3v1 | Catrice transparentní pudr, Ryor krém na ruce, Ziaja krém na nohy

Ahoj! V dnešním článku vám opět představím zároveň tři produkty, jejichž recenze by na samostatný článek nestačila. Počtete si o krému na ruce od Ryoru, transparentním pudru od Catrice a krému na chodidla od Ziaji. Tak jdeme na to :)

Ryor levandulový krém na ruce

Krémy na ruce v zimě spotřebovávám jako na běžícím páse. Mám neustále suché ruce a hlavně v práci, kde mi pod rukama prochází spousta papírů, se mi ruce vysušují ještě o to více. Na zkoušku jsem si z Galaxie přání objednala levandulový krém na ruce od Ryoru, české kosmetické značky, která mi byla doposud neznámá. Produkty s levandulí miluju, a tak jsem se na krém moc těšila.
Oficiální popis: Rychle a dobře vstřebatelný krém s obsahem přírodní levandulové silice z francouzské Provence, která je ideální pro relaxaci a zklidnění. Krém zajišťuje hydrataci, zvláčnění a ochranu pokožky rukou. Obsahuje makadamový olej, vitamin E, hydratační komplex a bambucké máslo. Pokožka je po pravidelné aplikaci jemná, vláčná a regenerovaná. Přirozeným způsobem pěstí také nehty, nezanechává pocit mastnoty.

V podstatě všechno, co krém slibuje, splňuje na jedničku. Zpočátku jsem se bála, že krém bude příliš vodový a nebude dostatečně hydratovat, ale i mým suchým rukou jeho hydratace stačí. Díky své lehké textuře se opravdu rychle vstřebává a nezanechává mastný film. Levandule je z něj cítit velmi intezivně a voní opravdu jako byste si přičichli k levandulovému poli, nic chemického. Za mě tedy velká spokojenost a o Ryor se budu určitě do budoucna více zajímat. Krém seženete buď na oficiálním e-shopu TADY nebo třeba na Notinu, apod. Cena se pohybuje od 50 do 80 Kč (na Notinu to není moc výhodně popravdě) za 100 ml produktu.

Catrice Prime and fine matující transparentní pudr

Od Catrice miluju hlavně Camouflage korektory, ale chtěla jsem vyzkoušet i jejich transparentní matující pudr*. Vyrábí se v jediném odstínu 010 Translucent, který by měl sednout každé barvě pleti. Mně ty transparentní pudry vyhovují, jelikož jsem taková bledulka, navíc tento není do bíla jako třeba pudr od Essence nebo NYC.
Oficiální popis: Když se tento pudr dostane do styku s vodou, kapky vody po něm jednoduše sklouznou. Takto je pudr odolný proti vlhkosti a dodává tvé pleti dlouhodobý matný efekt. Jemná formule zajistí tvé pleti dokonalý vzhled, transparentní odstín se přizpůsobí každému tónu pleti a navíc obsahuje vitamín A a E. Díky přiloženému zrcátku je pudr ideálním společníkem, i když jsi na cestách.
Obal pudru se povedl - jednoduchý černo-stříbrný design, velké zrcátko vhodné na cestování a lehké kompaktní balení, které je ale zároveň bytelné. To, že by byl pudr voděodolný, vám neřeknu, toho jsem si nějak nevšimla. Běžně si vodu na obličej nestříkám a ani není léto, abych to otestovala v bazénu. Nicméně pudr se lehce nabírá na štětec, nepráší, na pleť se jednoduše nanáší a zanechá ji matnou na několik hodin. Celý den nevydrží, ani na mé normální pleti ne.
Pudr obsahuje 9 gramů produktu a seženete ho za cenu okolo 140 Kč, třeba TU na eshopu Norma Zlín, odkud ho mám i já. Není to úplně nejlepší pudr, který jsem kdy vyzkoušela, ale určitě patří k těm lepším, které jsou v drogeriích k dostání.

Ziaja vyživující krém na chodidla

Stejně tak jako mám přes zimu vysušené ruce, "sušenky" mám i z nohou. Chodidlům je přes zimu obecně věnovaná menší péče než v létě, kdy nožky vystavujeme na odiv v otevřené obuvi. To je ale chyba, nohy si zaslouží celoroční péči! A tento krém od Ziaji* je na tu zimní péči jako stvořený.
Oficiální popis: Díky působení slunečnicového a olivového oleje krém zabraňuje praskání a nadměrnému rohovatění pokožky. Účinně zmekčuje chodidla a navrací jim hebkost a lehkost.
Krém je opravdu hutný, extrémně vyživující a mastný. To se spoustě z vás asi nebude líbit, protože krém se do pokožky chodidel nevsakuje nijak rychle a rozhodně zanechává mastný film. To jsem si ověřila poté, co jsem bosou nohou stoupla na parkety v pokoji a mastný flek na nich zůstal ještě pár dní, než mě to začalo štvát :D Nicméně já krém používám na noc, aplikuju ho schválně v silnější vrstvě, zachumlám se do peřin a jdu spát. Ráno se probudím s hebkými chodidly, která jsou připravená nosit mě celý den. Krém navíc příjemně voní a nevadí mi, že mi zůstane i na rukou - ty jsou aspoň také hydratované.
Pokud hledáte něco výživného za pár korun (krém stojí směšných 49 Kč, je ho 50 ml a tím, jak moc je hutný, ho nemáte šanci jen tak spotřebovat), mrkněte SEM nebo do obchůdků Ziaja. Tohle potřebujete!

* Produkty zaslané k testování, děkuji Norma Zlín a Ziaja za poskytnutí!

Jak se vám moje další recenze 3v1 líbily? Máte některý z těchto třech představených produktů? A jaké krémy na ruce a na nohy používáte nejraději? Už se moc těším na vaše komentáře :)

11 komentářů

  1. Ty krémy na nohy už mají holt takový úděl no, to moc dobře znám :D Ziaju mám moc ráda, v budoucnu se po krému mrknu :)
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  2. Krémik na ruky ma zaujal, hlavne v zime mám veľmi suché ruky, takže krém je pre mňa nutnosťou. xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  3. Nejvíc mě zaujal krém na ruce, těch mám teďka velkou spotřebu, takže by se mi klidně další hodil.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  4. Krém od Ryoru mě vážně zaujal :) Já krémy na ruce používám většinou od Dove, nebo momentálně mám od dermacol SOS. Krém na nohy se stal můj oblíbený Balea s ureou, ten je fakt boží! :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  5. Ten pudr jsem si jednou koupila a vůbec mi nevyhovoval, měla jsem pak na obličeji hrozně divný pocit
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě mrzí, mně tedy vyhovuje, na obličeji ho skoro nevidím a už vůbec necítím. To je na té kosmetice kámen úrazu, že ne každému sedne to stejné :)

      Vymazat
  6. Mně zaujal krém od Ziaja, ta je skvělá. Sama jsem si teď o ni pořídila krém.:) Krémy od Ryoru jsou celkem populární, když jsem měla brigádu v Rossmanovi, byl nejčastěji prodávaný.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  7. O tom pudru už nějakou dobu přemýšlím. Zatím mám standardně ten ze Sephory, ale až ho dopotřebuju, můžu vyzkoušet ;)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. púder Catrice ma zaujal :) mám túto značku veľmi rada, a vyzerá, že je celkom kvalitný :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  9. Díky za tip na ten krém! Mimochodem nemáte někdo zkušenost s Nivea Repair zmíněný tady https://www.equiplo.cz/kremy-na-ruce/ který je také na suché ruce? Už jsem koukala na několik a nemůžu si vybrat :/

    OdpovědětVymazat
  10. Díky za tip na ten krém! Mimochodem nemáte někdo zkušenost s Nivea Repair zmíněný tady https://www.equiplo.cz/kremy-na-ruce/ který je také na suché ruce?

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)