Jakou kosmetiku si balím na cesty?

V dohledné době mě sice žádná cesta nečeká, ale minimálně na konci srpna se začnu balit na tříměsíční stáž do Nantes do Francie. A doufám, že v létě ještě stihneme nějakou menší dovču, nejspíš do Vídně. Na každou cestu si s sebou balím poměrně dost kosmetiky (alespoň dle slov mého muže...) a někdy mi ani nestačí jedna taštička. Když jsem si na Wayfareru vybírala produkty do článků, padly mi do oka jejich nové kosmetické tašky, které mají všechny super design a jsou ve tvaru válečku. Takže do nich naskládáte všechny tubičky a flaštičky nastojato a nahoru můžete dát ještě menší taštičku s dekorativkou.
Navíc tyhle taštičky mají kapsy naboku na nějaké menší věci jako třeba kapesníčky, odličovací tamponky, tyčinky do uší, apod. Samozřejmostí je omyvatelný vnitřek, kdyby se náhodou něco vylilo. Já jsem si vybrala taštičku s vtipným nápisem This bag contains my face, kterou můžete koupit TADY za 299 Kč. Ale mají jich fakt hodně, i ty s jiným tvarem a velikostí vypadají skvěle. Ale teď už pojďme na to, jakou kosmetiku si balím s sebou na cesty!
Jakožto čočkař nikdy nezapomenu na roztok a pouzdro, přičemž roztok si většinou přelévám do menšího balení, ale tohle velké mi vystačí na ty 3 měsíce určitě, takže do Nantes si ho vezmu. Samozřejmostí je micelárka a dvoufázový odličovač očí, včetně tamponků, které si vždy napočítám a dám si je do průhledného pytlíčku. Suchý šampon se hodí vždy, hlavně na festivaly, ale i na dovolenou. Tento malinký Batiste je super do kabelky a právě na cesty!
Kartáček a pasta nesmí chybět, stejně tak jako krém na ruce a balzám na rty. Bez těchto věcí se neobejdu absolutně nikdy. Antiperspirant a nějaký parfém také vždy putují se mnou. Parfemované olejíčky od Frais Monde jsou na cesty ideální - jsou skladné a díky své intenzitě vydrží vonět celý den. No a nezapomínám ani na denní krém na obličej, momentálně používám ten od Xhekponu, který mám i takto v miniaturce.
S dekorativkou se snažím na cestách šetřit, takže se většinou omezím jen na BB krém, korektor pod oči a na nedokonalosti (oboje Catrice Camouflage, jak jinak), gel na obočí, pudr, řasenku a trio bronzer-rozjasňovač-tvářenka. Když už si beru paletku, volím takovou, kterou naplno využiju. To znamená nude odstíny a svou velikostí je ideální ta od Rimmelu.

Sprchový gel i šampon si přelévám do cestovních balení, vždy si přibalím i antibakteriální gel nebo ubrousky. Určitě je toho víc, co se na cesty hodí, jen to se všechno nevlezlo na fotky. Dejte mi vědět, jak se vám líbí tato kosmetická taštička z Wayfareru a jakou kosmetiku si s sebou na cesty balíte vy! Těším se na vaše milé komentáře :)

14 komentářů

  1. Líbí se mi tvar té kosmetické taštičky, opravdu praktický. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Tá kozmetická taštička je fakt nevšedná a zaujimava. Ja si na cesty balím všetko, čo viem, že použijem a teda to čo použivam pravidelne každý deň.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  3. Ta taška od Wayfareru je fakt vtipná a navíc mega praktická, super! :)
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ta taška je velice zajímavá a hodně praktická :)
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to je nejpraktičtější taštička na kosmetiku, jakou jsem kdy viděla :) Super, Ani ;)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, Evi, jsem ráda, že vás všechny tak zaujala! Už se nemůžu dočkat, až ji někam vyvezu :)

      Vymazat
  6. pekný článok :) super sú hlavne tie mini cestovné balenia kozmetiky ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage - GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  7. Taky mě dost zaujala ta taštička :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  8. Taštička se mi líbí, myslím, že by své využití našla i u mě:) Já už ani nevím, co všchno si balím na cesty, ale hodně často zvažuji stíny, paletky a pudry, při mém štěstí se vždy vysypou... Jinak určitě asi krémy, šampon, sprcháč, pasta, krartáček, ubrousky atd... :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  9. Všechny, včetně mě koukám nejvíc zaujala taštička, ale není divu, je krásná a praktická. Taky si beru jednu paletku, kterou nejvíc využiju. Samozřejmě vlhčené ubrousky nesmí chybět, make-up kolikrát ani neberu, vystačím si s korektorem a pudrem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky kolikrát vezmu jen korektory, pudr, gel na obočí a řasenku. Kor v létě to fakt neřeším :) To jsem ráda, že ta taštička vás tolik zaujala, těší mě dávat tipy na praktické a zároveň hezké věci!

      Vymazat
  10. Já bych ocenila tipy na miniaturky kosmetiky, když si na cestu chceš vzít jen příruční zavazadlo :) Jinak taštička je hezká a ten nápis je super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je skvělý námět na článek, Nicol! Zas tak prozkoumané to nemám, protože já jsem popravdě ještě nikdy neletěla, vždy jsme jeli na cesty autobusem :) A tam je jedno, jak velké zavazadlo si vezmeš. Obecně jen vím, že spoustu miniaturek dělá Balea a jiné privátní DM značky, v Rossmannu je taky jeden regál jen s miniaturkami produktů :)

      Vymazat
  11. Tak ta taštička je naprosto nejvíc, asi jí potřebuju.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)