Avon True Colour rtěnky

Jestli nějaká značka fakt umí PR balíčky pro blogerky, tak je to právě Avon. To potom ani nemusím vymýšlet, jak produkty nafotím. Díky tomu, jak úžasně jsou zabalené a nastylované, se fotí samy. Tento valentýnský balíček přišel v krabičce s červeným víčkem a přilepeným plyšovým srdíčkem, přičemž samotné rtěnky byly zabalené v pytlíčcích se srdíčky a ještě poházené lesknoucími se mini srdíčky. Jedná se o obnovené rtěnky True Colour, které jsou vyživující a kterých Avon vyrábí 15 odstínů.

Ke mně se dostaly dva odstíny - Conditioning Cherry a Nurturing Nude. Na této fotce sice vidíte rtěnky tři, ale z nějakého důvodu mi nude odstín přišel dvakrát, a tak jsem ho věnovala jedné z vás v giveaway na mém Instagramu. V nabídce je hodně růžových i fialových odstínů, také nude tóny a pár tmavě rudých rtěnek. Rtěnky obsahují jojobový olej, med a včelí vosk. Mají také ochranný faktor SPF 15 a rtům by měly dodávat hlubokou hydrataci.
Jak vidíte, rtěnky jsou opravdu nádherné - od jednoduchého, ale efektního obalu až po mramorovanou strukturu barvy rtěnek. Nemusíte se bát, že by to mramorování mělo vliv na rovnoměrnou barvu rtěnek, to se opravdu neděje. Rtěnky se nanáší velmi jednoduše, rovnoměrně a navíc nádherně voní! U té tmavé barvy je potřeba použít konturku, protože jinak na rtech nedrží, rozpíjí se mimo oblast rtů. To je ale asi jediné mínus, jinak rtěnky True Colour nádherně hydratují, na rtech vydrží cca 2-3 hodiny, pak je potřeba je poopravit. Ale od vyživující rtěnky nečekám žádnou extra výdrž, takže to je v pořádku.

Rtěnky jsou aktuálně v katalogu za 120 Kč, běžná cena je 229 Kč. Seženete je i na eshopu, konkrétně TADY. Já za sebe mohu rozhodně doporučit tu nude, hodně jsem si ji oblíbila na běžné denní nošení do školy nebo do práce.
Máte nějakou True Colour rtěnku doma? A jak jste s ní spokojené? Jak vás zaujal tento nádherný valentýnský balíček od Avonu? Už se moc těším na vaše komentáře a na rtěnky v akci se těšte někdy příště v nějakém článku s líčením, ať je vidíte i na rtech :)

10 komentářů

  1. Fakt krásný balíček, to se musí fotit jedna radost :) Žádnou rtěnku od Avonu nemám, ale líbí se mi. Normální cena mi přijde ale asi moc vysoká na takovouhle rtěnku, ale ta akční je super :)

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  2. To balení je naprosto úžasné, to udělá velký dojem! :) Jinak se mi rtěnka jako taková velice líbí, vypadá luxusně! :)
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to balení je luxus! Jinak rtěnkama si nejsem úplně jistá, právě z avonek se mi vždy udělala na rtech ta vyrážka, tak snad od té doby dávno změnili složení ;)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. už som sa dlho nestretla s rúžom, ktorý by vychádzal mimo pier, tak škoda.ale inak vyzerajú božsky!!! krásne farby a dizajn :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  5. Avonkovou rtěnku jednu mám a výdrž nic moc, ale tyhle vypadají tak krásně a to mramorování ♥

    OdpovědětVymazat
  6. jéééj, mňa už zaujalo to samotné balenie :) ja mám doma niekoľko rúžov od Avonu a som s nimi nadmieru spokojná, tieto vyzerajú fajn, škoda teda toho, že nedržia a rozpíjajú sa ... xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  7. Rtěnky vypadají teda perfektně! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jů roztomilý balení:) Rtěnky mají nádherný odstín.
    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  9. Avon a jeho balíčky, to je vždy radost pohledět. A rtěnky jsou parádní, tohle Avon umí. Pro mě jejich rtěnky jsou jednoznačcě top produkty.

    OdpovědětVymazat
  10. Překvapilo mě, že rtěnky mají vzhledově mramorovou strukturu a přitom po tahu mají jednu barvu :)
    Měj se v lásce,
    Janet ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)