Focení v POSHme | backstage, profi fotky, vlog

Ahoj! Jak už víte z mých sociálních sítí, měla jsem možnost stát se na jedno odpoledne modelkou a nafotit v showroomu POSHme takový dejme tomu módní tutorial. POSHme všichni určitě dobře znáte hlavně kvůli jejich sukýnkám Dolly, které jsem také měla oblečené, dokonce třikrát. Vždycky se mi to líbilo na ostatních, ale říkala jsem si, že sama bych to nenosila. No, po focení jsem asi změnila názor, ty sukně vás donutí se v nich točit, jsou hrozně příjemné, jak je tam hodně látky, a ani nejsou zas tak krátké, jak mi vždy připadaly.
Do parády si mě napřed vzala šikovná vizážistka Terezka, jejíž práci můžete sledovat na její FB stránce Tereza Ševčík - Make-up Artist. Byla úplně unešená z mé světlé pleti, musela na mě použít nejsvětlejší make-up a označila mě za Sněhurku :)

Terezka líčí kosmetikou Artistry, která pro mě byla doposud neznámá. Udělala mi jemné kouřovky a na pusu mi nanesla červený lesk, to abych ladila hlavně k prvnímu a druhému přichystanému outfitu.
Na řadu pak přišla POSHgirl Lenka, která měla na starosti styling outfitů, ale když se mi něco nezdálo, neváhala a vyhověla mým požadavkům. Lenička byla po celou dobu moc příjemná a usměvavá. Kolem sebe jsem měla ještě druhou POSHgirl Kačku, která natáčela backstage video, to by snad časem také mělo vyjít.

První outfit se skládal ze světle červeného topu z takového lesklého klouzavého neposedného materiálu, takže mi ho Lenča musela neustále popravovat :D K tomu jsem si oblékla bílou sukénku, která měla dvě vrstvy a musím říct, že se mi moc líbila. Do ruky jsem dostala psaníčko, na nohy nazula lesklé lodičky a šlo se fotit. Všechny fotky kromě prvních dvou obstaral fotograf Petr Ryp, jehož práci můžete opět sledovat na FB stránce Petr Ryp - Fotograf.
Druhý outfit tvořila červená Dollynka, černé triko s kamínkovou aplikací na ramenou a moje černé lodičky. Zkusili jsme k tomu přidat i černý vějíř, což tomu celému dodalo takový španělský nádech, co říkáte? :)

Třetí outfit - černá Dolly a bílý top s fialovo-modrými kulatými kvítky. Na tomhle vidíte, že Dollynky se dají kombinovat i se vzorovanými topy a vypadá to dobře. Na nohou jsem si nechala své lodičky.

Poslední outfit byl hodně uvolněný, oblekla jsem si tmavěmodrou sukni, bílé tílko s ladícími mašličkami na ramínku a na nohou jsem měla bílé krajkované tenisky. Lenka mi k tomu ještě dala džínovou bundičku, ale dobře to vypadalo i bez ní.
A na konec se můžete podívat i na vlog z celého odpoledne, který natáčel můj šikovný Tom. Uvidíte tam backstage záběry i záběry celého showroomu, do kterého se musíte určitě jít mrknout. Mají to v POSHme moc hezky udělané. Nejlepší na tom je, že my ten showroom máme v podstatě přes cestu :) Já tušila, že to je někde v Králově Poli / Žabinách, ale že až tak blízko!
Jak se vám fotky a vlog líbí? Braly byste holky taky takovou péči? Věřím, že jo :) A co sukně a šaty z POSHme, znali jste nebo je to pro vás novinka? Mají i eshop, takže kdo nejste z Brna, samozřejmě můžete objednávat online. Těším se na vaše komentáře!

13 komentářů

  1. Všechny outfity co máš na sobě ti nehorázně moc sluší a dokonale tě nalíčily :)))
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Tomu říkám dokonalý zážitek, v takových nádherných sukýnkách! Nejvíce se mi líbí hned první outfit, moc Ti to sluší a i to líčení se moc povedlo :)

    OdpovědětVymazat
  3. Týjo, strašně moc ti to sluší! Sukně jsou překrásné všechny, ale na tobě se mi nejvíc líbila ta červená :).
    BeautyOfLife blog

    OdpovědětVymazat
  4. Ani, super. Ještě jednou, moc ti to přeju a věřím, že sis to zatraceně užila! ;)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. veľmi ti to pristane... vizážistka ťa krásne nalíčila... ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Tyjo, nikdy jsem si asi nevšimla, že bys měla až tak světlou pleť, to bude spíš asi tím nedostatkem světlých make-upů, co tu vždycky byl, haha :D
    Nejvíce se mi líbí outfit s černou sukní, to ti moc sluší! U toho posledního mi moc nesedí tričko bez rukávů, jinak ale sukně taky úžasná! :))

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  7. ty sukýnky obdivuji, hrozně moc se mi líbí na ostatních, na sobě bych si dovedla představit maximálně tu bílou:) ta je tak trochu i můj styl. Každopádně všechny outfity jsou skvělé a tobě to strašně moc sluší!:)


    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  8. Mockrát děkuju všem, bez toho, že sledujete můj blog, bych se k takové příležitosti nedostala :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak nevím, jestli se můj předchozí komentář odeslal, tak ještě jednou. :)
    Hotová modelka! Ale vážně, moc ti to sluší a některé ty sukýnky jsou moc hezké. Hlavně musím ocenit krásné fotky a krásný úsměv!

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné fotky, neskutečně ti to sluší! A prostory showroomu mně učarovaly, musím se tam zajít mrknout, děkuju za tip!

    OdpovědětVymazat
  11. Aničko, je super, že jsi tohle mohla zažít! Jsi krásná, moc ti to sluší. Úplně nejvíc se mi líbí druhý outfit :)

    Jela jsem na červenou

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)