Rimmel novinky na obočí a oči | gely, řasenka, linky

Rimmel v lednu opět přišel s pár novinkami, které jsem otestovala. Jedná se o gely na obočí (průhledný a zabarvený), řasenku a nové tekuté oční linky s velmi zajímavým aplikátorem. Průhledný gel na obočí nevyužiju, tak ten se časem objeví v nějaké giveaway a poputuje k jedné z vás.

Gel na obočí Brow this way

Zabarvený gel na obočí mám v odstínu 003 Dark brown, což mi vyhovuje. Co mi ale hodně vadí, je ten velký kartáček. Jsem zvyklá na ten malinký u gelu od Essence, tímto větším se prostě nenalíčím. Barvu mám všude okolo obočí a musím si ji vždycky pomocí vatových tyčinek setřít. Je to zdlouhavé a tento Brow this way gel rozhodně není lepší než ten od Essence, takže proto ani nemám chuť ho používat. Když už jsem ho ale párkrát na obočí měla, tak vydržel hezky celý den, obočí bylo zafixované. Kdyby vás z nějakého důvodu zaujal, Brow this way gel má 5 ml a stojí 129 Kč, k dostání jsou ještě dva světlejší odstíny. Všechny gely jsou obohacené o arganový olej.

Řasenka Extra long lash

O této řasence jsem hned věděla, že mi bude vyhovovat. Mám ráda umělé kartáčky, tento je lehce kónický (zužuje se směrem ven) a navíc předchůdkyně této řasenky Extra 3D Lash se řadí k mým nejoblíbenějším řasenkám. I tato Extra long lash dokáže řasy bez použití kleštiček nádherně prodloužit a zvednout. Zahuštění se moc nekoná, ale to já ani nevyhledávám. Řasy neslepuje, řasenka v průběhu dne nežmolkovatí ani neopadává pod oči. Moc příjemná drogerková záležitost, kterou seženete za 99 Kč. Odstín se dělá jen jeden - 003 Extreme black.

Oční linky Scandal'Eyes Bold

A to nejzajímavější nakonec! Tekuté oční linky s aplikátorem, který má na svém konci drobnou kuličku. Já se přiznám, že mi to s linkami ve fixu ani s těmi, co mají tvrdý hrot nebo štěteček, moc nejde. Linky si kreslím hodně výjimečně a pořád to ještě nemám tak hezky v ruce. A když už si linky kreslím, dávám si záležet na tom, aby byly fakt tenké a kopírovaly linii mých řas. Nemám totiž moc velká víčka, a tak mi tlusté linky nesluší. Docela jsem se tedy aplikátoru s kuličkou bála. První použití byl boj, ale jakmile jsem zjistila, jak s linkami pracovat (chce to vážně vzít a lehce nakreslit linku jedním tahem, pak dokreslit ocásek), velice jsem si je oblíbila. Pigmentované jsou nádherně, opravdu černočerná barva. Zasychají téměř ihned po nanesení a na očích mi drží jako přibyté celý den (slibují 24h výdrž). Měly by být voděodolné, ale jdou odlíčit lehce i micelárkou, nemusíte je drhnout olejovým odličovačem. Příjemně mě Scandal'Eyes Bold linky překvapily. A určitě budou výborné i na kreativnější tečkované linky, k tomu bude ta kulička ideální. Prodávají se za 189 Kč, obsah linek je 2,5 ml.
V jednom z dalších článků se těšte na líčení se všemi těmito třemi produkty, ať je taky vidíte hezky v akci. Zatím sem přidávám jen malou ukázku :) Co na novinky od Rimmelu říkáte? Už jste nějakou z nich zaznamenaly v drogerii nebo ji dokonce vyzkoušely? Těším se na vaše komentáře :)

7 komentářů

  1. Nějaký gel na obočí potřebuji a o těch od Rimmel jsem ani nevěděla, takže díky za tip - omrknu je :)
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  2. Nic jsem ještě nezaznamenala a to jsem v drogérce byla včera:D. Mě nejvíce oslovily linky.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Linky s guličkou na konci aplikátora som ešte nevidela, ale ak by som aj videla, asi by som si ich nekúpila, pretože mne nevyhovujú ani linky vo fixe. Najviac mám rada tekuté linky, ktoré majú tenučký štetček a s nimi sa mi skvele pracuje a nakreslím si peknú tenkú a precíznu linku :) Akurát včera som si kúpila novú :D ale inak si si to pekne nakreslila aj ked nezvyknes nosit :) Pekné novinky :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. ten gél na obočie je super!!! parádne vyzerá :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  5. mňa zaujal gél na obočie, po nejakom dlhšie pokukujem :)

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  6. Mě zaujal pouze jen ten gel na obočí :)

    OdpovědětVymazat
  7. Chichi, to je zajímavé, že vás zaujal ten gel na obočí, ten mi vyhovuje úplně nejméně hlavně kvůli tomu velkému kartáčku...

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)