cokoliv a je takovým módním chameleonem. Kolekce obsahuje 5 produktů - řasenku Extra Super Lash, rtěnku Lasting finish (tyto dva produkty nevyužiju, proto vám je věnuju do soutěže na konci článku), stíny v tužce Shadow stick, pudr Stay Matte a laky na nehty 60 seconds Super Shine.

Pudr Stay Matte

Stay Matte je stálicí, je oblíbený spousty ženami a já nejsem výjimkou. Byly doby, kdy jsem používala jen tento pudr a jiný jsem ani zkoušet nepotřebovala. Po delší době jsem se k němu tedy vrátila a konstatuji, že je pořád stejně dobrý. Jemně namletý, ale nepráší, na štětec se ho nabírá tak akorát, na obličeji nevytváří masku, jen lehce fixuje makeup. Odstín 001 Transparent mi zcela vyhovuje, pudr mi na pleti vydrží hezký celý den. Za 99 Kč je to velká paráda.

Lak na nehty 60s Super Shine

Lak se ke mně dostal v odstínu 807 My Grey, což je úplně klasická šedá, která se hodně leskne. Na nehtech podle mě vypadá skvěle - sofistikovaně, ale zároveň neotřele, není to nude ani červená. Jako u všech 60s Rimmel laků je samozřejmostí široký štěteček, kterým se lak lehce nanáší, vysoká kryvost laku, rychle zaschnutí a dlouhá výdrž laku. Lak mi vydrží v pohodě 5 dní neporušený, pak už se začnou oťukávat špičky. Co se týče odlakování, to je také bez problému. Laky 60s stojí 59 Kč, rozhodně je můžu celkově doporučit.

Stíny v tužce Shadow stick

Další šedá záležitost - stíny v tužce mám v odstínu 004 Guilty Grey, je to taková kovově chladná šedá. Stíny jsou skvěle pigmentované, dostatečné krémové, aby nedrhly při nanášení víčko, ale zároveň se nerozmazávaly. Ráda je používám jako podklad, na který potom nanáším další stíny - nemusím pod ně už používat bázi a líčení mi vydrží krásné celý den. Pokud vám forma stínů v tužce vyhovuje a najdete si u Rimmelu svůj odstín, určitě bych do nich být vámi šla. Běžná cena je 129 Kč, stíny obsahují 3 g produktu a jedná se o ořezávací tužku.

Giveaway - řasenka a rtěnka

A teď už ke giveaway - jelikož mám doma spoustu řasenek a až moc klasicky červených rtěnek, rozhodla jsem se tyto dva produkty věnovat vám. Stačí jenom, když mi do komentářů napíšete, jestli pudr Stay Matte patří také k vaším stálicím nebo jestli ho z nějakého důvodu nemáte rády, protože vám nevyhovuje? Připojte e-mail a já za týden vylosuju někoho z vás, komu produkty zašlu. Vyhlašovat budu na své FB page, tak mě tam sledujte. A sledovat byste mě ostatně měli buď tam nebo tady přes GFC, giveaway dělám pro své čtenáře, co se ke mně rádi vrací :)

Budu se moc těšit na vaše komentáře, mějte se krásně a užívejte jarní počasí!

15 komentářů

  1. Sleduji jak tady tak na fb jako Eva Richterová
    Ervulenka@seznam.cz
    Pudr mam velmi rada a vyhovuje mi.

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem tímto pudrem nepoznamenaná, nezkoušela jsem ho a ani to neplánuji, mám oblíbence u Alverde :) Zato červenou rtěnku nemám žádnou, a to prý sluší každé ženě :)
    Fiserova.C@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. GFC: Peťuška
    FB: Peťuška Reichlová
    kedysi som ho používala, ale neviem prečo som si ho potom už nekúpila... možno preto, že v dnešnej dobe je toľko toho na výber a chcem vyskúšať všetko... :D

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  4. GFC Miška, FB Miška Pavlíková
    Pudr jsem vyzkoušela jednou a zatím jsem v půlce produktu a musím říct, že za mě je opravdu super! :)
    Misa.Pavlikova15@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám pudr Stay mate nejoblíbenější, v podstatě si ho kupuji pořád dokola.:D. A jelikož mám Rimmel moc ráda, připojím se také do soutěže.
    Sleduji tě zde jako Kate p. a na pak insta.
    email: somethingbykate@seznam.cz

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. GFC: ZdeňkaM
    FB: Zdeňka Martináková
    Pudr mi bohužel nevyhovuje, mám raději transparentní pudry.
    zdenkamartinakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělá soutěž moc ráda se zúčastním :) Pudr miluju! Je to moje stálice! Mám hodně mastnou pleť, proto vyžaduji pudr, který mi pleť zmatní na dlouhou dobu a on to dokáže:) Navíc se mi líbí jeho dostupnost i odstín!!!
    Sleduji tě jako Michaela Machalíková na FB i GFC.
    Email: misa.machalikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Aničko,
    Já a stay matte jsme si par let zpět úplně nesedly a od té doby jsem ho nezkousela :)
    Vzhledem k tomu, že mám příliš mastnou pleť, tak mi nestačil a bohužel jsem.se leskla, ale od té doby co mám catrice hd makeup, tak se nelesknu s žádným pudrem, tak třeba je čas ho zase prubnout :)
    Pokud na makeup narazis v Brně, tak určitě ho zkus je vážně skvělý a dobře koresponduje nejen s mastnou, ale dokonce i se sussi si poradí za mě 1
    :) sleduji jako: Kristýna Dolníčková :)
    Jinak design kolelce je doopravdy paráda a velký palec nahoru :)

    OdpovědětVymazat
  9. Laky z kolekce Rita Ora jsou podle mě jedny z nejlepších, které lze v drogerkách sehnat ♥ ♥ ♥

    OdpovědětVymazat
  10. GFC: Karolína Brázdilová
    Fb: Karolína Brázdilová
    Pudr je můj nejoblíbenější a červenou rtěnku bych mile ráda vyzkoušela.
    email: karolbrazdilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Sleduji jako Klára Odehnalová.
    klara.odehnalova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. puder stay matte objednavam z stayunique v najsvetlejsom odtieni uz roky rokuce :D je to moj najoblubenejsi puder
    n.princess@azet.sk
    gfc Nikola Benková

    OdpovědětVymazat
  13. Sleduji na FB jako Káťa Térová. Pudr mám ráda, ale poslední dobou raději používám ten krajkový od Dermacolu, protože miluju tu jeho vůni!
    katerinaterova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Pudr mi moc nesedí... Kolky7@seznam.cz Iveta Hanischová

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)