Manufaktura rozjasňovače gold & silver

Zdravím vás u prvního článku v novém roce, doufám, že jste do něj vstoupili pravou nohou a bude se vám dařit! Já rok 2017 odstartuju recenzí na dva rozjasňovače od Manufaktury, které už nějakou dobu testuju. Teď se možná někteří z vás pozastavili nad tím, že Manufaktura dělá i dekorativní kosmetiku. No ano, je tomu tak, v jejich sortimentu najdete už delší dobu BB cream a tyto dva rozjasňovače jsou dalšími kousky. Seženete je v odstínech gold & silver, tedy jeden do zlata a druhý do stříbrna.

Balení produktů

Rozjasňovače jsou v tyčince, tedy jedná se o krémový produkt. Jejich obal je naprosto jednoduchý, světle růžový jen s logem Manufaktury, plus se produkty ukrývají v hezké papírové krabičce. Co mi trochu vadí, je fakt, že odstín rozjasňovače je uvedený pouze na papírové krabičce, na samotné tyčince už ne. Takže když máte oba dva jako já, musíte je vždy napřed otevřít, abyste zjistili, jestli je to ten zlatý nebo ten stříbrný.

Intenzita a aplikace

Rozjasňovače obsahují rostlinné oleje a včelí vosk, díky tomu nádherně kloužou po pleti a hezky se roztírají do ztracena. Odstíny jsou hodně intenzivní, takže klidně pokud chcete výrazné líčení, můžete na tyčinku přitlačit, ale na běžné nošení stačí jednou lehce přejet po místech, která chcete rozjasnit, a vytvoříte tak přirozený efekt lehkého odlesku. Já rozjasňovače aplikuji na horní část lícních kostí, pod obočí, do vnitřního koutku oka, na čelo, na linii nosu a nad horní ret, který se opticky hezky zvětší.

Odstíny a nošení

Ze začátku jsem se bála toho stříbrného odstínu, že bude až moc studený a nebude mi sedět. Ale jak vidíte sami, po rozetření do ztracena mezi odstíny rozjasňovačů ani nejde vidět extra velký rozdíl. Takže nosím jak zlatý, tak i stříbrný, i když instinktivně sahám častěji po tom zlatém. Rozjasňovače na pleti drží dobře, pokud nezapomenu, že je na obličeji mám, tak mi vydrží bez problému celý den, alespoň na tvářích. Na nose a nad rtem se většinou vytratí po pár hodinách nošení.

Cena a dostupnost

Rozjasňovače stojí každý 239 Kč a produktu v tyčince jsou 3 gramy. Přijde mi to jako naprosto dostačující velikost, já oba používám už víc jak měsíc a neubylo mi skoro nic. Zlatý seženete TADY, stříbrný TU a nebo oba v prodejnách Manufaktury :) Já jsem si je hodně oblíbila a díky své skladné velikosti a lehké aplikaci budou výborné i na cestování.

Děkuji zastoupení Manufaktury za možnost produkty otestovat! Věděli jste, že dělají i rozjasňovače? Zkoušely jste je někdo? A přijde vám lepší stříbrný nebo zlatý odstín? Těším se na vaše komentáře :)

17 komentářů

  1. Akurát hľadám nejaký nový kvalitný rozjasňovač, takže ďakujem za tip, určite porozmýšľam aj nad týmto :) xx
    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  2. No je pravda, že jsem vůbec nevěděla že mají i dekorativní kosmetiku. Ale rozjasňovače vypadají zcela dobře! :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. presne to bola aj moja reakcia, že čože, dekoratívka? :D ale vyzerajú ozaj dobre :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  4. Vůbec jsem nevěděla, že Manufaktura vyrábí i dekorativku, díky za tip, rozjasňovače vypadají vážně hezky :).

    Magda,
    tpatc.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ten stříbrný vypadá dobře, ale bohužel se moc s krémovými produkty nekamarádím :D
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovědětVymazat
  6. dokola přemýšlím už nějakou dobu jestli do rozjasňovače investovat :D

    OdpovědětVymazat
  7. Já si nemůžu vynachválit Mary Loumanizer od the Balm :)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo tak ten bych u sebe v kosmetické sbírce taky rozhodně uvítala!

      Vymazat
  8. tak tie sú super! :) ani som nevedela, že Manufaktura niečo také má :) páči sa mi ten gold odtieň :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  9. Také se hlásím mezi ty, kteří nevěděli o dekorativce manufaktury. :) Osobně jsem zkoušela jen pár krémů a tělových mlék, jinak je pro mě značka zcela neznámá. Přiznám se, že tyhle dva mě moc nezaujaly, nelíbí se mi ani obal, ani odstíny, přijdou mi takové moc "frosty".. Každopádně já miluji rozjasňovače zlaté, stříbrné si vůbec nerozumí s mým ultra žlutým podtónem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já od Manufaktury miluju krémy na ruce, ty vážně stojí za to! Taky tu značku teprve pořádně prozkoumávám. Chápu, že tě nemusely zaujmout. Já je mám oba moc ráda, jen mi přijde zvláštní, že doporučují stříbrný pro světlou pleť a zlatý pro tmavší pleť, to bych právě doporučila přesně naopak!

      Vymazat
  10. Oba rozjasnovace som uz videla v Manufakture, ale je pravda, ze ten strieborny mi prisiel na ruke strasne studeny a biely, takze som rada, ze si o nich napisala. Super! .)
    Ich bb creamy som uz tiez skusala a celkom ma prekvapili.
    http://makeupandrun.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě je hodně takový zamrzlý, jak už tu napsala Lucka, takový frosty. Ale když ho nedáš tolik, tak i na světlé pleti vypadá moc hezky. Ale jak už jsem odpovídala na Lucky komentář, přijde mi zvláštní, že doporučují stříbrný pro světlou pleť a zlatý pro tmavší pleť, to bych právě doporučila přesně naopak! Sama bych v obchodě sáhla spíš po tom zlatém.

      Vymazat
  11. jsou perfektní, mám oba a spokojenost největší :)

    OdpovědětVymazat
  12. mám ten zlatý a jsem maximálně spokojené. do této doby jsem žádný jiný rozjasňovač nepoužívala a tak jsem moc nevěděla, co od toho očekávat. ale musím říct, že super. jsem blondýna světlejšího typu a ta zlatá je supr.

    OdpovědětVymazat
  13. Sice mám doma dobrý rozjasňovač,ale tohle mě trochu láká, tak uvidíme jestli odolám :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)