16/3/2017

Ahoj! Zdravím vás takto při čtvrtku, doufám, že se máte dobře a už vyhlížíte rychle se blížící víkend, který má ale být poněkud zamračený. My máme s Tomem v plánu menší dekorování našeho pokoje - budeme malovat a lepit si na stěny fototapetu a samolepku s motivem mapy světa. Všechno to uvidíte pak zdokumentované, už se na to těším, jak si to tu zvelebíme :) Jinak je novinkou to, že Tom pojede na podzim na Erasmus do Porta, budeme tedy pryč oba současně, já v Nantes a on v Portu. A nejlepší na tom je, že existuje přímá linka Nantes-Porto, kde létá Transavia. Takže se do Porta konečně podívám i já, jupí! Chystáte se někdo také na Erasmus? Podělte se se mnou v komentářích! Ale teď už pojďme na random fotky, kterých za uplynulý měsíc není tolik, ale i tak se toho událo hodně.
Mňamky na Restaurant day v Piknik boxu - levandulová bábovička nikdy nezklame a makový dort s citronovou polevou byl teda taky výbornej! Každopádně jsme poučení, že příště musíme přijít dřív, abychom měli větší výběr :) / Taková ta domácí pohodička, páníček si čte a pes mu asistuje s hlavou na stehně. (P.S.: Nepořídili jsme si pejska, je Tomovy rodiny a je to malý černý knírač Peggy. Jo a je to vítací pes, vždycky se může zbláznit radostí, když kdykoliv přijde :D)
Podnik mě fakt hodně baví, už jsem tam měla i své letošní první affogato (espresso a vanilková zmrzlina plus v tomto případě kopec domácí šlehačky) - dobrůtka! / První pořádně slunečný den si žádal vytáhnout trenčkot a Keepcup vevnitř s Nespressem. Sluneční brýle jsou samozřejmostí, ty v podstatě nesundávám od jara až do podzimu.
Indie hits v Kabinetu múz je skvělá akce, i když poslední DJ mohl hrát o něco lépe. Každopádně jsme po dlouhé době zapařili skoro do rána, holt stárneme! / ...A vymačkávat Pikao... Jak nemám Čokovoko ráda, tak když jsem si koupila Pikao po několika letech, hned mě napadlo, že vyfotím nějaké takové selfíčko a dám k němu tento popisek. Taky jste si Pikao / Piknik / Jesenku vymačkávali jako malí přímo do pusy? :)
Kytička od Toma k MDŽ a k tomu Nespresso - ideálka! #whatelse / První sněženky, jupíjej, jaro je vážně tu!
Dělali jsme si kuřecí křidýlka podle Kačí z My cooking diary a říkám vám, je to vážně žrádlo. Nejlepší křídla, co jste kdy jedli. A dá se to samozřejmě udělat i z kuřecích paliček nebo i stehýnek. Ta marináda je totální nebe <3 / Nová kavárna Post cafe & bakery na Poštovské mě po první návštěvě baví. Káva moc dobrá a zákusek financier ještě lepší.
Včera jsme byli na plese Filozofické fakulty MU v Babylonu a byla to akce, co stála za to. Ples byl ve stylu 20. let, a protože jsem čekala, že většina holek zvolí kratší volnější šaty, korále kolem krku, peříčkové boa a čelenku s peřím, tak já jsem se připravila trochu jinak. Čelenku jsem si z peříček vyrobila a sice mi v mých tmavých vlasech docela zanikala, ale aspoň nikdo neměl podobnou. No a tady vidíte šaty z POSHme v celé své kráse, cítila jsem se díky nim vážně sexy a opět - nikdo žádné podobné šaty ani v nejmenším neměl. Ještě vám ukážu fotky od fotografa v lepší kvalitě, tak sledujte mé sociální sítě :)

Co vás z tohoto randomu nejvíc zaujalo? Jak se vám zatím líbí šaty z POSHme? Těším se moc na vaše komentáře :)

14 komentářů

  1. Gratulujem Tomovi k tomu Portu, to je super Erasmus destinácia! A aj k tebe k Nantes :) Ako dlho tam budeš? Ja som tam bola len na skok autobusom cestou z Paríža počas svojho Erasmu v Bretónsku, ale vraj to nie je pekné mesto :/ No celkovo závidím Francúzsko, ja by som sa tam hneď vrátila! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo je to super destinace, už tam bylo několik kamarádů a nemohli si to vynachválit :) Já budu v Nantes 3 měsíce na stáži. Byla jsem tam na jeden den na výletě během erasmu v Rennes a moc se mi tam líbilo, takže se těším :) Nemyslím si, že to není hezké město, právě naopak! On možná ten přístav není moc lákavý, ale jinak si myslím, že se mi tam určitě bude líbit :) Tak se potom těš na články, od září to tady bude zase spíš deníček než blog o kosmetice!

      Vymazat
  2. Je to sice uplne mimo tema, ale tenhle tejden jsem te potkala v saline (v sestce) a musim rict (myslim to jedine v dobrym), ze nazivo vypadas mnohem lip, nez jsi mi vzdycky prisla z fotek :) ...jo a za ty roky v Brne se mi tu poprvy povedlo potkat nejakou blogerku, asi nechodim na ty spravny mista :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tyjo přemýšlím kdy jsem tento týden jela šestkou, nebylo to ve středu nějak po obědě, byla jsem s kamarádkama? Jsme jely ze školy do města na kafíčko :) Haha a děkuju teda, asi ještě nemám správné selfie skills, abych na fotkách vypadala dobře :D Ale pořád je to lepší, že vypadám ve skutečnosti lépe než na fotkách než kdyby to bylo obráceně žejo :) A s těma místama - po Brně asi nejsou vyloženě blogerská místa, ale kdybys nás chtěla potkat víc, přijď se za námi mrknout na bazárek do kavárny Atlas - 28.3. od 14hod :)

      Vymazat
    2. V utery dopoledne odnekud z krpole na Moravak a nikdo s tebou nejel :) (to jsem zrovna jela za kamoskou do mesta na kaficko ja :D) Jinak diky za pozvani, ale spis jsem to myslela tak, ze na to, jak dlouho jsem v Brne, jsem az ted na nekoho takhle nahodne natrefila, ne, ze by mi o to vylozene slo :)

      Vymazat
    3. Jo taak, to jsem jela do práce :) A chápu, na to, jak je Brno docela malé, tak zas tak často nenatrefíš kolikrát ani na kamarády, natož tak na nějakou blogerku :) Každopádně díky za komentář, potěšilo mě to!

      Vymazat
  3. Na plese si měla krásné šaty, moc ti to slušelo!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  4. Wau, Porto je skvelé, tiež by som tam veľmi raada šla :) a fotky super, na plese ti to veľmi svedčalo! xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  5. Opět skvělé fotky. :) Téda, ale na plese jsi měla výborné šaty! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nejvíce jsi mě zaujala ty v krásných šatech :) a na fotce s Tomem Vám to moc sluší :). Užívejte oba Erasmu, je super, že tam budeš mít přímou linku

    OdpovědětVymazat
  7. Strašně moc se mi libí ty šaty, jsou opravdu nádherné a tobě to v nich ohromně sluší :)

    OdpovědětVymazat
  8. Super random, pikao jsem měla nedávno taky:-D a vymačkávám až do posledního kousku a přímo do pusy také:D. Ta křidýlka vypadjí mňamózně!

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  9. jeeej vy máte buldočka? :) či dobre vidím :)
    veľmi ti to v tých šatách pristalo :) hotová dáma :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  10. No tobě to sekne Aničko :-), úplná bohyně! Jinak nad Erasmem přemýšlím už nějaký ten rok, ale zatím jsem nesebrala dostatek odvahy někam na delší dobu vycestovat. Skvělý článek- hned mi přivodil chuť k jídlu, třeba viz ta skvěle vypadající křidélka :-D. PS: To Pikao jsem si nakonec přeci jen musela koupit :-D.
    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)